Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug yra rūkančių?

Apklausa: Ar rukau? (583 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
sveikutes as rukiau 5 metus vyras bambejo prisiekinejau mest bet niekas negelbedavo istempdavau savaite dvi ir vel is naujo man patinka procesas o kai9 pastojau iskart meciau ir noro nebuvo na kelis kartus sapnavau kad rukau wink.gif bet cia nesiskaito pinigu atzvilgiu tai nepajutau kad susitaupe o vaikui paugus as manau kad prie kompanijos as parukysiu kaip minejau del proceso
Atsakyti
Nerūkau. Turiu ypatingai jautrę uoslę. Tad rūkalų ir alkoholio kvapai, ypatingai sklindantys nuo bendrakeleivių visuomeniniame transporte, mane vimdo. Negaliu pakęsti mad.gif , kai šalia stovi koks tipas su cigarete burnoj ir leidžia dūmą į visas puses.
Atsakyti
rukiau,rukau ir,matyt,rukysiu.kai suzinojau,kad laukiuos,meciau.nerukiau,ir kol maitinau.o dabar ir vel traukiu dumeli.ir nematau,del ko tureciau rausti.tai mano teise,tuo labiau,kad nepazeidineju kitu zmoniu teisiu.pries prisidegdama cigarete ne namie,visad paklausiu kitu,ar jiems tas netrukdys.jei reikia,iseinu i lauka ar pan.prie savo vaiko prisirukius neinu,nesneku,nemyluoju-pirma nusiplaunu rankas,isimetu kokios gumos.ir nereikia smerkt rukanciu.zinoma,jei neprasideda tokie dalykai,kaip dumu putimas i veida,kaip kazkas rase.
Atsakyti
nerukau jau metus. labai noriu. nuolat jauciuosi kaip narkomane. zodziu geriau nebuciau pradejus.
taciau jei rukaliai mano, kad nepazeidzia kitu teisiu jei pasiklausia priesh pradedami tai tegu atsipalaiduoja: tie kas yra shalia kencia dar labiau nei pats rukalius, nes kvepuoja ne tik smalkem bet ir ano plauciu perdirbtom nuodingom dujom, ash jau nekalbu apie zala savo sveikatai ir vaiku sveikatai, poziuriui ir t.t. ka manot jusu vaikas nerukis jei pati skaitai morala apie rukimo zala su ciza rankoj.
Atsakyti
Meciau labai savim patenkinta thumbup.gif ,kartu džiaugesi mano šeima.Rūkimo stažas virš 10 metų.
Atsakyti
ir as rukau, bandziau mesti, bet vis truksta valios. bet kai laukiausi vaikeliu tai net i ta sona netrauke pasiziuret, negalejau apie tai net pagalvoti.

Atsakyti
QUOTE (ragnez @ 2004 11 01, 10:19)
nerukiau, nebandzhiau ir minties nekilo pabandyti. cigaretes  man smirda, ypach po neshtumu. i tokias vietas, kur rukoma ir prasta ventiliacija neinu (pvz., savas kampas, brodvejus, zhaltvyksle, pilies mene ir pan.). manau, kad rukoriai vieshose vietose pazheidzhia mano teises, nes gadina ne tik savo, bet ir mano sveikata.

apskirtai, mano akimis, rukanchios jaunos moterys ir ypach mamos - vienas baisesniu vaizdeliu  blink.gif  blink.gif  blink.gif

pakenchiu tik pypkes ir gero tabako duma, bet tokiu buna labai retai - tai ishimtis ish taisykles!

Šaunuole ragnez! wink.gif Pritariu-rūkančios moterys-vienas baisesnių vaizdelių, ypač, kai rūkoma prie vaikų, arba, dar baisiau, kai tai daro nėščios moterys mad.gif
Atsakyti
Nerūkau jau beveik 2 metus clap.gif clap.gif clap.gif

Labai tuo didžiuojuosi. Stažas busvo 10 metų. Smirdėjau kaip kaminas. Net bjauru prisiminti...

Cigarėtė tai narkotikas. Tikrai labai sunku atsisakyti. Net ir dabar kartais pagalvoju apie dūmą,bet tai kaip valios išbandymas.

Kažkas yra pasakęs,kad atsiradus tam tikram pragyvenimo lygiui ( turint pakankamai pinigų) ir ateinant subrendusiam amžiui atsiranda poreikis būti gražiam ir sveikam kuo ilgesnį gyvenimo tarpą. O tai reiškia : sveiką gyvenimo būdą.
Aš galvoju,jog jau pakankamai prinuodijau savo organizmą wink.gif
Atsakyti
Na,sutinku kad negražu,smirda,....Bet man rūkymas yra atsipalaidavimas.Galiu nerūkyt visą dieną,bet prieš miegą būtinai reikia sutraukti vieną cigaretę.Tą darau kai vaikai pagaliau nulipa nuo galvos ir užmiega ,tada apmastau dienos įvykius,atpalaiduoju galvą nuo rūpesčių,pagalvoju apie rytojų...Vyras tą padaro prie alaus bokalo,o aš alaus nemėgstu.Tai atsipalaiduoju savaip.
Atsakyti
Nerukau, bet noreciau tongue.gif Vyras neruko ir negeria,tai ir man neleidzia (rukyti,o del gerimo nepriestarauja) mad.gif Mane tas ziauriai nervuoja- juk esu suauges zmogus,o toks vaizdas,kad jis mano tetis doh.gif . Nors gal ir gerai,kad neleidzia- cia pakelis cigareciu 25 litai blink.gif blink.gif blink.gif ,o be to ir smirda g.gif Bet kai buna sancu,tai parukau rolleyes.gif Oi,kokia as bloga doh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Jurgitela @ 2004 11 22, 09:28)
Nerukau, bet noreciau tongue.gif Vyras neruko ir negeria,tai ir man neleidzia (rukyti,o del gerimo nepriestarauja) mad.gif Mane tas ziauriai nervuoja- juk esu suauges zmogus,o toks vaizdas,kad jis mano tetis doh.gif . Nors gal ir gerai,kad neleidzia- cia pakelis cigareciu 25 litai blink.gif blink.gif blink.gif ,o be to ir smirda g.gif Bet kai buna sancu,tai parukau rolleyes.gif Oi,kokia as bloga doh.gif laugh.gif

Noriu is visos širdies patart NEPRADĖK ,nes cia toks iprotis savaime nepraeina doh.gif .
Atsakyti
rukyt yra labai neskanu.kaip galima prie tu dumu dar ir priprast
Atsakyti