Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug yra rūkančių?

Apklausa: Ar rukau? (583 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
as rukiau 8 metus, per ta laika ne viena karta mesti bandziau, nes brangusis prase (o pats sekmingai toliau ruke doh.gif )...bet, aisku, taip ir nepavykdavo mesti, nes ne pati norejau...o dabar va, jau puse metu kaip nei dumo bigsmile.gif pati viena diena uzsimaniau mesti, pasakiau sau, kad taip ta sveikata gadinasi per maista, ora, nervus ir t.t., o dar as ja rukalais gadinu doh.gif ir dar vienas svari priezastis buvo organizmo paruosimas nestumui ax.gif noriu, kad kai pastosiu, nebutu nervu "oj kaip sunku mest" ir pan, nes stresas irgi negerai, ir kad spetu iki tol organizmas iki galo issivalyti, kad buciau stipri ir sveika, o toks pat ir vaikelis ax.gif
Atsakyti
as irgi rukau verysad.gif
Atsakyti
Kažkada pabandžiau rūkyti, bet man buvo šlykštu, net iki šiol prisimenu tą nemalonų skonį, todėl tikrai žinau, kad niekada nepradėsiu rūkyt
Atsakyti
as neturejau potraukio rukyti ir net negalvoju apie tai schmoll.gif tos cigaretes tiek pinigu sueda ir viskas tik i ora ir nesveikata...manau neverta net ir bandyti schmoll.gif
Atsakyti
rukiau . meciau negaleciau net pagalvot dabar kaip tai slykstu
reikia tureti labai dideli tiksla del ko mesti ir viskas gausis, nei vienas gaves gyd isvada apie pauciu vezi jau neberuko , bet cia ziauru , pabandykim issikelti tiksla ir mesti su dideliu noru jau dabar
Atsakyti
Nerukau, ir nenoreciau, kad artimieji rukytu ax.gif
Atsakyti
nerukau..nes esu isitikinus , kad visaspusiskai kenkia sveikatai..
uzrasas rukai - save zudai, pats uz save viska pasako..wink.gif

ir tiesiog man kvapas nepatinka net.. ax.gif
Atsakyti
Moteris su cigarete doh.gif fui kaip slykstu! su tokiomis nebendrauju
Negaliu suprasti, sako as nerukau, o kai baliukas, tai jau traukia tuomet blink.gif
Atsakyti

Kiekvienas savo gyvenimo seimininkas 4u.gif
Net ir rukoriai zino, kad tai nesveika ir tik jie patys turi noreti mesti rukyti.
Visokie - "fe, fe kaip bjauru, slykstu..." sukelia man sypsena. Juk pvz koks nors abstinentas pamates jus su alkoholinio gerimo taure gali jums ta pati pasakyti tik apie gerima, o ne rukyma...

Taip, nerukyti yra jega thumbup.gif Jau 2 savaites kaip meciau, tikiuosi kad nebekils pagundu gryzti prie to iprocio. schmoll.gif
Atsakyti
Tos kurios cia labai fui fui dalinasi ir juolab tos kurios sako kad net nebendrauja su rukanciomis, atrodote snobiskos fui fui. tai ka, suzinotumet kad jusu sesuo pradejo rukyti, nustotumet bendrauti? Ar staiga pasikeistu poziuris i rukancias? tongue.gif
Atsakyti
Antras mėnuo nerūkau, vyras jau ketvirtas mėnuo, nors buvo užkietėjęs rūkorius. Jaučiuos gan gerai, ir neturiu nieko prieš rūkančius. Tiesiog atėjo laikas ir tam tikras taškas, bei pasižadėjimas sau, kad mesiu. Ir mečiau. Nesakau, kad noras praėjo visiškai, bet poreikis pamažu nyksta ir tuo labai džiaugiuos. Tikiuos taip ir toliau laikysiuos biggrin.gif
Atsakyti
mes nerūkančių šeimyna ax.gif bet vaikai auga,tai nieko dežinai su jais kur gali pakrypti unsure.gif
Atsakyti