Aha, tikrai gera tema na o as, taip pat siuo metu labiausiai rankdarbiais domiuosi. Taip pat prie hobiu priskirciau bendravima, savanoriavima, fotografavima, grafini dizaina, visokias isvykas ir pan.. Juvelyrika, kulinarija (truputi), knygos, filmai..
Labai labai mėgstu muziką, o ypač groti pianinu, skaityti knygas ir megzti Po įtemptos darbo dienos puikiai atpalaiduoja makaulę. Kartais sugebu visus pomėgius suderinti: įsijungiu muziką, pasidedu knygą prieš nosį ir dar pasiimu mezginį į rankas
as megstu viska po truputi skaitau labai daug, kalbas mokausi kartais mezgu, neriu retkarciais,gaminti megstu. viskas mane domina tik reikia laiko ir pagal nuotaika
"Didžiausias įrodymas, kad Dievas pasitiki žmogum yra gimstantis kūdikis" Ungurytes gimimas
as jau cia vienoje temoje rasiau , bet galiu pasigirti ir dar karta. Kad mano ir hobi ir darbas sutampa. As masažistė. Ir niekas kitas gyvenime manes taip nedomina, kaip vikas kas susije su visokiais masažais, kūno procedūromis. viso mano laisvas laikas kuri turiu tik sau skiriu zinioms apie sia sriti. tai mano aistra ir gyvenimo budas. taip pat ir darbas kurio deka valgau duona. Va kaip. aisku kartais as pavargstu, bet i nieka kita vistiek savo darbo neiskeisciau.
Pritariu visoms mėgstancioms keliauti . as labai isimylijusi sita hobi . tik esu dar laimingesne kai galiu ji derinti dar su vienu savo hobiu ir gyvenimo budu ir pragyvenimo saltiniu. tai su masazais. As masaziste todel kai keliauju stengiuosi dar ir ismokti kokios naujos technikos ar isbandyti savo kailiu kokia nauja procedura, kuria galesiau paskui pasiuluyti cia lietuvoje. o ir siaip masazai ir kuno proceduros mano gyvenimo aistra. Kai dar jos dziugina ir kitus zmones negali buti nieko maloniau.
Ech, labai daug turėjau savu laiku... Bet į tikrą aistrą, kai "graibau" visą literatūrą, straipsnius, savu laiku net bandžiau "paversti" profesija išaugo tik astronomija. Dalykų, kurie domina - be galo daug, bet... Jei reitų išsirinkt vieną, šitas tikrai neužleistų savo pozicijų.
Šią vasarą atradau fotografavimą, ypač debesų, vandens grožį. Esu pamišus knygomis. Norėčiau kažką atrasti visiškai nauja, nes sėdėjimas su vaiku namie jau užkniso
Šiuo metu mano didžiausias hobi-mezgimas, nėrimas..na toks įprastas Labai patinka šokiai, aerobika, knygų skaitymas. Kai tik randu laiko-būtinai tuo pasinaudoju