Įkraunama...
Įkraunama...

Mišrios šeimos

Nesuprantu, kodėl jūs netikit, ką rašo Dani. JUk ir dabar nemažai yra vaikų, kurie daugiau už tėvus uždirba, Pvz. tėvai neturi darbo, gyvena iš pašalpų. Pašalpa už vaiką, vadinasi ir pinigai jo. Tėvai namuose užsiima kaikuriais reikalais, o vaikai renka butelius, varomi į gatvę ir turi parnešti pinigų maistui ir kitiems tėvelių poreikiams patenkinti. Ir taip vadinasi vaikų sąskaita išlaikoma šeima.Arba kaimuose vasarą vaikai uogauja, grybauja, po to priduoda ir gauna pinigų.
Tik nesupraskit,kad noriu pasakyti, jog Dani vyras buvo iš asocialios šeimos, tai todėl daugiau už tėvus uždirbo. Tiesiog nereikia į tai žiūrėti dabartiniu metu, dabartinėm jūsų gyvenamom sąlygom. Galbūt Dani vyro tėvai dirbo visą dieną kokiam kolūkyje, kur gaudavo kelis rublius ar išvis tik kokių bulvių, grūdų, o vaikas padėdamas bobutei uždirbdavo daugiau.
Tas pats tinka ir dėl keliavimo lėktuvu. Tarybinais laikais viskas buvo kitaip nei dabar. Pvz, po karo kiek buvo našlaičių, kurie gyvendavo, maitindavosi ir keliaudavo savarankiškai, kol nepapuldavo į vaikų namus.O net ir dabar kiek Rusijoje yra benamių vaikų, kurie "bastosi po plačiąją tėvynę". Ir tai yra vaikai iš tokių  šeimų, kur genai protu tikrai neperkrauti. Tai kodėl gi Dani vyras, turintis tokius genus, gabumus ir verslinius sugebėjimus, negalėjo lėktuvu skaraidyti?
Paskaitykite knygą "Snaudė naktį aukso debesėlis" ir sužinosite dar ne apie tokius vaikų sugebėjimus.
Atsakyti
Po Daurasos muilo operos sitoji istorija irgi uzims garbinga vieta forumo metrastyje [smiley=7.gif]. Speju, kad Dani siek tiek pasigyre. Kiti nepraleido progos uzvaziuoti kaimynui per nosi. O treti puole pataikauti temos autorei. Bet kokiu atveju is sono visai smagu paskaityti..
Atsakyti
Vepla, as nesigiriu, nes nematau reikalo wink.gif Ir nematau pries ka. Tiesiog papasakojau vyro vaikystes gyvenimo epizodeli, nieko blatno ;D
Va jei pradeciau tikrai girtis, tai kai kam zandikaulis atviptu, ir man kapo duobe pradetu kasti ;D tad tyliu.. 8)
Atsakyti
Apie Dani siulau gerai arba nieko, nors antru atveju jai irgi nepatiktu ;D ;D
Atsakyti
[quote]Dovi, o as galvojau, kad vienintelis senasis mohikanas likau, nes visos mamkos vidutininskai uz mane jaunesnes 8 metais :-) Peace.[/quote]

;D ;D ;D ;D nebuk tuo tikras , yra ir vyresniu uz tave wink.gif
Atsakyti
Skaiciau , skaiciau , skaiciau skaiciau.... ;D ;D ir niekaip nesuprantu , kodel netiketi tuo ka pasakoja dani? ??? man teko nemazai to tarybinio amziaus laikotarpyje  pagyventi. Visa tai realu , ir su lektuvu vaikai galejo skristi ir braskes pardavineti ir tt. Visai kitas laikmetis buvo. Zmones nejuto BAIMES! Del vaiku , vagysciu , darbo ir kitokiu dabartiniu baisybiu.Galu gale apie lektuvo katastrofas tai niekada nepranesdavo!!!! Tiesiog tai buvo TOKS laikmetis. Daugelis dabartiniu jaunu zmoniu nesupranta tokio dalyko , kad galejo nebuti parduotuveje bananu ar sasisku  ;D ;D ;D....
Pasnekejau kaip bobule " o mano laikais taip nebuvo..." ;D ;D ;D
Atsakyti
[quote]Apie Dani siulau gerai arba nieko, nors antru atveju jai irgi nepatiktu ;D ;D[/quote]

Vertas demesio pasiulymas  ;D O apie tave "nairkas"? Kadangi tu tik anoniminis guestas, tai nelabai ka gero ir pasakysi, blogo taipogi nera ka.. Tuomet beliek variantas - nieko ;D
Atsakyti
Brangioji Dani, deja salia tavo spinduliuojancios asmenybes, mums belieka kuklus anonimu vaidmuo  :'(

Atsakyti
nairkas
 ;D ;D
Atsakyti
Kad ir kaip skambetu nerealiai, bet mes su sesute irgi anais laikais vienos su lektuvu pas seneleius i Urala skridom. Man buvo 5 metai, sesei 12  ;D Nu aisku, seneliai pasitiko oro uoste, bet manau ir taip nebutume prazuvusios wink.gif Taip kad man del to posto visai abejoniu nekyla biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa, dar pridursiu, kad skridome su persedimais, bet nieko, susigaudem  ;D biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
[quote]Brangioji Dani, deja salia tavo spinduliuojancios asmenybes, mums belieka kuklus anonimu vaidmuo  :'(

[/quote]

;D tongue.gif wink.gif
Atsakyti