Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug yra rūkančių?

Apklausa: Ar rukau? (583 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Vigilyte @ 2006 03 28, 07:56)
ačiū bis.gif , junkis ir tu prie metančių  drinks_cheers.gif ,palaikysim viena kitą drinks_cheers.gif

beje mano vyras nerūko, bet visi kiti  doh.gif

Tai ,kad as nezinau ar noriu mesti g.gif Va jau sav.sedziu namie ir dar nerukiau ir nenoriu.Bet kai i darba nueisiu tai ir nerukysiu.Ba cigareciu nebeturiu.O cia pirkt l.brangu.Lauksiu balandzio pabaigos kia i Lietuvele vaziuosiu tai atsivesiu ir toliau palengva rukysiu.
Atsakyti
QUOTE(svajoklis @ 2006 03 28, 10:57)
Tai ,kad as nezinau ar noriu mesti  g.gif Va jau  sav.sedziu namie ir dar nerukiau ir nenoriu.Bet kai i darba nueisiu tai ir nerukysiu.Ba cigareciu nebeturiu.O cia pirkt l.brangu.Lauksiu balandzio pabaigos kia i Lietuvele vaziuosiu tai atsivesiu ir toliau palengva rukysiu.
bene Anglijoj pati būsi smile.gif Pažystu ne vieną užkietėjusį rūkorių,kuris ten nuvažiavęs staigiai metė dėl žvėriškų kainų.Na ir gerai,tai ir tu pamėgink,kam tau dar daryti pauzes - rūkau nerūkau... Nerūkyk ir fsio smile.gif paskui ir nebesinorės.
Atsakyti
Na as ne Angiloj,o Norvegijoj ir gyvenu cia gan senokai.Brt ,kad nejauciu as poreikio nei mest nei rukyti.Man gaunasi toks kaip pazaidimas.Net pati nesuprantu.Na nereikia man ryte po valgio begt parukyti.O ir masinoj as nerukau,nes nepatinka,kai smirda.
Atsakyti
QUOTE(svajoklis @ 2006 03 28, 12:26)
Na as ne Angiloj,o Norvegijoj ir gyvenu cia gan senokai.Brt ,kad nejauciu as poreikio nei mest nei rukyti.Man gaunasi toks kaip pazaidimas.Net pati nesuprantu.Na nereikia man ryte po valgio begt parukyti.O ir masinoj as nerukau,nes nepatinka,kai smirda.

Pavydžiu kas taip sugeba, noriu rūkau , noriu ne assa.gif , matyt pas tave neatsirado priklausomybės. Aš tai supratau, kad turiu visiškai atsisakyti, nes vėl atsiras priklausomybė. Beje tarp mano pažįstamų yra labai nemažai kas rūko tik už kompaniją friends.gif , o šiaip net cigarečių niekada neturi, ir nieko, nepriklauso, o aš va taip nemokėčiau, tiksliau gal ir mokėčiau, nežinau, bet, kad neturiu joki noro bandyti. Nerūkau ir kaifuoju nuo to thumbup.gif
Atsakyti
as sakydavau..kad jei mesiu rukyt tik tada kai nescia busiu rolleyes.gif visa nestuma nerukiau,bet tik pagimdzius svajonese buvo kavos puodelis su cigarete doh.gif blush-anim-cl.gif brunette.gif as nenoriu mesti..man patinka smoke.gif rolleyes.gif blush-anim-cl.gif2
Atsakyti
sveikos.budama nescia,as irgi nerukiau.pagimdzius isliko noras retkarciais uztraukt duma,1-2cigaretes savaiten.anksciau pakelis 3dienom budavo,o as galvodavau,kad negaliu be cizu gyvent.pasirodo,galiu,tik nereik sau nuolat kartot,,oi,siandien dar nerukiau,jau reiktu,,.turiu laiko,reik uzsirukyt,,.
Atsakyti
jetau jetau , nerukau jau beveik keturi meėnesiai, viskas būtų kaip ir gerai, bet ...kaip priaugau 6kg, taip ir neatsikratau doh.gif doh.gif doh.gif , rūkyti pradėti tikrai neketinu, nes paprasčiausiai nenoriu thumbup.gif , per daug gerai pradėjau jaustis nerūkydama, tikrai thumbup.gif , bet tas viršsvoris blink.gif gal kas turi tokios patirties? Jau ir taip buvau gerai įmitusi (168 cm ūgis ir 68 kg svoris), bet kaip tai neperdaug sukau sau galvą irnesakyk.gif nu bet kai dabar 74-75 kg ir nemažėja nei kiek blink.gif , valgau tikrai ne daugiau, labai save kontroliuoju, bet doh.gif
Tai va, mielos mamos, tikrai manau, kad yra metusių rūkyti, svorio priaugama tokiu atveju praktiškai visada, AR TAI NORMALIZUOSIS g.gif ?"
Atsakyti
Ir aš rūkiau 3 metus, ir sakiau mesiu tik pastojus blush2.gif
Taip ir buvo, ir pagimdžius nebepradėjau thumbup.gif , ir nebeketinu, nes nebenoriu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Prieš gimdydama vaikus rukiau stipriai. O per nėštuma ir žindymą nerukiau visai, bet dabar sėdint bariuke, prie kavutės labai norisi, tai neatsispiriu pagundai O namuose, ar vaikams matant tai tikrai nenoriu rūkyti, kažkaip sąžinė neleidžia prie vaikų rūkyt.Ir seip man negražu kai mamytė stumia vežimėlį ar vedasi vaikutį už rankytės rūkydama

as ir uz tai , kad retkarciais kur kavinej su padruska galima papest, nu bet jau kaip stumia vezimeli ir ciza danyse...tai ka as zinau, vakar pati toki vaizda maciau, tai net slykstu pasidare, jau bent ne viesumoj tai darytu doh.gif
Atsakyti
As tai rukiau pries 8 metus, bet beveik metus pries patampant nestuke.gif meciau, man tai paprasciausiai atsirado sveikatos problemu ir rukymas viena is priezasciu galimu sukelti tos ligos paumejima. Tai galejau ir nemesti, bet kazkaip atsirado priezastis tai lengviau ir iprocio sio atsikraciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
As rukanti bet ne visai t.y. trecia diena kai nerukiau t.y. bandau mesti
Sekmes istveriant unsure.gif
Atsakyti
nerukau, nes visiskai netraukia biggrin.gif
kazkada pabandziau, parukydavau su kompanija, bet visad buvau siam reikalui abejinga. po to atejau i prota, pagalvojau, kad tai kenksminga ie nerukau is viso.
pries rukancius nesu nusiteikusi, jei jie ruko tinkamu laiku ir tinkamoj vietoj tongue.gif
Atsakyti