QUOTE (Juliaaxem @ 2004 10 16, 18:28) |
beje, per tuos metus nepastebejau nei vieno lietuvio, kuris galetu lygiuotis i svedus ar kitus vakariecius savo kulturos lygiu. nors, reikia pasakyti, kad padetis sparciai gereja ![]() ![]() |
jeigu veltis i diskusijas, tai tikrai smarkiai drysciau papriestarauti...
per daugeli bendravimo metu su svedais, retas kuris galejo prilygti lietuviui...lietuviui geraja prasme....

skandinavai nelabai man

Mano bendradarbes dukra dirba Anglijoje ir kita savaite išteka už vyro iš Šrilankos.Kaip jums tai.
Va cia dar nebloga tema Mano vyras-uzsienetis
http://www.supermama...?showtopic=3019
daug mamytes diskutavo
As manau, kad priklauso nuo to koki vyra sutikai, slamshto ir ten ir ten buna
http://www.supermama...?showtopic=3019
daug mamytes diskutavo

As manau, kad priklauso nuo to koki vyra sutikai, slamshto ir ten ir ten buna

QUOTE (keila @ 2004 11 17, 19:12) |
As istekejus uz iranieciu(britu) jau 4 metai,dabar jus aisku galvojat musulmonas,nugi ne jis visai netiki jokia religija.turim sunely kuris visai nezino ka reiskia religija.Pas mus buna visko,ir pasipykstam ir pasijuokem,ir liudim kartu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
religija neturetu maisyti jeigu myli zmogu..mano vyras kazachas..esu giredejusi is aplinkiniu visokiu nesamoniu..ir kad musulmonas ir kad valgo ryzius rankom ir kad ju tradicijos kitokios..mes del to nesibarame..kai kurias sventes svenciame mano laiku, kitas jo.. krikstyti vaiku mes dar nesiruosiame ir manau, kad krikstas yra kiekvieno asmeninis reikalaas ir nereikia jo pirsti kudikiui..manau jog tai bobuciu ismislas..gal mano vaikui labaiu patiks buti musulmonu, o ne kataliku, o gal jis nores buti baptistu..cia jau jo asmeninis reikalas..
kiek teko pastebeti, kad tokiose seimose vaikai buna protingesni
nei iprastai
koks skirtumas, kokia tautybe, ar rase, svarbu zmogus, ir kad kiti seimai netrukdytu gyventi savom kalbom, tipo oi.. nelietuvis(-e)

koks skirtumas, kokia tautybe, ar rase, svarbu zmogus, ir kad kiti seimai netrukdytu gyventi savom kalbom, tipo oi.. nelietuvis(-e)

Gal yra cia tokiu kurios pasiliko gyventi Lietuvoje su uzsinieciu ?Kaip susitvarke jusu vyrai(uzsinieciai) su dokumentais (leidimu gyventi LR ir kitokiais )
QUOTE (waiwa @ 2004 11 18, 13:44) |
Gal yra cia tokiu kurios pasiliko gyventi Lietuvoje su uzsinieciu ?Kaip susitvarke jusu vyrai(uzsinieciai) su dokumentais (leidimu gyventi LR ir kitokiais ) |
As

Tai va, mano vyras jau laukia berods 4 leidimo is eiles, kuri gaus 5 metams. Po poros savaiciu jau bus

Kam idomu placiau, pasiziurekit ineternetini psl., kur yra viskas issamiai paaiskinta: http://www.migracija.lt/
Aciu sesyte .Tik va mano atveju sudetingiau situo reikalu .Skaiciau ta puslapi (migracija.lt ) tai is ten supratau kad tik 90 dienu gali uzsinietis prabuti cia be leidimo laikinai gyventi .O leidimo prasyti darbo pagrindu negali, seimos taip pat ...
O kai jus kreipetes i migracijos tarnyba , tai butinai Vilniuje ar galima savo mieste , gal zinai ? Ir dar tu rasai :"Zodziu, jei esate susituoke, tai vyras vis tiek turi gauti savo pajamas is LR, kad galetu gauti ta leidima ".Pajamas butinai turi gauti tokiu atveju is LR , o jei pensija gauna is savo salies ...? Oh...sorry kad tiek klausineju , bet tam puslapyje nesusigaudau .
Papildyta @ [mergetime]1100794082[/mergetime]
Sesyte o gal yra toks puslapis (kaip migracija.lt ) anglu kalba ?
O kai jus kreipetes i migracijos tarnyba , tai butinai Vilniuje ar galima savo mieste , gal zinai ? Ir dar tu rasai :"Zodziu, jei esate susituoke, tai vyras vis tiek turi gauti savo pajamas is LR, kad galetu gauti ta leidima ".Pajamas butinai turi gauti tokiu atveju is LR , o jei pensija gauna is savo salies ...? Oh...sorry kad tiek klausineju , bet tam puslapyje nesusigaudau .
Papildyta @ [mergetime]1100794082[/mergetime]
Sesyte o gal yra toks puslapis (kaip migracija.lt ) anglu kalba ?
Turiu draugą ne lietuvį,
viskas ok, bet kaip dėl ateities???
juk reikės rinktis gyventi tėvynėj ar svetur???
o kalba irgi ne ta pati, o tradicijos....
ką manot?
viskas ok, bet kaip dėl ateities???
juk reikės rinktis gyventi tėvynėj ar svetur???
o kalba irgi ne ta pati, o tradicijos....
ką manot?