Įkraunama...
Įkraunama...

Mišrios šeimos

QUOTE (mamaLina @ 2004 08 31, 22:15)
Mano vyras amerikietis. Kad ir kaip myleciau ir gerbciau lietuvius - jam niekas neprilygs. Is lietuvio niekad nesulauksi tokio supratimo ir pagarbos, supranta mano nuotaiku kaita ir i tai atlaidziai ziuri. Ir siaip mato, kad siuksliu deze pilna, kad indai nesvarus, girdi kaip nakti verkia vaikas ir t.t.

Siaip lietuviu irgi yra labai geru vyru, ir amerikieciu tarpe nemazai brudo, bet bendroj sumoj, kiek man teko matyti seimu Lietuvoj ir cia Kanadoj, tai kanadieciai vyrai daugiau i seima orientuoti nei lietuviai.
Teko man buti istekejusiai uz lietuvio, dabar esu istekejusi uz kanadiecio ir esu zymiai labiau patenkinta savo antraja santuoka. Tikiuosi viskas taip ir liks biggrin.gif
Atsakyti
Visur yra ir geru ir nelabai .. Man Lietuvoje lietuviukas "nuskilo" tas .. nelabai huh.gif . Kada istekejau uz kanadiecio, pasijauciau tikrai gerbiama, tausojama, mylima, grazi ir t.t. ir pan. rolleyes.gif .. tai gi, galeciau det i sunelio dienas tuos lietuviskuosius "nelabai" .. Bet kartais butent tie nekokie prisiminimai suteikia galimybe ivertinti ir branginti tai, apie ka anksciau gal ir nepagalvojau. Idomu, ka galetu pasakyti kanadiente moteris, visa gyvenima ipratus buti aukstinama, istekejusi uz .. musisko "nelabai" .. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (drulia @ 2004 08 31, 19:55)
Idomu, ka galetu pasakyti kanadiente moteris, visa gyvenima ipratus buti aukstinama, istekejusi uz .. musisko "nelabai" ..  tongue.gif

Manau, kad ragas jai butu visiskas biggrin.gif. Arba tektu ismokti aplink ta "nelabai koki" sokineti, jeigu gyvent kartu su juo labai noretu biggrin.gif.

Mano kanadietis, zinoma, man is visu geriausias (kitaip buciau netekejusi) wub.gif. Bet taip pagalvojus tai esu turejusi ir labai sauniu lietuvaiciu draugu rolleyes.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinas: 01 rugsėjo 2004 - 05:02
QUOTE (mamaLina @ 2004 08 31, 16:15)
Is lietuvio niekad nesulauksi tokio supratimo ir pagarbos, supranta mano nuotaiku kaita ir i tai atlaidziai ziuri. Ir siaip mato, kad siuksliu deze pilna, kad indai nesvarus, girdi kaip nakti verkia vaikas ir t.t.

pas mus namie tas pats wub.gif Mano mama kas karta atvaziavusi "alpsta", kai mano vyras be priminimo tvarko virtuve, nesha siuksles, pagamina vakariene, skalbia, einant VISADA duris atidaro ir t.t.t. thumbup.gif O as jau pripratus prie to, neisivaizduoju, kad vyras gali buti kitoks...koks nors tinginys huh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA2T&T: 02 rugsėjo 2004 - 02:29
biggrin.gif .. va va, visos panasiai .. "moters aukstinimas, pagarba, supratimas, atjautimas, tausojimas, nebaime (ateseit) moteriskiems darbams " ir t.t. .. Ech, kad tie, kurie zemino mus kartais arba daro ta ir dabar kitoms moterims, suvoktu, kiek jie daug pralosia visomis prasmemis, tiek moraliai, tiek fiziskai blink.gif .. Ka cia ir bepasakysi, visos zinom, kaip reaguojam ir elgiames tiek vienu, tiek kitu atveju .. "kaip pasauksi, taip ir atsilieps" wink.gif ...
Atsakyti
Mano vyras irgi uzsienietis, tai jokiu kulturu skirtumu nejauciam. Meilei tautybe nesvarbi smile.gif As dabar nebemokeciau su vyrais lietuviais bendrauti, nes maniskis mano pirmoji meile, pirmieji rimti santykiai buvo su juo. Netgi santuoka su uzsienieciu turi siokiu tokiu privalumu - pazisti tos salies kultura, paprocius, zmones, ismoksti dar viena kalba. Tikrai nesakau, kad lietuviai vyrai blogi. Tikrai ne smile.gif Juk pati grynakrauje lietuve esu, tiesiog nesutikau sau tinkamo lietuvio, o esu laiminga su saviskiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sesyte: 10 spalio 2004 - 20:43
As irgi gyvenu su uzsienieciu, nesu istekejus, bet jau 2 metai kartu. Meilei tautybe tikrai netrukdo , pritariu visoms, bet kulturos skirtumai egzistuoja.
Nors musu religija ta pati (nors nei man nei jam jinai nesvarbi) eretikai mes smile.gif bet labai pasiilgstu lietuviu kalbos, as ismokau ispanu per nepilnus metelius, o jis lietuviskai man tik kelias frazes...
Salis kur dabar gyvenam, mums abiems ne gimtoji, tai esam labai susivienije tuo atzvilgiu..bet jei parvaziuosim i Lietuva , tai nezinau kaip tada bus.
PAzistu seimu kai zmona lietuve paskui vyra turejo i siltuosius krastus keliauti nes jis saltu ziemu neiskente...vat tau ir kulturu skirtumo nebuvimas! laugh.gif
Anksciau galvojau as ne patriote, bet mane taip namo traukia, staugsiu.

na bet meile nugales smile.gif
Atsakyti
As draugauju su ispanu-mexiko misiniu biggrin.gif . Jis mano pirmoji meile, uzkariavo mane tuo, ka ir visos cia minejot, nepaprasta pagarba moteriai, visokie duru dureliu atidarinejimai, lepinimai, komplimentai, neskirstymas vyriski-bobiski darbai, ir t.t. Nematau jokio trukumo tarp kulturu - tik privalumus: gali ismokti kalba, susipazinti su kultura, paprociais. Kadangi bendraujame angliskai ir kartais keletu zodeliu ispaniskai, tai tik su juokeliais kartais sunku, arba manieji jam nelabai juokingi, arba jo - man. Bet jis zodzio kisenej neieskantis, tai sugeba prajuokinti mane bet kokioj sunkiausioj situacijoj. Paprociai ne perdaug skiriasi nuo musiskiu, religija ta pati, sventes beveik tos pacios. Esme zmogus, kaip jis aukletas, ir t.t. Visi turi trukumu. Saviski isimylejau su visais privalumais, trukumais (kuriuos uzgozia privalumai), charakteriu, budu ir kultura.
Tarp kitko, sako, misriose seimose gime vaikai yra protingesni! wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilly: 13 spalio 2004 - 15:58
QUOTE (lilly @ 2004 10 13, 15:53)
As draugauju su ispanu-mexiko misiniu  biggrin.gif  .

o galima paklaust, jus gyvenat kartu, Vilniuje? Kaip jam patinka vilniuje? Jis is meksikos ar ispanijos ? man tiesiog idomu kaip manasis jaustusi gyvendamas vilniuje, iki siol jis tik kaledas ir vasara yra praleides lietuvoj. Tai kaledas sunkiai istvere smile.gif)
Atsakyti
Koks skirtumas kokios tautybes ar rases tavo antroji puse!?Jeigu tik tu laiminga,tau ir tavo vaikams gera!-viskas super wub.gif
Atsakyti
as su svedu gyvenu jau 10 metu. per toki laika zinoma pasitaiko nesutarimu, bet jie niekada nekyla is tautybiu skirtumo. beje, per tuos metus nepastebejau nei vieno lietuvio, kuris galetu lygiuotis i svedus ar kitus vakariecius savo kulturos lygiu. nors, reikia pasakyti, kad padetis sparciai gereja clap.gif clap.gif
Atsakyti
O mano sesers santuoka su italu doh.gif Kol draugavo viskas buvo ciki , o veliau uzvire pragaras - viena diena pykstasi , kita taikosi ir nesuprasi ju ...siaip jis pavydus , neleidzia gert , rukyt ir vienai is namu iseit - na man tai kosmaras - nesuprantu , nes jo pirma zmona jam ragus istate galbut todel pasitikejimo neturi , o jo vaikai is pirmos santuokos jai nervus gadina - visiskai nesiskaito , na suprantama paaugliai , bet italiuksciai aukleti taip , kad pagarbos vyresniam nerasta ir po ju sveciavimosi jie susipyksta , nes jam vaikai viskas ir blogo zodzio ant ju nevalia sakyt unsure.gif nezinau ar ilgai ju santuoka tesis , bet jis moka atsiprasyt , ir serenadas dainuoja, ir geles nesa glebiais , ir meiles sms raso , ir lovoj nepakartojamas wub.gif
Atsakyti