Įkraunama...
Įkraunama...

Mišrios šeimos

Kaip supratau, diskusija krypsta linkme: ir kodel sekasi Dani, o ne man ir mano vyrui, kuris toks geras, visa diena namuose ant sofos su laikrasciu, bet mes vargstam. Na ir pavydzios jus, nekurios mamytes... Dani vyro nepazistu, bet manasis, kiek supratau, irgi tokio paties kirpimo smile.gif. Yra tokie iniciatyvus, gabus zmones, kurie turi ne tik ideju ir sugebejimu, bet ir didele energija, kurie dirba iki pajuodavimo. Mano vyras lietuvis, bet lietuviu tokiu tikrai mazai. Tevai jo nelepino, svelniai tariant, visur pats prasimuse. Dabar gyvenam super (cia kad nairkas susigrauztu is pavydo visiskai ;D). Bet gal kas sutiko Laisves Alejoj mano dukryte (ji tuo metu pas senelius atostogavo), kuri pardavinejo vaikiskas knygeles? O Taurages turguje gal matet - nuo penkiu ryto triusiukais tetos targavojo?  ;D Turiu pripazint, paveldejo talenta is tevelio, saunuole.

Nuosirdziai dziaugiuosi uz Dani.  
Atsakyti
Norge, saunuole tavo dukryte 8)
Atsakyti
As net nesvajojau (net ir jaunystej ;D) apie uzsienieti vyra. Vis pagalvodavau, apie susisnekejima tarpusavy, draugu, giminiu palikima Lietuvoj... Ne! Tai ne man biggrin.gif. Geriau jau lietuvaitis, sirdziai artimas, vienu paprociu, vienos kalbos...
Atsakyti
Kaip idomu, kai paskaitai anonimu - vietiniu dalyviu drasius pasisakymus, kurie tokie uzmaskuoti, kad neduok die kas nepazintu. Na kam tersit savo gera varda ;D Jei jau tokios drasios, tai kalbekime atvirai wink.gif
Jei tik sugebate buti tokio lygio zmonemis, tai daug ka pasako apie jusu vidine kultura.
Kita karta ateidamos i foruma, nusipirkite vazelino ;D gal pravers tongue.gif
Atsakyti
nezinau nezinau, man atrodo, kad bent jau 1/5 cia esanciu tikrai turi saunius protingus ir turtingus vyrus, bet kazkodel visi zino tik Dani vyra smile.gif o paskui kyla toks pyktis "kodel apie mane taip negraziai kalbat?"
beje, tikrai yra net ir daug turtingesniu uz Dani seimynele- bet ar butina apie tai skelbti visai Lietuvai? o jei jau skelbi, tai tikekis ir atitinkamos reakcijos  :P
Atsakyti
Gerb. Nikita, nei as skelbiu apie savo pajamas, nei kas zino kaip as gyvenu, nebent tie, kas artimiau mane pazista. Niekur as per daug netriubiju apie savo seimos, o tuo labiau apie vyro finansine padeti, tad nei tu, nei as, nei kiti nezinome ir negalime spresti kas uz ka geriau - blogiau gyvena. Ir reikia tik dziaugtis, kad kiti gerai gyvena, juk nesinori gyventi vien tik verkianciu ubagu kraste. Ir $$ ant medziu neauga, juos reikia uzsidirbti, kruvinu prakaitu ir nervu saskaita. Jei taip viskas butu paprasta, tai mes gyventume milijonieriu kraste. Ir galu gale, koks kieno reikalas, ar Petras is sio forumo gerai ar blogai gyvena, ne tame juk esme wink.gif
P.S. sunys loja - karavanas eina, valgyt juk nepraso, paskaitai ir nuotaika pakyla ;D Na neturi zmones ka veikti, tai lai nagus koju nusiauzia. ;D Gal gerb. nikitai esu ka nors skolinga? Mielai grazinsiu.
Atsakyti
butu idomu suzinoti ka jus galvojat apie misrias seimas,kai vienas partneris ne lietuvis.Gal esat pati,ar kokia jusu drauge istekejus uz uzsieniecio?
Atsakyti
esu istekejusi uz ispano ir labai tuo patenkinta thumbup.gif . kazkaip net nesijaucia, kad butume skirtingu tautybiu. galbut siek tiek skiriasi ju paprociai bei gyvenimo budas, bet tai nesudaro jokiu problemu. esame to paties tikejimo, tai sventes svenciamos tos pacios kaip ir lietuvoje. va gal istekejus uz musulmono butu kitaip...cia jau labai zymus skirtumas g.gif . nors manau, kad svarbiausia myleti vienas kita, tada nei tautybe, nei spalva, nei tikejimas nera tokie svarbus. wub.gif
Atsakyti
na as istekejus uz olando ir labai laiminga, kaip ir Justina clap.gif
man atrodo, kad ne tautybe svarbu, vienintelis trukumas man, reta galimybe matyti savo seima doh.gif , o siaip viskas thumbup.gif , ne su vienu lietuviu buvusiu draugu santykiu net nepalyginciau, na ka as galiu pasakyt, saunuolis mano vyras wink.gif Visoms linkiu tokiu
Atsakyti
Na as linkusi pritarti Smiling Girl. Didziausi trukumai yra tai, kad niekaip neikalbu (ir tikriausiai neikalbesiu) saviskio gyventi Lietuvoje ir tai, kad savo artimuosius matau ne taip daznai, kaip noretusi.
Siaip tai savo vyro neiskeisciau i milijonus savo tautieciu vyru...
Atsakyti
Nors pati gyvenu su lietuviu,bet mano labai daug pazystamu uzsienieciai ir daugelis draugiu istekejo uz kitataucio,tai....manau svarbiausia,kad nesiskirtu tikejimas,nes kaip bebutu su musulmmonu yra daug sunkiau,nes anksciau ar veliau susiduri su nesusipratimais (pvz. vaikui gimus,per sventes,nes jie juk nesvencia nei vienos musu sventes),o jie ir maziau vertina moteri. g.gif
Del kitu kitatauciu- tai didziausias pliusas- labai moka vertinti ir gerbti moteri thumbup.gif : thumbup.gif thumbup.gif ,nes kitaip isaukleti.Bet man vistiek labiau prie dusios musiskiai,kazkaip lengviau...,nors aisku ne visi tokie nuostabus -kaip ir visur visokiu zmoniu yra. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinulis: 29 rugpjūčio 2004 - 13:08
Mano vyras amerikietis. Kad ir kaip myleciau ir gerbciau lietuvius - jam niekas neprilygs. Is lietuvio niekad nesulauksi tokio supratimo ir pagarbos, supranta mano nuotaiku kaita ir i tai atlaidziai ziuri. Ir siaip mato, kad siuksliu deze pilna, kad indai nesvarus, girdi kaip nakti verkia vaikas ir t.t.
Atsakyti