Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriškas PMS-as

QUOTE(verdana @ 2005 04 27, 15:27)
O kokia dabar mėnulio fazė? Aš su saviškiu jau trečia diena nesusišneku, tuoj truks mano kantrybė ir bus jam amen.

O KO TAIP BAISIAI?
Atsakyti
mano vyrui ir PMS būna ir dar mėnulio pilnatis stipriai jo nervus veikia smile.gif
Atsakyti
Labai mazai cia vyry uzklysta ir nera kam atstovauti ju pusei.
Istikro bendras vaizdelis yra atvirkstinis,moterys yra irzlesnes ir priekabesnes,jos prikibs atrodo ir prie nekalto dalyko,zinoma kai nori pyktis tai atrasi simtus priezasciu.
Palinkejimas butu toks bandykite pakalbeti,issiaiskinti kas jums nepatinka o ne susisukusios vaiksciokit ir rekite isteriskai sakydamos kad jusu nesupranta ir nemato jusu mimikos fear.gif zenklu.
Atsakyti
uzeina uzeina biggrin.gif tada sakau: moterims tai PMS buna, o tau kas? bet visi mes zmones, o durnos nuotaikos kada nors ima ir praeina
Atsakyti
O ka reiks daryt kai vyrui klimaksas prasides doh.gif
Atsakyti
Na nežinau kas čia kaltas, bet as su saviškiu jau antra savaitė nebesusikalbu. Suprantu, kad pavarges ir t.t. bet žinot visai jokio noro su tokiu bambekliu vakare wub.gif ... Taip ir užsisuka ratas - jis bamba kad pavarges ir "negauna", o as "neduodu" nes jis nepakenčiamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaWrute_ @ 2006 01 18, 11:27)
Na nežinau kas čia kaltas, bet as su saviškiu jau antra savaitė nebesusikalbu. Suprantu, kad pavarges ir t.t. bet žinot visai jokio noro su tokiu bambekliu vakare wub.gif ... Taip ir užsisuka ratas - jis bamba kad pavarges ir "negauna", o as "neduodu" nes jis nepakenčiamas  biggrin.gif

Na kazkuriam reikia nusileist 4u.gif , duok tu jam, nuraminsi, numonysi, del seimos gi, ne del saves lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
jiem buna susirauke kaip nebrauke lotuliukas.gif
Atsakyti
kazkur skaiciau, kad vyru andropauze, baisesne negu moteru menopauze.Moterims daugiau pasireiskia fiziologiskai, o vyrams ant protelio krenta stupid.gif todel tiek keturiasdesimtmeciu seimas meta ir patys nezino ko nori.
Atsakyti
maniskiui tokio nebuna schmoll.gif jei abu uz pms'uotumem, butu sakes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O as galvojau kad tas PMS ir yra menulio pilnatis blink.gif g.gif Daznai vyrams per pilnati uzplaukia.
Man patogu,nes vyras kaip kalendorius lotuliukas.gif Matau pagal ji kada menulis pilnas ir kada geriau plaukus kirpt lotuliukas.gif
Uzplaukia ir maniskiui,o dar ir manau klimaksas koks tai prasidejo,nes jam 40 siais metais bus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 07 27, 06:25)
O as galvojau kad tas PMS ir yra menulio pilnatis  blink.gif  g.gif Daznai vyrams per pilnati uzplaukia.
Man patogu,nes vyras kaip kalendorius  lotuliukas.gif Matau pagal ji kada menulis pilnas ir kada geriau plaukus kirpt  lotuliukas.gif
Uzplaukia ir maniskiui,o dar ir manau klimaksas koks tai prasidejo,nes jam 40 siais metais bus. smile.gif

Klimaksas kazkaip nevyriskai skamba, o andropauze - jau rimta. Ir visai tai ne juokas, nes jiems kazkas tikrai su proteliu pasidaro doh.gif
Atsakyti