Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie jūsų hobi?

Mano hobis - kelionės vienareikšmiškai thumbup.gif negaliu be jų gyventi mirksiukas.gif taip pat sunkiai išgyvenčiau, jei nebūtų knygų ir teatro blush2.gif
Atsakyti
Mėgstu čiuožinėt ir jodinėt, tarp šių dviejų didžiausia konkurencija, tad vasara stengiuos jodinėt, o žiemą čiuožinėt. Dar mėgstu rašyt ir skaityt 4u.gif
Atsakyti
www.Maya.lt - geras laiko praleidimo budas thumbup.gif
Atsakyti
Mano hobis-paisymas,kryziazodziu sprendimas 4u.gif
Atsakyti
Dainavimas.... hobis patapęs maloniu darbu wub.gif
Atsakyti
www.fotolog.com/ramunele/
taigi mergaites iejau savo megstamiausio uzsiemimo kelius darbelius,ir dar papildysiu,butu idomu suzinot jusu nuomones.Daug tokiu darbu turiu namuos .Siuo metu apie 50 vnt.Tad laukiu komentaru
Atsakyti
QUOTE(ramunyte @ 2007 04 20, 00:14)
www.fotolog.com/ramunele/
taigi mergaites iejau savo megstamiausio uzsiemimo kelius darbelius,ir dar papildysiu,butu idomu suzinot jusu nuomones.Daug tokiu darbu turiu namuos  .Siuo metu apie 50 vnt.Tad laukiu komentaru

Mmmm... thumbup.gif
Cia vienas mano megstamu uzsiemimu vakysteje buvo ax.gif
Labai megau rinkt ir dziovint augaliukus bei gelytes, mociute labai bardavosi, kai gelynus isskindavau tongue.gif
Megau daryti atvirutes, syki dailes pamokai nunesiau paveiksla klijuota is augaliuku, tai mokytoja alpo is to grozio cool.gif
O tu augaliukus dziovini knygose?
Reiks vasara ir man prisimint si uzsiemima 4u.gif
Atsakyti
Hihi as irgi megdavau dziovinti, kaip dar nėjau į mokyklą buvau kaimynų siaubas, nes anksti nes kartaiskur buvus kur nebuvus , koki geles zieda dziovinimui nedziaudavau smile.gif

Atsakyti
Dailusis ciuozimas, piesimas, dainavimas, rasymas ax.gif
Atsakyti
Dabartinis mano hoby 4u.gif

Kaip ir gaunas esu 6iuo metu truputi fakyrė ir darom ugnies šou visokius.
Tai čia su draugais -fakyrais klipuką padarėm, kaip tai atrodo iš šono ir kad aiškiau būtų ,kad fakyrai ne tik spjaudo smile.gif

Ugnis ir fakyrai
Atsakyti
Kažkaip anksčiau vis galvodavau, kad neturiu jokio hobio išskyrus šunis. Bet pagalvojus dabar vardinčiau taip: gyveimo būdas - su šunimis ir tarp šunų. O pomėgiai: skaitymas, mezgimas, kambariniai augalai, o dabar turiu tikslą išmokti fotografuoti, nes norisi turėti kokybiškų nuotraukų. Ir prie kiekvieno iš pomėgiu turiu nors trumpam prisiliesti kiekvieną dieną... 24 val.para jau per trumpa doh.gif
Atsakyti
Ankščiau mano hobi buvo skaitymas (pvz 600psl knygą perskaitydavau per 3 vakarus blush2.gif ) dabar šį hobiį šalį nustūmė kitas - papuošalų darymas. ax.gif
Atsakyti