Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug yra rūkančių?

Apklausa: Ar rukau? (583 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
emmm ir as nerukau, bet del to problemu nekyla... gal del to,kad mano kompanijoje nemazai nerukanciu, tai mes kartu ir bazarinam visi... Na o jei jau pasitaiko rukanti kompanija, na siaip man tas kvapas kazko nosies nedziugina, bet nieko, bunu kartu su jais... tik skirtumas tas- jie ruko, o as nea- bet tai tikrai netrukdo bendravimui... rolleyes.gif
Atsakyti
Aš nerūkau, ir niekad nerūkiau. Kompanijoj jaučiuos gerai, nes kažkaip dauguma mano draugų nerūko. smile.gif Kažkada dirbau piucerijoje, tai ten beveik visi darbuotojai rūko, bet man kažkaip tas visai netrukdė smile.gif
Šiaip su žmonėm, kurie rūko man nėra labai malonu bendrauti, o jei tenka bendraut su prisirūkiusiu tai irgi nemnalonu, man tiuesog smirda.
Atsakyti
QUOTE (linau @ 2004 10 27, 09:42)

Man tai daznai taip buna, kad tenka paknapsot vienai, nes nerukau.........kartais net uzsimanau, kad tapciau pilnaverte nare kompanijoje...
Nezinau, gal cia paranoja

Na tuomet eik su rukanciais ir pasidarysi pasyvi rukale laugh.gif kazkaip neteko susidurt , kad viena buciau nerukanti , o atvirksciai pasitaiko dar koks nerukantis vyras - tai labai maloniai pabazarini ... wub.gif
Atsakyti
O as rukau tik kompanijose. Viena nerukau niekada. Jei nera kompanijos tai savaitem ir menesiais galiu nerukyti, visai nenoriu. Bet jei jau kompanija ir yra rukanciu tai visada rukau.
Mano draugas tai ruko kasdien, bet jo kompanija nelaikau. Neinu su juo rukyti. Buna isimciu bet labai retai. Ir kaip parukom kartu tai viskas normaliai kvapo nera. Bet kai as nerukau ir jis parukes ateina tai fui kaip smirda.
Atsakyti
aš irgi ta - kompanejska rolleyes.gif
Atsakyti
Pries pastojant su mergaite as rukiau gal kokius 5 metus, bet kai pradejome planuoti antra vaika meciau. Kai pasigimdziau dukryte po nepilnu metu vel pradejau. Pries metus ir 4 menesius meciau ir manau, kad tikrai daugiau nepradesiu, nes tikrai puikiai jauciuosi ir man to nereikia. Namuose ruko vyras (tiksliau iseina i balkona rukyti wink.gif ), is draugu kompanijos rukanciu yra daug, bet budama su rukaliais nejauciu jokio diskonforto ir jokio noro prisijungti. Tiesiog didziuojuosi savimi siuo klausimu thumbup.gif
Mesti paskatino nelabai smagus ir gan skausmingi dalykai, bet yra taip kaip yra ir nieko nepakeisi ir rezultatas to tikrai puikus biggrin.gif
Atsakyti
Galite smerkti: rūkau po pakelį per dieną..jau kokia 11 metų.. g.gif Labai noriu mest, bet ne tiek,kad tai galėčiau padaryt dabar.
Kai pastosiu-tikrai mesiu.Visam laikui.
Atsakyti
aš irgi rūkau, buvau metusi kai buvau nėščia ir maitinau, bet paskui....
begalo daug kartų buvau metųsi betniekaip nesigauna aš metu, nueinu pas mama ji rūko, vyras namie rūko, niu ką imi ir neiškenti... blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Dar ne mama ;) @ 2004 10 27, 14:24)
O as rukau tik kompanijose. Viena nerukau niekada. Jei nera kompanijos tai savaitem ir menesiais galiu nerukyti, visai nenoriu. Bet jei jau kompanija ir yra rukanciu tai visada rukau.

va, ir as rukau tik kompanijose blush-anim-cl.gif biggrin.gif
Atsakyti
As is tokiu, kurie neturi valios tokiems dalykams- jei jau rukau, tai kasdien ir daug, jei ne, tai ne. Kompanijose arba karta per menesi- tokie terminai ne man. Rukiau penkis metus kol mokiausi, kai tik pradejau itarti jog laukiuosi- dar dabar pamenu kaip ismeciau visa pakeli i siuksliu deze ir jau trys metai kaip nerukau smile.gif Mano vyras yra kategoriskas siuo klausimu, pats taip pat neruko, na gal kartais darbe, nes jis nejaucia jokios priklausomybes. Kai anksciau rukem abu, jis man nuolat bambedavo, mat as rukydavau daugiau blush-anim-cl.gif Kad rukiau nesigailiu, nes mokslo metais tik taip galedavai pabendraut bendrabuty arba pertrauku nuo paskaitu metu, mat visa kas idomu, naudinga ir tt. budavo aptarinejama rukymo proceso eigoj. Nerukantys daug prarasdavo wink.gif Dabar net pagalvot apie tai nedristu, nes zinau jei pradesiu, tai taip po viena po viena ir isivaziuosiu biggrin.gif Mano vaikuiitariu nepatiktu tas kvapas, nes neseniai ismoko toki zodeli kaip "kaka". Tad nusprendziau verciau but mama nei kaka wink.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Agne @ 2004 10 27, 22:04)
Kad rukiau nesigailiu, nes mokslo metais tik taip galedavai pabendraut bendrabuty arba pertrauku nuo paskaitu metu, mat visa kas idomu, naudinga ir tt. budavo aptarinejama rukymo proceso eigoj. Nerukantys daug prarasdavo wink.gif

Cia tai teisybes yra... Bet as bandziau tais laikais rukyt, bet nepatiko g.gif Erzina, kai paskui viskas cigaretem smirda. Sutraukiu tik ypatingom progom, pvz. per mergvakarius, su kompanija biggrin.gif Uzaugau aplinkoj, kur ruko 1 is 20, todel keista ir nesmagu butu, jei vyras rukytu... dry.gif
Atsakyti
Aš rukau jau daugiau kaip pusę savo gyvenimo, mesdavau tik kai buvau neščia ir maitinau krutimi. Mesti neketinu. smile.gif
Atsakyti