Įkraunama...
Įkraunama...

Mišrios šeimos

Tai čia su tuo draugeliu G taško ieškote? :superlol:

Pati geriausia santuoka yra tikros lietuvaitės su tikru lietuviu, o jei dar abudu katalikai, tai esat tikra lietuviška šeima.
Pati blogiausia santuoka yra su arabais, **grais, indėnais, papuasais - musulmonais, visokiais bambizais, zoroastristais, naujaisiais pagoniais - tai yra tolygu tarprūšiniams kontaktams ir blogiau už zoofiliją schmoll.gif
Visos kitos santuokos (draugystės) yra nelabai gerai, bet šiuo atveju manau, kad lenkai yra beveik artimiausia kultūriškai ir etniškai tauta, geri krikščionys. Na tai gal draugauk, bet savo draugą išmokink lietuvių kalbos.

Sėkmės ieškant to stebuklingojo G taško smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 02 03, 20:53)
Pati blogiausia santuoka yra su arabais,  **grais, indėnais, papuasais - musulmonais, visokiais bambizais, zoroastristais, naujaisiais pagoniais - tai yra tolygu tarprūšiniams kontaktams ir blogiau už zoofiliją schmoll.gif

Taigi, ne kas būtų jei išrinktasis gyventų Kaimanų salose ar Trinidade ir Tobage. g.gif
Dar papildykim sąrašą bahaistais, parapsichologais, vudų išpažinėjais, munistais, kvakeriais bei lamaistais. notworthy.gif
O čia...
Tik va tas G tai ir man nerimą keltų biggrin.gif .
Nepergyvenk, Neryte, viskas bus ok.gif - anoks čia užsienis, Lenkija. Kiti ten dažniau važiuoja pirkti dešros ir always'ų, nei užsuka į tautietišką "norfą".
Atsakyti
Nepritariu santuokoms su užsieniečiais turtingais nusenusiais diedais. Apie save tokių žinių nepateikei, jei ir pas tave taip- nesigirk. Užmėtysim akmenim wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 02 03, 22:12)
(...) Nepritariu santuokoms su užsieniečiais (...)

Tuoj prabils toliašaudė artilerija iš anapus Atlanto ir pritarsi, arba kokį įspėjimą gausi profilaktikai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 02 03, 21:53)
Tai čia su tuo draugeliu G taško ieškote? :superlol:

Pati geriausia santuoka yra tikros lietuvaitės su tikru lietuviu, o jei dar abudu katalikai, tai esat tikra lietuviška šeima.
Pati blogiausia santuoka yra su arabais,  **grais, indėnais, papuasais - musulmonais, visokiais bambizais, zoroastristais, naujaisiais pagoniais - tai yra tolygu tarprūšiniams kontaktams ir blogiau už zoofiliją schmoll.gif
Visos kitos santuokos (draugystės) yra nelabai gerai, bet šiuo atveju manau, kad lenkai yra beveik artimiausia kultūriškai ir etniškai tauta, geri krikščionys. Na tai gal draugauk, bet savo draugą išmokink lietuvių kalbos.

Sėkmės ieškant to stebuklingojo G taško smile.gif

tongue.gif mes jau jį radom biggrin.gif

viskas taip gerai, kad geriau ir nebuvo iki tol su lietuvaičiais, tfu tfu tfu, kad neprisišnekėčiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2005 02 03, 22:27)
Taigi, ne kas būtų jei išrinktasis gyventų Kaimanų salose ar Trinidade ir Tobage.  g.gif
Dar papildykim sąrašą bahaistais, parapsichologais, vudų išpažinėjais, munistais, kvakeriais bei lamaistais.  notworthy.gif
O čia...
Tik va tas G tai ir man nerimą keltų biggrin.gif .
Nepergyvenk, Neryte, viskas bus ok.gif  - anoks čia užsienis, Lenkija. Kiti ten dažniau važiuoja pirkti dešros ir always'ų, nei užsuka į tautietišką "norfą".

Nu, klausyk, fainai čia parašei, aš apie dešras ir always'us, nuo pat ryto nuotaika pakilo, juokiausi iki ašarų. o aš ten būnu, bet nekyla mintis dešrų prisipirkti, bet mano draugeškos labai mėgsta karštą vyną(o čia mes tokio neturime;( labai skanus), tai dabar šaltu metų sezonu einamas dalykas pasidarė iš Lenkijos:)
Atsakyti
Ir mane prajuokino toks "tolimas" uzsienis doh.gif Galima aptarineti ir zemaiciu su aukstaiciu santuokas. Visgi dingsta tarmiu savitumas, vaikai nebeturi aiskiu bruozu ax.gif O siaip nemanau, kad tau reikia musu atsakymo wink.gif Esi laiminga ir skirk demesi tam, ne pasalinems nuomonems.

Voveriuk, kad man ir nemalonu skaityti apie senu ir jaunu santuokas g.gif Ypac kai seni vaiku nebenori, o jaunos dievazinasi, kad "ir man ju nereikia". Bet skirtingas kulturas su tuo paciu pagrindu (rase, tikejimas,...) man lengviau pakelti, nei charakteriu ir poziurio i Gyvenima neatitikima.
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 02 04, 09:19)
(...) skirtingas kulturas su tuo paciu pagrindu (rase, tikejimas,...) man lengviau pakelti, nei charakteriu ir poziurio i Gyvenima neatitikima (...)

Gal absurdiška, bet vedybos su senu pinigų maišu - užsieniečiu man labiau suprantamos, nes moteris tam tikra prasme sukuria sau saugesnę ateitį. Tai viena.
Vedybos iš meilės - čia tik sąlyginis dalykas. Niekas man neįrodys, kad pasaulyje yra nepakeičiamų žmonių, dabar vieną mylim, o išsiskyrus - jau kitas po kokio pusmečio kandidatas į širdį atsiranda. Todėl čia turėtų būti vidinis stabdis kiek arti galima prisileisti skirtingos rasės, kultūros, religijos žmones. O kokio jautrumo tas sstabdis - priklauso nuo šeimos, kurioj išaugo.
Atsakyti
Jei su visai visai senu - tai gerai, nes numirs ir visas pinigu maisas liks megalol.gif Bet ar nereikes juo dalintis su senio vaikais ir anukais g.gif Nejaugi lietuviai - tokia tauta, kur isskaiciavimas yra vertinama savybe g.gif Amzinos Meiles galima tik siekti - sutinku, bet ar negalima uzsidirbti to maiso pinigu ir neaukoti graziausiuju savo gyvenimo metu karsinimui?
Tu turbut del idejos diskutuoji, ar ne? wub.gif As tai beveik ax.gif
Atsakyti
SVEIKA NERYTĖ,
BUVAU ISTEKEJUSI UZ ARABO,BET SANTUOKA NEFUNKCIONAVO sad.gif PRADZIOJE VISKAS BUVUO FANA:NAUJA PATIRTIS,SIOKIA TIKIA EGZOTIKA,MEILE,AISTRA....
BET PO PASIMATE KULTURINIAI SKIRTUMAI:NEGALEDAVAU GATVEJE PASISVEIKINTI SU PAZISTAMU VYRU,TUOJ PRASIDEDAVO PRIEKAISTAI,PAVYDO SCENOS.NELEIDO NEI SU BUVUSIU KLASIOKU PASISVEIKINTI mad.gif NAMAI BUVO PAVERSTI TIESIOG ARABIJA,IGNORAVO LIETUVISKUS PAPROCIUS,SVENTES,ZODZIU NOREJO MANE PAVERSTI"ARABIENE".DAR BUVO IVAIRIU NESUTARIMU,BET NET NENORIU APIE TAI PRISIMINTI.
NA O TAVO ATVEJU GALIU TAVE TIK PASKATINTI IR TOLIAU SU TUO VYRUKU SUSITIKINETI,NES LENKIJA-MUSU KAIMYNE IR BEVEIK NIEKUO NESISKIRIA NUO MUSU. biggrin.gif
SEKMES TAU SU TAVO KARALAICIU clap.gif
Atsakyti
Ačiū, noriuxx, už pasidalinimą paritimi ir palinkėjimus:)

Manau, kad viskas bus gerai, nebus nesutarimų panašių kaip tau nutiko.
jis labai noriai ir bendrauja ir mokosi lietuvių kalbos, būna daug juoko ir jo tarimo ir linksnių iškraipymo biggrin.gif
Atsakyti
MATAI KOKS SAUNUOLIS thumbup.gif NET SUSIGRAUDINAU,KAIP ZMOGUTIS STENGIASI TAU ITIKTI.FAINA,DZIAUGIUOSI UZ JUS clap.gif
MYLEKIT IR BUKIT MYLIMI wub.gif ,NES TO TAIP MAZAI MUSU GYVENIME.
Atsakyti