Oi kaip man nepatinka ,kai salia kas uztraukia dumeli
,man ziauriai smirda.
Nerūkau ir net nesu bandžiusi
Nepatinka kai šalia esantys žmonės neatsiklausę užtraukę dūmo, nes pasyvus rūkymas kenkia sveikatai.
po ~10 metu rukimo 4 metai kaip neberukau, tikiuosi ir neberukysiu atsirado poreikis daugiau judeti sportuoti. nebesmirdi rubai, masina,
Rukiau 10metu. O siaube kiek pinigu, laiko ir sveikatos prarasta
Jau treti metai kaip neberukau. Niekada negalvojau, kad mesiu. Bet viena diena paemiau ir psio- nerukau. Buvo sunkiausios pirmosios trys dienos, kai pajauti, kad esi priklausoma. Bet iveikiau jas. Atsirado tiek nauju kvapu- kuriu paprasciausiai neuzuosdavau: tiek geru, tiek blogu
Yra pazistamu su kuriais retai susimatome, tai vis kviecia parukyti- vis pamirsta, kad nerukau. O man keistai tas pasiulymas atrodo. Atrodo taip- lyg niekada ir nebuciau traukus to brudo sau i plaucius.
Jau treti metai kaip neberukau. Niekada negalvojau, kad mesiu. Bet viena diena paemiau ir psio- nerukau. Buvo sunkiausios pirmosios trys dienos, kai pajauti, kad esi priklausoma. Bet iveikiau jas. Atsirado tiek nauju kvapu- kuriu paprasciausiai neuzuosdavau: tiek geru, tiek blogu
Yra pazistamu su kuriais retai susimatome, tai vis kviecia parukyti- vis pamirsta, kad nerukau. O man keistai tas pasiulymas atrodo. Atrodo taip- lyg niekada ir nebuciau traukus to brudo sau i plaucius.
siaip nerukau, bet keleta kartu i metus buna, kad uztraukiu duma del kompanijos, kad pasijusciau ta paryziete tokia..
bet siaip ne, gaila pinigu, sveikatos ir bjauraus kvapo is burnos
man yra ziauriai slykstu kai moterys(ir vyrai) ruko laikydamos cigarete dantyse ir kazka darydamos
baisiausiai vazdas
o ir kiek yra draugiu rukanciu, tai man kvapas tas...
man yra ziauriai slykstu kai moterys(ir vyrai) ruko laikydamos cigarete dantyse ir kazka darydamos
o ir kiek yra draugiu rukanciu, tai man kvapas tas...
Anksciau rukiau, dabar ne ir tuo labai dziaugiuosi
Tokiems atsiprašant š***** gaila pinigų. Sveikatos. Grožio. O dar tie dantys taip pageltonyja, smarvė iš burnos. Neįsivaizduoju savęs rūkančios. Ir drabužiai prasmirsta, kambarys ir visa kita. Moteriai tiesiog netinka cigaretė. Ji turi būti moteriška, o ne kaip vištgaidis.
QUOTE(Clevermotherr @ 2012 06 21, 15:48)
Tokiems atsiprašant š***** gaila pinigų. Sveikatos. Grožio. O dar tie dantys taip pageltonyja, smarvė iš burnos. Neįsivaizduoju savęs rūkančios. Ir drabužiai prasmirsta, kambarys ir visa kita. Moteriai tiesiog netinka cigaretė. Ji turi būti moteriška, o ne kaip vištgaidis.
PRITARIU!!! mano nuomone lygiai tokia pat, as nerukau nes man tai slyktu ir taip dar savo vaikeli turiu maitinti .
nerukau, nerukiau ir tikriausiai negaleciau buti su rukanciu zmogum...nu man rukalu kvapas - kazkas klaikaus... dar dar tabako pypkeje kvapas... bet cigareciu - kazkas klaikaus.
QUOTE(JasiusKazmauskas @ 2013 04 27, 12:01)
Kas nors band el. cigarete, kai buda mesti rukyti?
Draugės tėtis bandė,bet nepadėjo( rūkymo stažas 40 metų- nuo armijos).
Tiesa pasakius, toms, kurios nori mesti rūkyti, rekomenduočiau A. Carr'o knygą "Lengvas būdas mesti rūkyti". Kad ir kaip tai banaliai skambėtų, tačiau ši knyga tikrai praverčia. Joje jokio stebuklo nėra, viskas surašyta remiantis savo ir kitų žmonių patirtimis. Ten nėra jokio liepimo "nerūkykit, negalima!". Logiškai ir suprantamai išdėstoma kodėl žmonės rūko, kodėl nori mesti rūkyti, bet negali.
Žinoma, jei nenorite mesti rūkyti, tai čia ir problemos jokios nėra. O tie, kas nori mesti rūkyti, lengviausias būdas tai padaryti yra pripažinti kad esate priklausomi nuo narkotinės medžiagos (nikotino) ir tvirtai suvokti, kad nebenorite daugiau nei rūkyti, nei paskutinės cigaretės, nei per šventes, nei prieš miegą, nei po darbo, nei bet kada daugiau gyvenime.
Žinoma, jei nenorite mesti rūkyti, tai čia ir problemos jokios nėra. O tie, kas nori mesti rūkyti, lengviausias būdas tai padaryti yra pripažinti kad esate priklausomi nuo narkotinės medžiagos (nikotino) ir tvirtai suvokti, kad nebenorite daugiau nei rūkyti, nei paskutinės cigaretės, nei per šventes, nei prieš miegą, nei po darbo, nei bet kada daugiau gyvenime.