Paskaitykit 2006-09-22 pranešimą www.medik.lt Cituoju:"Pasyvus rūkymas gali tapti savaiminio persileidymo priežastimi. Švedijos moksliinkai nustatė, kad pasyviai rūkant savaiminio persileidimo rizika padidėja 67 proc., o nėščioms moterims, kurios rūko aktyviai, ši rizika padidėja du kartus." Spręskit pačios...
Paskaitykit 2006-09-22 pranešimą www.medik.lt
Cituoju:"Pasyvus rūkymas gali tapti savaiminio persileidymo priežastimi. Švedijos moksliinkai nustatė, kad pasyviai rūkant savaiminio persileidimo rizika padidėja 67 proc., o nėščioms moterims, kurios rūko aktyviai, ši rizika padidėja du kartus."
Spręskit pačios...
Ar verta mest rūkyti? gal geriau tik pasirinkti , ką rūkyti.... Radau info: "Kontraversiško Kalifornijos Scripps Research Instituto tyrimo rezultatatuose teigiama, jog marichuanos rūkymas stabdo Alzheimerio ligos progresavimą. Aktyvūs marichuanos ingradientai (delta-9-tetrahydrocannabinol) daug efektyviau apsaugo sinapses nei komerciniu būdu pagaminti medikamentai. Marichuana naudojama glaukomos gydyme bei sumažinti pašalinius vėžio ir AIDS efektus." Galite paskaityti ir daugiau- www.medik.lt
Rūkiau 4 metus ir daug... Paskutinius 2 mėnesius neberūkiau, bet vat šeštadieni buvom su draugais kavinukei susitikę pasėdėti ir sugriešijau - prisirūkiau. Ech, silpnavalė aš Ryte net bloga buvo ir kažkoks noras vėl rūkyti atsirado, bet stengiuosi laikytis iš visų jėgu.
Aš irgi nerūkau ir nė nebandžiau. niekados netraukė, net ir tada kai paauglystėj vos ne mada buvo. o ir dūmų kvapo nepakenčiu. ir man labai negražu matyti ypač rūkančią moterį... o ir tie pageltę dantys... bet čia tik mano griežta nuomonė tik va bėda kad maniškis kaip garvežys ir kartais tenka pabūti ta pasyvia rūkytoja...
Niekad nerukiau paauglystej,nors tada didzioji dalis pabando.Man,paprasciausiai,jokio skonio ir kvapo neteike.Kaip nekeista,noras sukilo kai buvau koki septinta men nescia.Buciau galejus pelenine islaizyt... taip kvepejo.Ir nepraejo noras per visa likusi nestuma.Tai tik pagimdziu,po keli dienu sutraukiau pirma pypke.Ir koki menesi nuo visu pasislepus rukiau,neapsakomas noras buvo.Bet kaip netiketai tas kvailas noras uzejo,taip ir praejo...