Aš nerūkiau anksčiau, nerūkau ir dabar
. Kaip bus ateityje nežinau, bet manau taip pat nerūkysiu. Paprasčiausiai nėra jokio noro (paauglė pabandžiau
, bet "neužsikabliavau"). O ir vyras mano toks pats: nerūkė ir nerūko, bei įsitikinęs, kad nerūkys. Tai, spėju, ir nugyvensim gyvenimėlį nerūkydami...
Kai suzinojau, kad pastojau, ta pacia diena meciau rukyt, nors pries tai rukiau gal kokius 3 metus. Mesti nebuvo sunku, tiesiog pagalvojau apie vaikiuka, kurio laukiausi ir viskas. Baigusi maitinti vel pradejau 
Ir lig siol rukau. Vyras nieko nesako del to, nors pats gyvenime nera rukes... nors kartais ir prikisa
Mest kol kas neketinu, nes nenoriu. Patinka man
O kas liecia smarve ar dar kazka panasaus, tai juk yra kramt. gumos, gaivikliai burnu, dantu pastos ir t.t. Nors siaip mano vyras yra pasakes, kad nuo manes niekada nesmirda rukalais. Vat.
Ir lig siol rukau. Vyras nieko nesako del to, nors pats gyvenime nera rukes... nors kartais ir prikisa
O kas liecia smarve ar dar kazka panasaus, tai juk yra kramt. gumos, gaivikliai burnu, dantu pastos ir t.t. Nors siaip mano vyras yra pasakes, kad nuo manes niekada nesmirda rukalais. Vat.
Aš irgi rūkiau gerus penkis metus.Kai pastojau iškart mečiau,nes kvapo negalėjau pernešti. Dabar maitinu pati,kai baigsiu gal vėl pradėsiu rūkyti,bo jau labai vilioja tas dūmas
Mano motina sake mane, jei nepradejau rukyti iki 20 metu. nepradesi niekada.. As pradejau 20 - 21 metu, kaip jau pavojingas studentavimo laikotarpis (nes ruke beveiks VISI) ejo prie galo.. pradejau ir tiek,, iki tol bandziau, bet tai buvo zaidimai 1 cigarete i metus vos ne, o po to pradejau pirkti ir rukyti.. ir taip 8 metai.. Nustojau rukyti pastojus, nu turbut kita diena po pastojimo
dar nezinajau kad nescia, bet jau nerukiau, nesinorejo, baisaus pikinimo nebuvo, bet jokio noro rukyti... Brrr.. 2 metus nerukiau, ir va jau kaip menuo antras pradejau pirkti cigaretes
ir neskanu man, ir smirda, ir nuo vaiko slepiuos, ir babkiu gaila ir... rukau.. Nedaug, ir netgi ne kiek viena diena, bet prie taures arba siaip vakare, kai pagaliau tyla ir as laisva.. rukau
visad sakydavau, kad kai būsiu suaugusi , rūkysiu
man patikdavo , kai filmuose matydavau -kokia tai fatališka moteris lengvais , nerūpestingais judesiais išsitraukia cigaretę, elegantiškai ją prisidega, įtraukia pirmą dūmą, išpučia jį....
pacankei kažkaip nepritinka rūkyti
matyt, dar nesuaugau
pacankei kažkaip nepritinka rūkyti
Aš rūkiau kokius penkerius metus - iki to laiko, kol sužinojau, kad laukiuosi. Mečiau sulyg diena. Kol buvau nėščia tai net nebuvo kalbos apie rūkymą. O dabar kuo toliau, tuo dažniau pagaunu save galvojant apie dūmelį, o ir maitinimas jau eina į pabaigą. Nenoriu vėl pradėti, nes žinau, kad mesčiau tik dėl vienintelės priežasties - nėštumo.
As irgi pries nestuma rukiau,mesti nebuvo visiskai sunku,nes nebuvau is tu,kurie vos atsikele stveriasi cigaretes.Rukiau daugiau "del kompanijos".
Dabar mano vaikui 1,5 metu,jo nebemaitinu,galeciau laisvai sau leisti grizti prie cigaretes,bet neturiu tam jokio noro.Bent jau dabar!O jei kada ,per koki baliu ir surukysiu viena kita,tai ,manau,cia nieko tokio!
Dabar mano vaikui 1,5 metu,jo nebemaitinu,galeciau laisvai sau leisti grizti prie cigaretes,bet neturiu tam jokio noro.Bent jau dabar!O jei kada ,per koki baliu ir surukysiu viena kita,tai ,manau,cia nieko tokio!
As dar niekad ir nebandziau
Su vaikinais buciuodavausi, jei nebudavo prisiruke. man tikrai nekoks kaifas toki ambipiura uostyt - nesukelia romantikos. Bet buvau sutikusi viena vyra, kuris kas pusvalandi rukydavo, drabuziai smirdedavo, bet is burnos - nieko
Mano vyras traukdavo laaabai, bet beveik pries 4m. mete - su draugais susilazino is dezes geralo, tai nenorejo statyt
. Kai susipazinom, buvo jau metus metes, nereikejo man savo ir jo nervu gadint. Mano sesuo tik "paskunde", kad jis po gimdymo nusitase kaip kiaulius ir paruke.
Su vaikinais buciuodavausi, jei nebudavo prisiruke. man tikrai nekoks kaifas toki ambipiura uostyt - nesukelia romantikos. Bet buvau sutikusi viena vyra, kuris kas pusvalandi rukydavo, drabuziai smirdedavo, bet is burnos - nieko
Mano vyras traukdavo laaabai, bet beveik pries 4m. mete - su draugais susilazino is dezes geralo, tai nenorejo statyt
Susidomėjimas cigarete atėjo antroje klasėje. Ir mes, dvi antrokės - mokyklos pažibos, paprašėme vieno pirmoko, tokio antramečio, kad jis mus pamokintų... Žodžiu, smalsumas buvo patenkintas. Ir to pakako visai paauglystei. Vieną kitą cigaretę užtraukdavau būdama studente. Bet to pakakdavo. Dabar kažkaip būtų gaila tiek pinigų "praleisti" pro plaučius. Iš artimųjų, beje, rūko tik brolis. Tad kai mano pana, būdama, berods trejų metų, balkone pamatė rūkantį savo dėdę, pusseserei pasakė: "Tavo tėtis dūmą čiulpia..."
Požiūris į rūkančias - ne mano pinigai, ne mano plaučiai. Tik vieno iki šiol nesuprantu ir nesugebu pateisnti - rūkymo smirdančiame tualete. Vis manau, kad rūkymas yra malonumas, kuris man nesiderina su tooookia vieta...
Požiūris į rūkančias - ne mano pinigai, ne mano plaučiai. Tik vieno iki šiol nesuprantu ir nesugebu pateisnti - rūkymo smirdančiame tualete. Vis manau, kad rūkymas yra malonumas, kuris man nesiderina su tooookia vieta...
Dabar - nerūkau. Tačiau neesu tikra ar galėsiu pakartoti šitą sakinį po pusės metų.
Prieš pastodama rūkiau apie 3 metus. Būdama nėsčia mečiau, sunkiai, labai sunkiai, bet dėl savo sūnaus atsisakiau žalingo dūmelio.
Dabar esu maitinanti mama, bet kuo tuoliau, tuo labiau mane vilioja ta skani graži cigaretytė
Kartais net kyla mintis nustot maitint ir mėgautis rūkymo malonumu. Kol kas valdausi, dėja, pora kartu jau buvau sugriekyjus
..
Prieš pastodama rūkiau apie 3 metus. Būdama nėsčia mečiau, sunkiai, labai sunkiai, bet dėl savo sūnaus atsisakiau žalingo dūmelio.
Dabar esu maitinanti mama, bet kuo tuoliau, tuo labiau mane vilioja ta skani graži cigaretytė
nerukiau, nebandzhiau ir minties nekilo pabandyti. cigaretes man smirda, ypach po neshtumu. i tokias vietas, kur rukoma ir prasta ventiliacija neinu (pvz., savas kampas, brodvejus, zhaltvyksle, pilies mene ir pan.). manau, kad rukoriai vieshose vietose pazheidzhia mano teises, nes gadina ne tik savo, bet ir mano sveikata.
apskirtai, mano akimis, rukanchios jaunos moterys ir ypach mamos - vienas baisesniu vaizdeliu
pakenchiu tik pypkes ir gero tabako duma, bet tokiu buna labai retai - tai ishimtis ish taisykles!
apskirtai, mano akimis, rukanchios jaunos moterys ir ypach mamos - vienas baisesniu vaizdeliu
pakenchiu tik pypkes ir gero tabako duma, bet tokiu buna labai retai - tai ishimtis ish taisykles!
As irgi niekada nerukiau ir neturiu jokio poreikio tuo uzsiimti
Negaliu pakesti to kvapo