Įkraunama...
Įkraunama...

Metusioms rūkyti.

nu žiūrėsim kas čia toliau bus cool.gif
su kolege susiderėjom, kad nerūkysiu iki lapkričio 6tos, o jei parūkysiu - statau jai vakarienę kiniečiuose doh.gif o jin bais brungius patiekalus mėgsta biggrin.gif doh.gif tai turiu dar vieną stimulą cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na, zuikiai, kaip savaitgali, neprisiruket netycia? smile.gif
Atsakyti
non smoking power biggrin.gif
sakiau pirksiu iš maximos tą apyrankę bigsmile.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif as irgi maciau reklama, pagalvojau pirksiu.. Bet paskui, galvoju, draugai visai isprotejusia palaikys doh.gif lotuliukas.gif
Na, tipo, kad persistengiu....
Atsakyti
aš tai dbr bais džiaugiuos, kad nerūkau thumbup.gif tai ir apyrankei negaila būtų ax.gif
Atsakyti
nu blyn kaip as jum pavydziu kad metat rukyti, as pradejau kazkur 16 metu, ir labai greit pripratau, man net skanu pasirode rukyti blush2.gif ir taip rytine kavute ir dumelis buvo sventas reikalas doh.gif
buvau sau pasizadejus jei kada kas mane sugalvos vesti tai mesiu rukyti, nezinau kodel taip nusprendziau matyt galvojau kad tokios uzsispyreles nieks nenores imt i seimininkes schmoll.gif ,bet taip isejo kad paeme blush2.gif ir tada teko sena pazada prisiminti bandziau mesti ir po trieju menesiu pastojau, neplanavom, tada net minties nebuvo parukyti, pagimdziau, praejo du menesiai ir atsirado begalinis nors parukyti, bet negalejau, nes pati maitinau, tada prasidejo vidine kova tarp cigaretes ir vaikucio geroves, to pasekoje dingo pienukas verysad.gif taigi baigesi pienukas ir vel i senas vezias jau vel dvi savaites kaip rukau smoke.gif
tikriausiai vel reiks pastoti kad vel mesciau, ir taip kol visiskai mesiu lotuliukas.gif
tikriausiai taip ir penki pagrandukai atsiras doh.gif
Atsakyti
As nuo rytojaus planuoju mesti rukyti, nes pradejau labai daug rukyti...per diena po 1.5 pakelio surukau doh.gif O dar kontraceptikus naudoju. Baisu, kad negauciau kokio infarkto doh.gif Tai va, vakar nusipirkau kazkokiu pleistru Nicotinell, ziuresim, ar jie bent siek tiek palengvins cigareciu metima, bet labai tikiuosi. MB pasakiau, kad nuo rytojaus namuose grieztai draudziama rukyti biggrin.gif
Atsakyti
As meciau rukyti, kai suzinojau kad laukiosi thumbup.gif Tai buvo 3 nestumo savaite, rugpjucio 15d. Nuo tos dienos nei dumo biggrin.gif ir jau nerukau 1metai 2menesiai ir 3savaites apitiksliai. Savo brangiausiaja dukryte maitinu pati bigsmile.gif Ir kas svarbiausia, kad prie manes ruko mano vyras, tevas ir motyna g.gif Poveikio jokio thumbup.gif
Atsakyti
Gaivinu tema.
Apie ta pati - vakar tik suzinojau apie spec. saita, kuri sukure kazkas, kam A.Carro knyga Lengvas Budas Mesti Rukyti taip pat labai padejo:

http://nerukom.googlepages.com/

O jei kam idomu paredaguotas vertimas (lietuviu klb) - rasykit AZ (jau ipusejau!)

mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkaip labai jau liudna sitoj temoj sad.gif

As jungiuos prie metanciu rukyti:) prie metusiu rukyti jungtis turbut neimanoma, nes mano galva bet kada vel gali grizt..todel turbut visad busiu bandanti mesti, o ne metusi sad.gif
Siaip vakar buvo nerukymo diena kiek zinau..tai visas metusias sveikinu 4u.gif
Mano patirtis - rukau apytikriai 10 metu....buvo trys bandymai mesti...pirmu dvieju galima net neskaiciuot - max savaite istempiau.. Sis jau rimtesnis - spalio pabaigoj surukiau paskutine (ir dvi savaites abstinentavau) ...po dvieju savaiciu tris dienas traukiau TOKATAK smile.gif o prasidejo viskas baliaus deka sad.gif
Siandien antra diena kaip nerukau...

Kas jungias:)?
Atsakyti
Nesutinku, cia ne liudna !!!

Bent jau is savo puses- bandau ikvepti visus rukancius ir norincius mesti - KAD MESTI YRA PAPRASTA IR TAI GALI KIEKVIENAS.

Zinau, kad beveik visi manimi netikite sia minute. As pati netikejau, kai perskaiciau tai pirma karta. Dabar tikiu 100%.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ar kas bandet mesti rukyti su taip giriamais vaistukais TABEX? Man idomu ar jie nekenksmingi planuojant nestuke.gif
Atsakyti