Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug yra rūkančių?

Apklausa: Ar rukau? (583 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Nerukau, jau uztenka, kad brangiausiasis rukantis .. jau tiek pinigu iseina, bet dar blogiau kai paruko ir smirda visas .. schmoll.gif
Atsakyti
Metu. O taip dabar norėčiau užsitraukti dūmą.
Atsakyti
Nerukau,nes esu jauna,saugau savo grozi ir sveikata. ax.gif
Atsakyti
Rūkau doh.gif
Nerukydavau, tik pastojusi ir kol maitindavau, bet net ir tuo metu žinojau, kad tik nustosiu maitinti iškarto užsirukysiu. Vyras metė ir dabar nerūko...

Atsakyti
As is tu keliu procentu, kurios neruko, nes laukiasi ax.gif

Buvau metusi rukyti, nes pasidare baisu, kaip tai gali pakenkti mano isvaizdai ateityje. Bet vis tiek sau leisdavau uztraukti dumeli karta ar du i savaite, nes man rukymas yra vienas didziausiu malonumu ir mesti zinant, kad niekada niekada neberukysiu man yra neimanoma.

Kai suzinojau, kad laukiuosi, nuo tos dienos ir to vieno dvieju kartu per savaite sau nebeleidau. Kai maitinsiu, aisku, irgi nerukysiu. Kaip bus veliau, nezinau, bet speju, kad bent prie parukymo kelis kartus per savaite sugrisiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheriita @ 2010 04 14, 22:47)
Nerukau, jau uztenka, kad brangiausiasis rukantis .. jau tiek pinigu iseina, bet dar blogiau kai paruko ir smirda visas ..  schmoll.gif

Nerūkau ir būtent dėl to kad beeeeproto daug pinigu išeitu rūkalams o ir naudos iš jos nematau jokios schmoll.gif blink.gif pinigai į orą doh.gif g.gif
Atsakyti
nerukau nes bijau kad tai gali pakenkti mano groziui (sveikatai)
Atsakyti
Meciau. Ir dziaugiuosi. Nusipirkau citizino preparata sumokejau 70 lt ir meciau. Is pradziu kai perki atrodo brangiai, bet per 2 savaites atsiperka wink.gif
Atsakyti
As buvau metus,neperseniausiai vel pradejau,nors uzvakar ne vienos nesurukiau,o vakar 2 surukaiu,noriu mest,bet rukanciu yrsa namuose sunku
Atsakyti
rukau ir sunkiai sekasi mesti, nes namuose irgi yra rukanciu doh.gif
Atsakyti
Bandau mesti,kol kas sekasi
Atsakyti
QUOTE(NoSmoking @ 2010 10 11, 10:39)
Meciau. Ir dziaugiuosi. Nusipirkau citizino preparata sumokejau 70 lt ir meciau. Is pradziu kai perki atrodo brangiai, bet per 2 savaites atsiperka wink.gif

Sveika kas tas citizino preparats?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ||Indrute||: 12 spalio 2010 - 08:18