NA VA MAN IRGI APETITAS DIDELIS, JAU ŠEŠIS MĖNESIUS NERŪKAU, BET UŽTAT VIETOJ CIGARETĖS - VALGIS, ....vis ką nors pakrimsti reikia....na tas yprotis buvo jau senau....bandau dabar kovoti
QUOTE(mazooji @ 2007 03 06, 20:12)
sveikos, na va jau 4 dienos...ir darbe atsilaikau, bet valgau kaip išprotėjusi, darbe jau kalba kad aš gal laukiuosi, neberūkau o ir užgaidų maisto atžvilgiu atsirado
bet žinot svajoju vis kaip užsitraukiu cigaretę
norečiau..... bet stengsiuos ir toliau negriešyti 

bet žinot svajoju vis kaip užsitraukiu cigaretę

Na man pirmas mėnuo taip pat sunkus buvo ir galvodavau vis apie rūkymą ir į save viską mečiau kaip į šiukšlinę,paskui susiradau naują darbą tai nebebuvo kada apie rūkymus ir maistą ir galvoti,man nauja veikla padėjo.

QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2007 03 06, 16:28)
Labutis
gerai kad nors užsuki ir bent po biški morališkai bent kaupiesi mesti ,žiūrėk ir išauš ta diena,kai labai norėsi,jei nenorėsi ir nesi pasirengusi tai ir nebandyk ir nepavyks.Iš tikro valios tai tikrai reikia. 

labutis, užsuku karts nuo karto pasiskaityt

QUOTE(jausma @ 2007 03 07, 08:56)
NA VA MAN IRGI APETITAS DIDELIS, JAU ŠEŠIS MĖNESIUS NERŪKAU, BET UŽTAT VIETOJ CIGARETĖS - VALGIS, ....vis ką nors pakrimsti reikia....na tas yprotis buvo jau senau....bandau dabar kovoti
Na aš tik mėnesį kaip siurblys siurbiau viską ,o paskui viskas susitvarkė,O dabar pvz.prieš PMS tai taip pat pakemšu,o jau ir metų kiek o medžiagų apykaita tai vis lėtyn,taip kad stebūklų nebūna,bet užtat džiaugiuosi metusi.

Papildyta:
QUOTE(aSmija @ 2007 03 07, 10:31)
labutis, užsuku karts nuo karto pasiskaityt
iš tikrųjų tai stengiuos mest, bet kad man patinka
nors nemečiau rūkyt, bet yra pliusas mano pastangų, ankščiau sutraukdavau apie pusę pakelio per dieną, o dabar max 5 

Na jau gerai ,cigarečių kiekį sumažinai.Vis pirmyn ne atgal.Aš taip pat dariau prieš metimą,paskui ant pačių silpniausiu perėjau na ir paskui jau mečiau, kad ir vaistų pagalba,nes kitaip niekaip nemesdavau.Na laikykis nepasiduok,mažink vis ,tik nepradėk dauginti.

o su svoriu jau pradėjau kovot, nes GREIT vasara, tai norisi biski susidorot su tais lasiakais
ir zinokit tas rukymas man nepadeda kristi svoriui, ir apetitas lygiai toks pats kaip ir nerukant, nu bet gal cia tik man..
Papildyta:
aha, aš dabar one rūkau, kur beveik nesitraukia
o jei kokių stipresnių, tai bloga pasidaro..blogiausia tas kad organizmas mano nereikalauja, bet pats tas veiksmass man patinka
nu žiūrėsim kaip čia bus gal kada pribręsiu
o nerūkančios laikykitės

Papildyta:
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2007 03 07, 10:36)
Na jau gerai ,cigarečių kiekį sumažinai.Vis pirmyn ne atgal.Aš taip pat dariau prieš metimą,paskui ant pačių silpniausiu perėjau na ir paskui jau mečiau, kad ir vaistų pagalba,nes kitaip niekaip nemesdavau.Na laikykis nepasiduok,mažink vis ,tik nepradėk dauginti. 

aha, aš dabar one rūkau, kur beveik nesitraukia

sėkmės visoms besistengiančioms mesti rūkyti...
o aha, aš dabar one rūkau, kur beveik nesitraukia

[/quote]
Na vat tas veiksmas mane ilgiau kamavo negu pats noras rūkyti,bet jau senai nebekamoja visgi galima ir nuo bjauraus veiksmo ir įpročio atsikratyti,tik šiek tiek laiko reikia.Na tai tau sėkmės ir nepamiršk mūsų užsuk.

Papildyta:
QUOTE(jausma @ 2007 03 07, 11:02)
sėkmės visoms besistengiančioms mesti rūkyti...
Ir tau sėkmės nebepradėti

na sėkmės visada reikia - dėkui

QUOTE(mazooji @ 2007 03 06, 20:12)
sveikos, na va jau 4 dienos...ir darbe atsilaikau, bet valgau kaip išprotėjusi, darbe jau kalba kad aš gal laukiuosi, neberūkau o ir užgaidų maisto atžvilgiu atsirado

nu va, jau ir nurase

QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2007 03 07, 10:26)
paskui susiradau naują darbą tai nebebuvo kada apie rūkymus ir maistą ir galvoti,man nauja veikla padėjo. 

tau gerai, as kai uzimta galiu nevalgyti, bet tada daug labiau norisi rukyti

QUOTE(aSmija @ 2007 03 07, 10:48)
*apetitas lygiai toks pats kaip ir nerukant, nu bet gal cia tik man..
*blogiausia tas kad organizmas mano nereikalauja, bet pats tas veiksmass man patinka
*blogiausia tas kad organizmas mano nereikalauja, bet pats tas veiksmass man patinka

*na man apetitas nera padidejes, tiesiog pati rukymo procesa organizmas reikalauja kuom nors kompensuoti

*pas mane lygiai tas pats, sveikata ir kartu visas organizmas priesinasi rukymui, bet tas procesas

Gal tuo metu, kai visi eina rūkyti reikia ir ta išeiti, apeiti aplink nama ir sugristi, arba obuoli suvalgyti, nenutrauksti to proceso - kažkur išeiti...
as tai siulau arba riesutukus valgyti arba obuoli,arba morka grauzti... ir vandenuko gerti
man sunkiausia dabar,kai kokia drauge rukanti ateina i svecius
Anksciau budavo strykt abidvi ir vorele i balkona. O dabar, kazkur juk neiseisi is savo namu
Arba dar, kai buni su kompania gamtoje - visi stovi prie lauzo, kazkas ruko
Velgi, nebegsi nuo visu
Ir aplamai, turbut as cia dabar daugiausiai dejuoju
bet vis dar nerukau

Ir aplamai, turbut as cia dabar daugiausiai dejuoju