Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug yra rūkančių?

Apklausa: Ar rukau? (583 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Nilka @ 2004 10 25, 09:13)
Sveikutės,
rūkiau ir aš. Bandžiau mesti nnnnnn kartų ir vis nepavykdavo sad.gif Bet vieną dieną pasakiau sau stop ir dabar labai džiaugiuosi. Jau 1,5 mėnesio nerūkau ( rūkiau gal iš vios kokius 8 metus) ir visai nenoriu. Metimas visiškai nebuvo skausmingas. Tiesiog nuteikiau save psichologiškai ir pasakiau, kad man to nereikia, kad sveikata man už viską svarbiau. Labai džiaugiuosi tuo ir didžiuojuosi savimi. Dabar tikrai jaučiuosi puikiai, o ir nemažai pinigėlių sutaupau thumbup.gif

Ar tu zinai kokia esi saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Zmogui tik tereikia sau isakyt tiek nedau, bet kiti tokie islepe kad nesugeba sito padaryt blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Anksciau rukydavau kiekviena diena, o dabar tik kartais, kai yra koks baliukas 4u.gif Siaip noretusi visiskai mest. Vis pritruksta valios... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linau @ 2004 10 22, 10:37)
as ir labai jautrei reguoju i prisirukiusiu smarve......vyro ir net neprisileidziu, jei netycia kompanijoje paruko..kazkaip.....bet g.gif gal man paranoja jauciu, net kai kaimynas ruko....biggrin.gif sakes ir nakti nuo jo rukimo pabundu...

Cia lygiai tas pats - trankausi tada durimis is nepasitenkinimo, slepiuosi nuo dumu... nervas ima.. blink.gif
nerukau, seima nerukanti, vyras - kartais, kai susinervina.. doh.gif bet pries tai leidimo papraso (o kazkada, pries mums susipazystant, 10 metu ruke kaip kaminas, labai didziuojuos juo, kad dabar taip laikosi), bet paskui jis zino - kad nesibuciuosi, eina iskart dantu valytis..
Pati tik kaljana retkarciais patraukiu thumbup.gif
Atsakyti
Taip 4u.gif Aš rūkau jau labai seniai, nuo pat paauglystės blush2.gif Dariau pertraukas tik nėštumo ir žindymo metu.
Atsakyti
Yra, kaip nebus smoke.gif Na ir ką? Sveikatos forume, klausimų psichologei forume yra norinčių mesti rūkyti temos. Kažkur yra tema apie prirūkytas kavines (tingiu dabar ieškoti). Ir dar, man rodos, yra. O kokia šios temos paskirtis?
Atsakyti
Šiaip įdumu, ar rūko mamytės. Paauglės, šiaip jaunos panelės, suprantu. Bet kitos po gimdymo daugiau ir nerūko. O aš po kelių mėnesių vėl neatsispyriau pagundai. Bet rūkyti man kol kas labai patinka. thumbup.gif Nors ir smirdžiu rūkalais. verysad.gif Pažįstami sako, kaip negražu rūkyti jaunai mamytei. ax.gif Bet juk dabar vaikiukas ne mano pilvelyje... blush2.gif
Atsakyti
Išgėrus labai rūkyti norisi,o blaiviam stovy apseinu be cigarečių.Bet galutinai mesti niekaip neišeina, tik stengiuos rūkyti kuo mažiau.
Atsakyti
O aš nerūkau ir gyvenime nesu nei vienos cigaretės surūkius (net bandžius nesu) ir labai tuom džiaugiuosi nematau rūkime nei vieno pliuso schmoll.gif
Atsakyti
Dūminu kaip kaminas! doh.gif Bet vaikučių dar neturiu, tai gal ne taip ir baisu? Nors šiaip jau ateina metas, kai norisi mesti... g.gif
Atsakyti
Prieš gimdydama vaikus rukiau stipriai. O per nėštuma ir žindymą nerukiau visai, bet dabar sėdint bariuke, prie kavutės brunette.gif labai norisi, tai neatsispiriu pagundai ax.gif O namuose, ar vaikams matant tai tikrai nenoriu rūkyti, kažkaip sąžinė neleidžia prie vaikų rūkyt.Ir seip man negražu kai mamytė stumia vežimėlį ar vedasi vaikutį už rankytės rūkydama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dileta @ 2005 06 30, 12:03)
Išgėrus labai rūkyti norisi,o blaiviam stovy apseinu be cigarečių.Bet galutinai mesti niekaip neišeina, tik stengiuos rūkyti kuo mažiau.

Va va - man absoliučiai ta peti situacija. Rūkau tik tada, kai yra koks baliukas, o kiekvieną dieną schmoll.gif
Atsakyti
Jo... ypač aluti geriant norisi dumelio...
Atsakyti