Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug yra rūkančių?

Apklausa: Ar rukau? (583 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(jufka @ 2006 08 04, 09:33)
As rukanti bet ne visai t.y. trecia diena kai nerukiau t.y. bandau mesti
Sekmes istveriant  unsure.gif

nu, ir kaip sekasi?
Atsakyti
Balsavau už antrąjį variantą ax.gif
Atsakyti
Aš nerukau, nes man tai šlykštu schmoll.gif
Atsakyti
Rukiau,5metus,dabar jau du metai kaip nerukau,netraukia ir esu patenkinta!
Atsakyti
Paskaitykit 2006-09-22 pranešimą www.medik.lt
Cituoju:"Pasyvus rūkymas gali tapti savaiminio persileidymo priežastimi. Švedijos moksliinkai nustatė, kad pasyviai rūkant savaiminio persileidimo rizika padidėja 67 proc., o nėščioms moterims, kurios rūko aktyviai, ši rizika padidėja du kartus."
Spręskit pačios...
Atsakyti
QUOTE(verte @ 2006 09 22, 10:26)
Paskaitykit 2006-09-22 pranešimą www.medik.lt
Cituoju:"Pasyvus rūkymas gali tapti savaiminio persileidymo priežastimi. Švedijos moksliinkai nustatė, kad pasyviai rūkant savaiminio persileidimo rizika padidėja 67 proc., o nėščioms moterims, kurios rūko aktyviai, ši rizika padidėja du kartus."
Spręskit pačios...

tai patyriau savu kailiu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Nerūkau, nes man tai šlykštu.
Atsakyti
Ar verta mest rūkyti? gal geriau tik pasirinkti , ką rūkyti....
Radau info: "Kontraversiško Kalifornijos Scripps Research Instituto tyrimo rezultatatuose teigiama, jog marichuanos rūkymas stabdo Alzheimerio ligos progresavimą. Aktyvūs marichuanos ingradientai (delta-9-tetrahydrocannabinol) daug efektyviau apsaugo sinapses nei komerciniu būdu pagaminti medikamentai. Marichuana naudojama glaukomos gydyme bei sumažinti pašalinius vėžio ir AIDS efektus."
Galite paskaityti ir daugiau- www.medik.lt
Atsakyti
Rūkiau 4 metus ir daug... Paskutinius 2 mėnesius neberūkiau, bet vat šeštadieni buvom su draugais kavinukei susitikę pasėdėti ir sugriešijau - prisirūkiau. Ech, silpnavalė aš verysad.gif Ryte net bloga buvo ir kažkoks noras vėl rūkyti atsirado, bet stengiuosi laikytis iš visų jėgu. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šatrija: 11 spalio 2006 - 13:18
Būsiu griežta: nerūkau, net nebandžiau ir pradėti minčių nekyla. Kitiems nedraudžiu, nes tai jiems kenkia labiausiai - tegu patys susimasto.
Atsakyti
Aš irgi nerūkau ir nė nebandžiau. niekados netraukė, net ir tada kai paauglystėj vos ne mada buvo. o ir dūmų kvapo nepakenčiu. ir man labai negražu matyti ypač rūkančią moterį... o ir tie pageltę dantys... schmoll.gif bet čia tik mano griežta nuomonė ax.gif
tik va bėda kad maniškis kaip garvežys sad.gif
ir kartais tenka pabūti ta pasyvia rūkytoja... verysad.gif
Atsakyti
Niekad nerukiau paauglystej,nors tada didzioji dalis pabando.Man,paprasciausiai,jokio skonio ir kvapo neteike.Kaip nekeista,noras sukilo kai buvau koki septinta men nescia.Buciau galejus pelenine islaizyt... taip kvepejo.Ir nepraejo noras per visa likusi nestuma.Tai tik pagimdziu,po keli dienu sutraukiau pirma pypke.Ir koki menesi nuo visu pasislepus rukiau,neapsakomas noras buvo.Bet kaip netiketai tas kvailas noras uzejo,taip ir praejo...
Atsakyti