Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug yra rūkančių?

Apklausa: Ar rukau? (583 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Nerūkau, nes nemoku doh.gif Neskanu man, net kvapaus tabako per kaljana nesugebu patraukt ax.gif

Dauguma mano pazistamu ruko, bet cia kiekvieno reikalas, nieko nesmerkiu, nevaidinu, kad "mirsiu" jei salia manes kazkas uzsirukys smile.gif

Girdejau, jau ne viena atveji, kad Alleno Carro knyga tikrai padejo (pati isbandziau jo "Lengvas budas suliekneti"-kuri yra beje tuo paciu principu parasyta apie rukymo atsisakyma, ir mane paveike)....bet norint kad si knyga padetu, reikia tikrai noreti mesti rukyti biggrin.gif
Atsakyti
Rukau, bet planuoju nuo Naujuju mesti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiu_pieva @ 2009 12 01, 07:24)
<...>
Tos kurios cia labai fui fui dalinasi ir juolab tos kurios sako kad net nebendrauja su rukanciomis, atrodote snobiskos fui fui. tai ka, suzinotumet kad jusu sesuo pradejo rukyti, nustotumet bendrauti? Ar staiga pasikeistu poziuris i rukancias?  tongue.gif

Tai ne snobizmas- tai gyvenimo budas bigsmile.gif
Gerbiantis mane niekuomet nestoves salia su smilkstancia cigarete, man tai sarbu
Atsakyti
Nerukau, nenoriu, niekad nebandziau ir tuo didziuojuosi. Yra draugu ir pazystamu kurie ruko. Nuo smarves, kai ateina kas prisirukes, kartais tiesiog sutaso. Nieko del rukymo nesmerkiu, ju reikalas. Draugai zino, kad nepatinka net dumu kvapas, tai jei kompanijoj kas ruko, stengiasi pasitraukti taip, kad ant manes dumu nenestu biggrin.gif .
Atsakyti
rukau,kol kas neplanuoju mesti
Atsakyti
nerūkau, bet mano vyras rūko. nenoriu rukyti ,manes netraukia pykstu ir ant vyro, kad rūko , gaila ir sveikatos ir pinygų
Atsakyti
Neberukau! meciau ir man pasidare slikstu kai dabar pauostau savo drauges kurios paruko net bloga darosi fuj , jei nervai sukyla isgeriu kokiu nestipriu raminamuju , ka as jums galiu pasakiti tikrai nera tos priklausomybes. 5 metus prarukius , net netraukia thumbup.gif

p.s galeciau patraukti nebent kaljana blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
Rūkiau 10 metų. Po to mečiau. Neberūkau jau 4 metus. Ir dabar net negaliu būti šalia rūkančių. Smirda baisiausiai. Neįsivaizduoju, kaip save galėjau pakęsti rūkymo periodu lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekada nebuvo poreikio rūkyti. Nenoriu ir viskas. Vyras rūko, bet tik balkone. Mašinoje neleidžiu. Prasmirsti paskui iki kaulų smegenų. Rūkančius draugus toleruoju ir nesmerkiu. Man netrukdo smile.gif
Atsakyti
anksciau rukiau, nuo lapkricio meciau ir jauciuosi zymiai geriau thumbup.gif vyras taip pat mete smile.gif
Atsakyti
Mes su vyru abu niekada nerukeme ir nerukysime didis.gif didis.gif biggrin.gif Tiesiog niekada nebuvo toookio noro, kad pradet rukyti, vyras mano net nebande, o as pauaglysteje pabandziau, vos nesusivemiau doh.gif Daug kas siulydavo, bet visada atsisakydavau, man tas kvapas rukanciu visada pykindavo ir pykina sirdi, o bet turedavau kitokiu uzsiemimu, ir nieko negaliu pasakyti apie rukancius, jei jie nori, lai ruko, tik ne salia manes, o ir as prie tokiu nelendu, kad nepasmirsciau rukalais, labai kenksmingi biesai smile.gif
Atsakyti
Nerūkau ir nerūkysiu smile.gif Ir MB nerūko, ir draugai nerūko ir labai džiaugiuosi, kad bent mūsų aplinkoje vaikai negauna cigarečių dūmų thumbup.gif
Atsakyti