Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie jūsų hobi?

as tai nauja hobi atradau bigsmile.gif pradejau "7 muzu" laisvalaikio centre sokti pilvo soki, tai noris daaaaar ir daaaaar,raitaus namie pries veidrodi vakarais biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Turiu net per daug hobiu, blogiausia, kad greitai atsibosta, neuztenka kantrybes iki isigilinti, viskas truputi pavirsutiniskai, tai - kambariniai augalai, interjero dizainas, dabar piesima lankysiu, dar buhalterijos mokinuosi laiskalaikiu (sau), knygos, supermama, fotografavimas.
Atsakyti
Arbatos gerimo ceremonija, lotynu sokiai, knygos,o siuo metu labai noreciau uzsiimti dekupazu... ax.gif
Atsakyti
Labai domiuosi dabar ir renku literatura apie interjero dizaina ir kompiuterius ax.gif
dar noreciau profesianalaus fotoaparato, nes labai patinka fotografuoti viska is eiles ir paskui kurti albumus blush2.gif
Atsakyti
hm, na mano hobi - siuvinejimas smile.gif kazkaip be to negaliu but ax.gif dar norciau biseri ismokti... 4u.gif
Atsakyti
Visą gyvenimą daug skaitau. 4u.gif Dabar dar internetas prisidėjo... doh.gif
Toliau-visko po truputį-ir gėlės,ir akvariumai,ir kulinarija...
Atsakyti
Muzikavimas.
Tai ir geriausias atsipalaidavimo būdas po sunkios dienos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 23 vasario 2008 - 18:50
Gera tema. smile.gif
Na, o aš pomėgių daug turiu, rankdarbiai, visokių minčių ieškojimas, psichologija, žirgai,
knygos, kitos kultūros, kalbos, gyvūnai, gėlės, fotografija, muzika, rašymas, visokių iškarpų rinkima, tikuiosi, jog kažkada prireiks, kitos šalys.. smile.gif
Atsakyti
Ir hobi, ir būsima profesija - botanika 4u.gif
Atsakyti
Mano tai rankdarbiai (Floristika, dekupazas, nerimas ir kt), knygos, gelytes medeliai ir visas kitas gamtos grozis wub.gif
Atsakyti
Didžiausias hobis siuvinėjimas ir domėjimasis gėlėmis. Dar kolekcionuoju zuikius.
Atsakyti
Man patinka megsti, siuti isuvineti, gaminti valgi, zodziu visko po truputy mirksiukas.gif
Atsakyti