Įkraunama...
Įkraunama...

Mišrios šeimos

QUOTE(Nerytė @ 2005 02 03, 12:56)
Turiu draugą ne lietuvį,

viskas ok, bet kaip dėl ateities???

juk reikės rinktis gyventi tėvynėj ar svetur???
o kalba irgi ne ta pati, o tradicijos....
ką manot?

Cia reiktu tau paciai spresti ka psirinkti. Mano asmenine nuomone tokia, kad jeigu tau gerai tai kodel gi ne? Juk kiek merginu istekejusiu uz kitatauciu gyvena uzsienyje. O beje, gal tavo vaikinas nores gyventi Lietuvoje ar nepaklausei jo? Jei man taip gyvenime butu nutike ir tikrai zinociau, kad jis mane myli, bet tikrai tikrai, ir mes vienas be kito negalim - ryzciausi viskam. wub.gif
Na nebent jis butu koks musulmonas ar dar koks nors arabas, beje su tokiu tai ir santykiu jokiu nepradeciau... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2005 02 03, 14:08)
Cia reiktu tau paciai spresti ka psirinkti. Mano asmenine nuomone tokia, kad jeigu tau gerai tai kodel gi ne? Juk kiek merginu istekejusiu uz kitatauciu gyvena uzsienyje. O beje, gal tavo vaikinas nores gyventi Lietuvoje ar nepaklausei jo? Jei man taip gyvenime butu nutike ir tikrai zinociau, kad jis mane myli, bet tikrai tikrai, ir mes vienas be kito negalim - ryzciausi viskam. wub.gif
Na nebent jis butu koks musulmonas ar dar koks nors arabas, beje su tokiu tai ir santykiu jokiu nepradeciau... blink.gif

Ačiū, už atsakymą bitulka wink.gif

Aš tai jau apsisprendus dėl ateities, bet įdomu žmonių nuomenės, ką jie galvoja.

Na jis kaimynas:) iš Lenkijos

abu vienas kitą labai mylim ir neįsivaizduojam ateities ne kartu, kaip sakoma atitiko kirvis kota smile.gif wub.gif
Atsakyti
Svarbu kad jus abu butumete laimingi,o is kur jis ar tu tai jau netaip svarbu.Tuo labiau kad Lenkija taip arti.
Atsakyti
Ačiū, Aneta, smile.gif
Atsakyti
Net galvos nereiketu sukti, jei myli nori tai ir gali mirksiukas.gif Rasei apie tradicijas, tai pagalvojau, kad kalbi apie tikrai skirtingos kulturos zmogu, o cia gi kaimynai....tai ir skirtumu, bent jau as neizvelgiu. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už palinkėjimus thumbup.gif
Atsakyti
Man viskas normalu, tik manau, kad jums reikes siek tiek daugiau kompromisu pasaryti, pvz., nuspresti kurioje salyje gyventi, kokia kalba vaikus mokinsite ir pan. Nors Lenkija man daug kuo panasi atrodo i Lietuva, dideliu kulturiniu skirtumu nematau - kaimynine salis, ta pati religija, tos pacios sventes, netgi musu valstybiu istorija ilga laika buvo persipynusi...
Atsakyti
QUOTE(Kveli @ 2005 02 03, 16:32)
Man viskas normalu, tik manau, kad jums reikes siek tiek daugiau kompromisu pasaryti, pvz., nuspresti kurioje salyje gyventi, kokia kalba vaikus mokinsite ir pan. Nors Lenkija man daug kuo panasi atrodo i Lietuva, dideliu kulturiniu skirtumu nematau - kaimynine salis, ta pati religija, tos pacios sventes, netgi musu valstybiu istorija ilga laika buvo persipynusi...

teisybę kalbi:)
dar vaikelių neturime, bet jau diskusijos verda kaip viskas bus smile.gif
Atsakyti
na nezinau.
buvau istekejus uz gruzino - tai tik kulturiniai skirtumai ir poziuris i gyvenima ir isskyre sad.gif
ir meile buvo ir aistra liejosi per krastus. wub.gif
bet deja deja jau beveik metai kaip issiskyre verysad.gif
dabar jau tiktrai jei tekesiu - tik uz lietuvio.
auklejimas labai labai daug reiskia.
atrodo, jauni esam - koks gi skirtumas, bet yra. ir didziulis.
sekmes tau mirksiukas.gif
linkiu, kad viskas butu super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuika @ 2005 02 03, 16:47)
na nezinau.
buvau istekejus uz gruzino - tai tik kulturiniai skirtumai ir poziuris i gyvenima ir isskyre  sad.gif
ir meile buvo ir aistra liejosi per krastus. wub.gif
bet deja deja jau beveik metai kaip issiskyre  verysad.gif
dabar jau tiktrai jei tekesiu - tik uz lietuvio.
auklejimas labai labai daug reiskia.
atrodo, jauni esam - koks gi skirtumas, bet yra. ir didziulis.
sekmes tau  mirksiukas.gif
linkiu, kad viskas butu super  4u.gif

Ačiū Fuika, už pasidalinimą savo patirtimi.

Sėkmės ir Tau 4u.gif
Atsakyti
Gelbėja tik tai, kad Jis lenkas; o tai sakyčiau-neprasidėk g.gif Turėjau porą tokių bičiulių, tik iš tolimesnių šalių (Amerikietis bei Italas), šūds su jais gaunasi..Meilė yr -ale dėl kitko visko ir nebeišeina susitart..Pradžioj skaitai laiškus po keletą kartų, lauki kaip stebuklo skambučio..,kol pabosta tas laukimas kažko..laiškai ir skambučiai retėjo, kol nebėra kuo bedalintis. Laimingiausia už lietuvio ištekėjusi wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2005 02 03, 13:13)
Na jis kaimynas:) iš Lenkijos

megalol.gif megalol.gif Oi, negaliu, tuoj numirsiu iš juoko. Maniau, kad labai jaudiniesi, nes ištekėjus gali tekti išvykti link amerikės ar Afrikos, Australijos kokios. O čia, žiūrėk tik, ar ne arčiau tau bus iki tėviškės, nei man iki Palangos.

Yra gyvenime didesnių problemų. Šitą mesk iš galvos, net nepadoru dūšią tokiom smulkmenom kamuoti
Atsakyti