as rukiau 8 metus, per ta laika ne viena karta mesti bandziau, nes brangusis prase (o pats sekmingai toliau ruke
)...bet, aisku, taip ir nepavykdavo mesti, nes ne pati norejau...o dabar va, jau puse metu kaip nei dumo
pati viena diena uzsimaniau mesti, pasakiau sau, kad taip ta sveikata gadinasi per maista, ora, nervus ir t.t., o dar as ja rukalais gadinu
ir dar vienas svari priezastis buvo organizmo paruosimas nestumui
noriu, kad kai pastosiu, nebutu nervu "oj kaip sunku mest" ir pan, nes stresas irgi negerai, ir kad spetu iki tol organizmas iki galo issivalyti, kad buciau stipri ir sveika, o toks pat ir vaikelis
as irgi rukau
Kažkada pabandžiau rūkyti, bet man buvo šlykštu, net iki šiol prisimenu tą nemalonų skonį, todėl tikrai žinau, kad niekada nepradėsiu rūkyt
Nerukau, ir nenoreciau, kad artimieji rukytu
nerukau..nes esu isitikinus , kad visaspusiskai kenkia sveikatai..
uzrasas rukai - save zudai, pats uz save viska pasako..
ir tiesiog man kvapas nepatinka net..
uzrasas rukai - save zudai, pats uz save viska pasako..
ir tiesiog man kvapas nepatinka net..
Moteris su cigarete
fui kaip slykstu! su tokiomis nebendrauju
Negaliu suprasti, sako as nerukau, o kai baliukas, tai jau traukia tuomet
Negaliu suprasti, sako as nerukau, o kai baliukas, tai jau traukia tuomet
Kiekvienas savo gyvenimo seimininkas
Net ir rukoriai zino, kad tai nesveika ir tik jie patys turi noreti mesti rukyti.
Visokie - "fe, fe kaip bjauru, slykstu..." sukelia man sypsena. Juk pvz koks nors abstinentas pamates jus su alkoholinio gerimo taure gali jums ta pati pasakyti tik apie gerima, o ne rukyma...
Taip, nerukyti yra jega
Tos kurios cia labai fui fui dalinasi ir juolab tos kurios sako kad net nebendrauja su rukanciomis, atrodote snobiskos fui fui. tai ka, suzinotumet kad jusu sesuo pradejo rukyti, nustotumet bendrauti? Ar staiga pasikeistu poziuris i rukancias?
Antras mėnuo nerūkau, vyras jau ketvirtas mėnuo, nors buvo užkietėjęs rūkorius. Jaučiuos gan gerai, ir neturiu nieko prieš rūkančius. Tiesiog atėjo laikas ir tam tikras taškas, bei pasižadėjimas sau, kad mesiu. Ir mečiau. Nesakau, kad noras praėjo visiškai, bet poreikis pamažu nyksta ir tuo labai džiaugiuos. Tikiuos taip ir toliau laikysiuos