Įkraunama...
Įkraunama...

Metusioms rūkyti.

Mergikes,
as rukiau 13 metu. O va jau 1.5 metu, kaip meciau. Nebesinori uztraukt net rukanciuju kompanijoj, net isgerus. Tai tokia laime. Iki siol susigraudinu pagalvojus, kad man nebereikia sito narkotiko.
Anksciau visas emocias reikedavo apdumyt. O dabar tiesiog dziaugiuosi tomis emocijomis, ir nesvarbu, ar jos geros, ar ne, bet svarbu, kad jos neuznuodytos. Laikykites visos, metancios. Tikrai verta pakentet. Ir blogiau kaip po metimo pirmas 5-6 dienas nebebus. Bus tik geriau, ir tik lengviau.
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif

Susiradau sita tema, nes man atsitiko pats nuostabiausias dalykas - meciau rukyti ir labai norisi pasidalinti savo patirtimc smile.gif
Stazhas - 11 metu.
Sugalvojau tiesiog pabandyti ir tyliai sau nerukiau 3 dienas, niekam nesakydama (galvojau - mesiu tai mesiu, ne - tai ne).
O paskui man i rankas papuole sita knyga A.Carr'o "Lengvas budas mesti rukyti".. As esu apshalus, koki poveiki ji man padare. As visai neturiu valios ir jei ne ta knyga gal jau buciau ir vel rukius... Daug metu net nebandziau mesti, bijodama kanciu kurios laukia. O dabar ZINAU kad neberukysiu ir labai labai noriu su visomis pasidalinti sita knyga. Tikrai padeda labai labai, be jokiu moralu ir nesamoniu - tiesiog PROTINGAS pokalbis su savimi ir viskas - nebesinori, patikekit!

Turiu lietuviska jos vertima kompiuteriniame variante toms, kas neskaito angliskai ar rusiskai. Siaip vertimas toks paprastas labai, reiketu stipriai paredaguoti, bet vis tiek kazkam labai aciu (zmogus gero noredamas isverte pats). Rasykite az jei domina.

Taip pat galima atsisiusti rusu/anglu AUDIO varianta:
http://www.lengvasbudas.swiftphp.com/

Sitas budas padejo labai daug kam, svarbiausia - PERSKAITYTI (kai skaitote, galite net rukyti, jis net rekomenduoja nemesti rukyti kol nebaigsite knygos). Net jei ir nemesite, vis tiek nieko neprarasite, labai kvieciu pabandyti!!!

Pabaigai pasakysiu kad labiausia knyga nustebina skeptikus. Priskirciau save is dalies prie ju, nes visu knygu/straipsniu "5budai kaip.." "10 patarimu apie..." tiesiog NEPERNESHU. bet cia kiti reikalai. Gelbekites wink.gif

Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
Stoju ir aš į Jūsų būrelį, ketinu nuo rytojaus mesti rukyti, nes visa diena laisva, savaitgalis taip pat, nebus progos būti su rūkančiais ir kankintis... Tai va, rūkau +/- 4metus, buvau metusi rūkyti pusei metų, bet kai mirė tėvas vėl rūkau, aišku nelaimė buvo senokai ir tai nepriežastis rūkymui, bet jau įklimpau į šitą Š... Nusprendžiau mesti rūkyti, nes pastarosiom dienom kažkotais labai pykinti nuo tų cigarečių pradėjo, atrodo noriu parūkyti, bet kai užtraukiu tai FEK blink.gif jei tikrai užteks man valios mesti rūkyti, reiks ir kavą mesti gerti, nes kai ją geriu LAAABAI noriu tų nelabųjų draugių cigarečių doh.gif palinkekit man sėkmės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Fkoosna* @ 2007 10 11, 15:16)
Sveikos visos  4u.gif
Stoju ir aš į Jūsų būrelį, ketinu nuo rytojaus mesti rukyti, nes visa diena laisva, savaitgalis taip pat, nebus progos būti su rūkančiais ir kankintis... Tai va, rūkau +/- 4metus, buvau metusi rūkyti pusei metų, bet kai mirė tėvas vėl rūkau, aišku nelaimė buvo senokai ir tai nepriežastis rūkymui, bet jau įklimpau į šitą Š... Nusprendžiau mesti rūkyti, nes pastarosiom dienom kažkotais labai pykinti nuo tų cigarečių pradėjo, atrodo noriu parūkyti, bet kai užtraukiu tai FEK  blink.gif  jei tikrai užteks man valios mesti rūkyti, reiks ir kavą mesti gerti, nes kai ją geriu LAAABAI noriu tų nelabųjų draugių cigarečių  doh.gif  palinkekit man sėkmės  ax.gif

labas, na tai linkiu sekmes tik siulyciau mesti ne nuo rytojaus o nuo dabar, t.y. staigiai.aisku man dabar lengva sneketi kai as jau atsikraciau priklausomybes blush2.gif , kita vertus rukiau 7 metus, na bet kokiu atveju linkiu kuo didziausios sekmes drinks_cheers.gif
mane nuo prisidegimo isgelbedavo saldainiai ir aplamai stengdavausi per daug nekreipti demesio i organizmo maldavima uzsirukyti, tiesiog uzsiimdavau kitokia veikla wink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
aš jau seniai kovoju su rūkymu, bet iki galo kažkaip nepavyksta susidorot. šiaip rūkau mažai, dažniausiai vakare kokią vieną suplešiu. būna kad ir savaitę kokią nerūkau..blogiausia, kad labai noriu rūkyt kai susinervinu unsure.gif

zyzane, parašiau až. gal perskaičius tą knygą mesiu pagaliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Fkoosna* @ 2007 10 11, 17:16)
Sveikos visos  4u.gif
Stoju ir aš į Jūsų būrelį, ketinu nuo rytojaus mesti rukyti, nes visa diena laisva, savaitgalis taip pat, nebus progos būti su rūkančiais ir kankintis... Tai va, rūkau +/- 4metus, buvau metusi rūkyti pusei metų, bet kai mirė tėvas vėl rūkau, aišku nelaimė buvo senokai ir tai nepriežastis rūkymui, bet jau įklimpau į šitą Š... Nusprendžiau mesti rūkyti, nes pastarosiom dienom kažkotais labai pykinti nuo tų cigarečių pradėjo, atrodo noriu parūkyti, bet kai užtraukiu tai FEK  blink.gif  jei tikrai užteks man valios mesti rūkyti, reiks ir kavą mesti gerti, nes kai ją geriu LAAABAI noriu tų nelabųjų draugių cigarečių  doh.gif  palinkekit man sėkmės  ax.gif

nerukau jau puse metu ir nekyla toks noras vel pradeti,aciu dievui rolleyes.gif
is savo patirties galiu pasakyti,kad jei esat kavos gerikes ir dar rukot,tai bent jau kokius 2men nerukant,butu puiku ir kavos atsisakyti.
bandziau mesti ne viena karta,taciau sekmingasis buvo tik atsisakius kavos.
nes anksciau nerukydama pradedavau labai daug jos gerti,zodziu viena priklausomybe pakeite kita,ir tai neilgam, nes vel pradejau rukyti.
tiesa, dabar vel geriu kava,bet tik is ryto.

dar labai prisidejo amno antroji puse, kuri neruko smile.gif
sunkiausia pirmomis dienomis ir po kokiu 3 savaiciu nerukymo. bent jau man smile.gif
ir jei jau neiskenciat ir surukot viena,tai siulau nenuleist ranku ir pradeti vel viska is naujo.
dar labai padeda kokie kvepalai smile.gif tada nesinori uzgosti ju kvapo cigaretemis smile.gif

beje,o del nervu, tai ir man is pradziu buvo padidejes nervuotumas,taciau viskas labai susitvarke per atostogas smile.gif
kiek zinau zmogaus kraujyje vel naturaliai pradeda gamintis nikotinas (nes rukantiems sutrinka naturalus nikotino gaminimas) po 6menesiu nerukymo.tai tikriausiai po tiek laiko dingsta ir nervu sutrikimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepė: 13 spalio 2007 - 12:34
As irgi meciau rukyti su minetos knygos pagalba smile.gif Nors neperskaiciau iki galo...neturejau tam laiko, zinojau tik tiek, kad turiu mesti rukyti 4u.gif Surukiau paskutine ir taskas smile.gif Labai gera savijauta ax.gif ax.gif Kavos irgi atsisakiau..

Nors dar pries pora menesiu buvau isitikinusi, kad negaleciau mesti rukyti, kad neprabusciau ryte be kavos puoduko..Viskas imanoma!! thumbup.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif

Kaip smagu skaityt thumbup.gif
Kazin, kaip sekasi visoms toms, kam jau persiunciau knyga..
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Jungiuosi į Jūsų jaukų būrelį biggrin.gif
Nerūkau jau pusantros dienos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nžnau kiek tversiu. Bet laikysiuos, jei nepyksit, užeisiu pas jus pasidievagoti kaip man sunku biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Visada prasom smile.gif
Atsakyti
nerūkau jau dvi dienas! lotuliukas.gif
Atsakyti
yess.gif

po dar keliu dienu pajausi, kaip atsigauna skonio receptoriai! As atsimenu kaip man seiles fontanais istrysko kai kazkelinta nerukymo diena i burna isisdejau salotu su svieziai maltais pipirais, tooooki gera skoni pajutaaaaaaau!!!!!!

gun_smilie.gif
Atsakyti