Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug yra rūkančių?

Apklausa: Ar rukau? (583 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 29, 14:57)
Kas kad kvapo nesijaučia, bet rūkantysis kaip prasmirsta.

bandėt ar spėjat? g.gif rūkantieji smirdi visi, vienaip ar kitaip, tik jie patys kartais mano kad ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 02 06, 12:25)
bandėt ar spėjat? g.gif rūkantieji smirdi visi, vienaip ar kitaip, tik jie patys kartais mano kad ne biggrin.gif

spėju, uždarykit rūkantį į mažą patalpą, išeis labai aprūkytais drabužiais smile.gif
o smirdi neilgai, paskui kvapas dingsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 06, 18:02)
spėju, uždarykit rūkantį į mažą patalpą, išeis labai aprūkytais drabužiais smile.gif
o smirdi neilgai, paskui kvapas dingsta  smile.gif

pripranta ir pats neuzuodzia, o ne dingsta.

atsimenu kai dar nebudavo uzdrausta rukyti klubuose, visad po klubo kad ir kokios stadijos pareidavau eidavau i dusa ir plaudavau galva, nes kitaip uzmigti neidavo, kaip plaukai smirdedavo, ir vanduo pilkas begdavo biggrin.gif labai dziaugiuosi kad neberukoma kavinese ir klubuose, nes man be proto smirdi, migrena sukelia.

kai kurios moterys graziai atrodo rukydamos, ypac filmuose, kai kvapo nesijaucia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Female: 06 vasario 2012 - 19:12
QUOTE(Female @ 2012 02 06, 18:55)
pripranta ir pats neuzuodzia, o ne dingsta.

viena yra būt prirūkytoj patalpoj keletą ir daugiau valandų, visai kas kita parūkius lauke, eit į vidų.
Atsakyti
Nerukau ir niekad nerukiau.Bandes esu,nepatiko.
Atsakyti
Šiuo metu rūkau, tik, jeigu išgeriu. Šiaip esu rūkius normaliai, bet prieš kiekvieno vaikučio planavimą iškart mesdavau, nėštumas, maitinimas, be rūkymo, o paskui vėl iš naujo. Kadangi reikia slėptis nuo vaikų, kad neišplepėtų močiutėms (nors ir ne niolikinė, bet slapstaus, kadangi mano mama netoleruoja rūkančių moterų), tai nutariau mesti. Tai taip ir gaunasi dabar, kad kelios cigaretės mėnesiui, prie kompanijos tongue.gif
Atsakyti
Rūkau tik lauke, namie balkone tik labai labai retai. Man bjauri ta smarvė, nors tu ką. Jei jau man, parūkančiai, ji bjauri, tai įsivaizduoju, kaip smirda nerūkantiems....

Draugės motina rūko patalpose, neatsidarius langų, prismardinti visi namai, nugeltonavusi virtuvė. Draugė jau nebežino, ką daryt, kaip įtikint tą motiną mest, nes jinai pajuodavusi jau vos ne nuo to besaikio dumpliavimo. Kažkada ta motina yra sakius, jog jai rūkyt yra......seksualu. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif As pradejau rukyti budama 18 metu , rukiau 9 metus doh.gif , tada pastojau nestuke.gif - meciau . Kol maitinau vaika nerukiau ,na o dabar jei skaitosi 1 nuline cigarete per savaite ,tuomet uztraukiu ,dazniau nesinori ,nes baisiai smirda ir slykstu tongue.gif
Atsakyti
Rūkteliu, paslystu ir rūkteliu, bet atokioje vietoje, kad niekas nematytų... Reikia visai mesti, nes ir skonis šlykštus ir pati nemėgstu rūkančių moterų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 29, 11:40)
savo balkone gyvenime neleisčiau vyrui rūkyti

O jis Jusu nuosavybe, ta prasme ne tik balkonas, bet ir vyras? Klaiku, kai suauge zmones kazka draudzia kitam suaugusiam. O kitas klaikumas, kai vienas nuo kito slapstosi lotuliukas.gif , kad parukytu.
Sutinku rukymas blogai, bet kiekvienas suauges zmogus turi teise rinktis kaip elgsis.
Jei man nepatinka alkoholis, tai nereiskia, kad dabar jo nepardavines ir neleis kavinese ar baruose prekiauti, nes man slykstu net taure vyno ar bokalas alaus, o tai irgi nuodas, kaip cigaretes.
Atsakyti
Nerūkau ir tuo džiaugiuosi smile.gif Nors šiaip gyvenime esu bandžiusi rūkyti. Aišku, tai buvo mokykliniai laikai, kompanija, smalsumas, kažkoks įsivaizduojamos laisvės pojūtis. Pabandžiau. Supratau, kad nepatinka ir kad smirda, ir daugiau noras nekyla.

Man rūkantys nėra gražu. Tai galioja ir vyrams, ir moterims. Kadangi labai gyvenime vertinu sveikatą, man rūkantys savaime negražu. Praktiškai visada atkreipiu dėmesį į tai, kad visų ne progomis parūkančių pažįstamų negražūs dantys, pilkšva oda, prasta fizinė sveikata. Ir niekaip nesuvokiu, kame čia grožis.

O šiaip, aišku, pasirinkimo reikalas.
Atsakyti
Mokykloje, po mokyklos draugu kompanijoje uztraukdavau, bet ir tai 1 kart per savaite ir pan. Bet 8 metai, kai nerukau.
Gyvenu sostineje, uzterstumas tikrai didelis, todel pagalvojau, kad pakankamai prisiuostau visokiu tersalu, todel rukyt tikrai nereikia biggrin.gif
Atsakyti