QUOTE(comep @ 2007 09 18, 11:33)
atgaivinsiu sena tema
man reikia ryti ta zarna
bet negaliu saves nuteikti tai procedurai ir vis nukelineju laika
kaip bijau
as ryjaa ta zarna pries 2 savaites

prisiskaiciau cia visokiausiu atsiliepimu,tai issigandau ir labai bijojau..reikia tik svarbiausia ritmingai ir nesinervuojant kvepuoti pro nosi,tikrai nera taip baisu,kaip cia daug kas raso,aisku individualiai kiekvienam buna...kai papus i gerkle uzsaldancio skyscio,iskart ji su seilemis nuryk,taad gyliau uzsals tau...ir nesijaus taip..nevalgyk is vakaro,ryte nei gerk nieko..ir nebus taip baisu..

tik neuzmirsk ritminga kvepuoti,tada ir nesitampai ten ir viskas normaliai
p.s. kad ir kaip gaila,rado man refliuksa ibrezimu,erozija,tai vaistu israse ir derinti maista reikia..dabar tik vaistus geriu,tai jau 2 savaites jokiu blogybiu nejauciu...vis to maisto nederinu..reiks prisiruosti...
Papildyta:
butinai eik ir nedelsk..kuo greiciau prisiruosi,tuo greiciau suzinosi diagnoze

sekmes
Papildyta:
QUOTE(ravser @ 2006 11 28, 13:51)
teko ir man jau nežinau kiek kartų tą procedūrą atlikti. Tai turbūt tik vieną kartą normaliai sugrūdo man tą žarną Klinikose tokia maloni gydytoja Žvirblienė(privačiai pas ją buvau). Nepajutau praktiškai net pykinimo. Bet kai teko eiti į savo polikliniką, tai baisu ir prisiminti. Gydytoja taip kaip kokia veterinarė, paėmė sugrūdo tą žarną per kelias sekundes. Jau begrūdant pajutau kad gerklę pažeidė. po to kelias dienas nieko normaliai praryti negalėjau. O jau žiaugsėjau ir tampiausi, tai nerealiai

Prieš savaitę vėl teko tą patį iškęsti. kai pirmą kartą taip nutiko, tai maniau, kad čia netyčia gal jai taip gavos, bet kai vėl taip pat tą procedūrą atliko, tai jau aišku, kad ji kitaip ir nemoka,

Daugiau sakiau net mirdama pas ją nebeisiu. Štai tau ir nemokama medicina. Geriau jau susimoki 50 lt, bet viską atlieka be jokių kankinimų
as taip pat ejau privaciai ,mokejau 98lt. bet jokiu priekaistu neturiu,tikrai maloniai bendravo,atsargiai atliko procedura ir jokiu kita diena pasaliniu pojuciu nejutau...dar patare kaip ka daryti,sesele labai maloni,vis man sake nebijoti,tiesiog gyliai,ritmingai kvepuoti pro nosi.daktare nesuprato vienu metu kas su manimi darosi,bet geriau per ekrana paziurejusi,pamate,kad mano sirdis dauzosi siaubingai,tai liepe taip nesijaudinti