Aš turiu ne vieną hobį. Labai mėgstu gyvūnus. Turiu šunį ir katę. Praleidžiu su jais labai daug laiko. Dar labai mėgstu muziką, skambinti pianinu ir brazdinti gitara. Taip pat knygų skaitymas.

www.supermama.lt

QUOTE(pastraipa @ 2008 10 19, 22:52)
Aš turiu ne vieną hobį. Labai mėgstu gyvūnus. Turiu šunį ir katę. Praleidžiu su jais labai daug laiko. Dar labai mėgstu muziką, skambinti pianinu ir brazdinti gitara. Taip pat knygų skaitymas. 

Tikrai jau

Pasiklydai turbut

Oi - atsiprasau -

Kelionės

megstu labai zaisti zaidimus ypac piniginius loginius ir strateginius zinau galimybe uzsidirbti zaidziant zaidimus tinklapy nemokami-zaidimai.com galimybe laimeti realiu pinigu o ne kreditu noreciau suzinoti ar esate ten uzsiregistrave butu idomu pazaisti kartu jei taip koks jusu nickas beje labai faina kad duoda 10$ i zaidimu saskaita as jau ir 70$ turiu is 10$ neblogai sekasi zaisti su uzsienieciais nes jie tikrai nemoka zaisti tik pinigus pralosineja tikiuosi ir daugiau uzsidirbti
Keliones ir kolekcionavimas
Dar priskirciau knygu skaityma 
Papildyta:
skamba kaip reklama

Papildyta:
QUOTE(Webprofes @ 2008 12 03, 20:07)
megstu labai zaisti zaidimus ypac piniginius loginius ir strateginius zinau galimybe uzsidirbti zaidziant zaidimus tinklapy nemokami-zaidimai.com galimybe laimeti realiu pinigu o ne kreditu noreciau suzinoti ar esate ten uzsiregistrave butu idomu pazaisti kartu jei taip koks jusu nickas beje labai faina kad duoda 10$ i zaidimu saskaita as jau ir 70$ turiu is 10$ neblogai sekasi zaisti su uzsienieciais nes jie tikrai nemoka zaisti tik pinigus pralosineja tikiuosi ir daugiau uzsidirbti
skamba kaip reklama

Dabar labai esu susidomejusi karoliu verimu, o siaip labai megztu megzti. Rankdarbiai mano silpnybe, noriu isbandyti viska, tik po to atsirenku, kas priimtiniausia.
Mano pomėgiai - ezoterika, parapsichologija, geri žmonių santykiai bei harmonijos siekimas.

ankščiau svaigau dėl šokių, dainavimo, mezgimo, knygų skaitymo. O va dabar susimąsčiau, kad tokio kaip hobio greičiausiai ir neturiu
gal skaitymas. Tikriausiai reikia pabėgti nuo rutinos ir vėl užvesti varikliuką platesnei veiklai

Mano pomegiai: ivairus rankdarbiai, video zaidimai, viskas kas susije su naujosiomis technologijomis, muzika, knygos, kinas, keliones, senoves istorija, angelu statuleliu ir video zaidimu kolekcijos, mano augintiniai... Paskutiniu metu pradejo patikti gaminti ivairius patiekalus (vyro dziaugsmui
) Tik gaila, kad diena turi 24 valandas...

Knygos knygos knygos
Rankdarbiai
Ir pats naujausias Postcrossingas
Rankdarbiai
Ir pats naujausias Postcrossingas

QUOTE(pastraipa @ 2008 10 19, 21:52)

Jauna esi, dar neatsirinkai to vieno... Ir dar ko gero nesi mama, tai laiko lieka daug kam