Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug yra rūkančių?

Apklausa: Ar rukau? (583 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(gramaz @ 2008 04 07, 20:56)
tik va bėda kad maniškis kaip garvežys  sad.gif
ir kartais tenka pabūti ta pasyvia rūkytoja...  verysad.gif

Nesenai delfyje buvo straipsnis apie tai, kad mobilieji telefonai (apskritai visi prietaisai skleidziantys elektromagnetines bangas) kenkia zymiai labiau nei rukymas.. Tai gal ir neverta per daug nerimauti del to blush2.gif Tuo labiau kad tik kartais tenka pasyviai "papesht dumeli" rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhulia: 12 balandžio 2008 - 13:28
QUOTE(Zhulia @ 2008 04 12, 14:25)
Nesenai delfyje buvo straipsnis apie tai, kad mobilieji telefonai (apskritai visi prietaisai skleidziantys elektromagnetines bangas) kenkia zymiai labiau nei rukymas.. Tai gal ir neverta per daug nerimauti del to blush2.gif Tuo labiau kad tik kartais tenka pasyviai "papesht dumeli" rolleyes.gif  mirksiukas.gif

Dabar ir paprastas pomidoras nupirktas prekybos centre yra pavojingas sad.gif
Iš tiesų esu jautri cigarečių dūmams. Ilgiau pabuvus prirūkytoje patalpoje pasidaro silpna, dingsta nuotaika. O kai važiuojant mašinoj maniškis užsirūko (kartais stengiasi susilaikyti ar prieš tai paklausia ar gali užsirūkyti) tai kol rūko sėdžiu nekvėpuodama swoon.gif
Atsakyti
Seniau rūkiau nemažai, vieną dieną nusprendžiau mesti ir pasiskyriau dieną nuo kada metu. Ir kai atėjo ta diena-daugiau niekada neberūkiau. Taip jau beveik 3 metai ax.gif O taip nusprendžiau, nes supratau, kad tai kenkia mano grožiui, įvaizdžiui ir svarbiausia - piniginei cool.gif
Atsakyti
O kai važiuojant mašinoj maniškis užsirūko (kartais stengiasi susilaikyti ar prieš tai paklausia ar gali užsirūkyti) tai kol rūko sėdžiu nekvėpuodama swoon.gif
[/quote]

cia geras! lotuliukas.gif thumbup.gif doh.gif
Papildyta:
Rukau jau 8 metus... Praeita savaite buvau kelioms dienoms metusi, bet neistveriau ir vel nusipirkau taciau per daug nenusimenu - svarbiausia, kad yra noras mesti! Pvz anksciau tikrai nebuciau metusi, nes man patinka rukyti.. O dabar gaila sveikatos - pagalvojus, tiek metu jau savo plaucius nuodiju! be to tai nervuoja jausmas, kad esu kaip kokia narkomane doh.gif - negaliu atsikratyt priklausomybes... O tai jau zeidzia savimeile (niekas juk nenori buti nuo kazko priklausomas) mirksiukas.gif

Tiesa, zinau gera knyga (rusu klb), kuri padeda mesti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhulia: 13 balandžio 2008 - 14:07
Aš irgi rūkau jau apie 8 metus. Buvau metus pora mėnesių, bet vėl pradėjau, nu negaliu niekaip atsisakyt, kai kasnors šalia užsirūko, nors tuos pora mėn tai kažkaip atsilaikiau g.gif
Atsakyti
Niekada nerūkiau ir nerūkau, bet labai užjaučiu rūkančius ir norinčius mesti. Sunkus turėtų būti savęs privertimas ax.gif
Atsakyti
As irgi rukau 5 metus, bandziau mesti, bet kai aplink vieni rukantys, kazkaip nelabai iseina doh.gif
Vis guodziuosi mintimi, kad gal kai busiu nestuke.gif , nors tada kaip nors eis mesti... ax.gif
Atsakyti
nesu net bandzius ir net nenoriu bandyt schmoll.gif
Atsakyti
manau, kad moteriai rukymas yra labai netinkamas iprotis. Ir nesveika, ir jau be galo neestetiskai atrodo su cigarete schmoll.gif
Atsakyti
1. Kenkia sveikatai;
2. Kenkia grožiui;
3. Kenkia aplinkiniams;
4. Kainuoja pinigus;
5. Ir išvis žalingas įprotis (tuo viskas pasakyta).

Atsakyti
rukiau 8 metus..kai su pirmu vaiksciojau ir maitinau pagimdzius nerukiau,po to vel pradejau.....daba turiu antra leliuka jau 4 men nemaitinu-nerukiau pora meteliu ir kolkas nerukau...tikiuosi nepradesiu,nes kai vyras paruko,tai taip smirda,net bloga pasidaro nuo minties kad galiu rukyti...o jau moteris su cigarete man daba tiesiog kosmaras tongue.gif
Atsakyti
rukau... bet galvoju mest kazkada smile.gif
Atsakyti