[quote]Vepla, bet ziurek ir toje Pabrades centre merginos sau vyru susiranda ir vaikus jau sekmingai gimdo ;D Va tau ir Rukla.. Toli ieskoti nereikia, viskas vietoje. Egzotika.
Musu seimos draugai gyvenantys Londone: moteris ruse - angle - sveicare (ir dar kazkieno piliete) turi vyra is Afrikos, kazkoki princa, dukra - mulate, ir apskritai ju seima labai kosmopolitiska. Dukra daug keliauja po pasauli, turi drauga is Peru. Dabar visa seima zada keltis gyventi i Kanada. V.z. nera sienu, nera tautybiu, tik zmones.. ;D[/quote]
Na as siuo atveju esu nacionalistas :-)) Nieko pries esu pries santuokas su tos pacios rases, panasios kulturos zmonemis. Bet kita rase ir kita religija, kultura nera gerai. Kosmopolitizmas aisku gerai, bet toks kaip Dani pavyzdys man nelabai priimtinas. Pasakysite, kad as kaimietis ir busite teisus. Bet man letuvybe yra vertybe, todel ir vaika tokia dvasia noreciau aukleti. Kad save gerbtu ir kitus myletu. O kaip tai galima butu padaryti su negre ar kiniete, nelabai isivaizduoju.
Dani, jeigu Pabradeje atsirastu koks Malibu princas ir man pasipirstu, gal ir nieko butu. Bet speju, kad tai neimanoma.
Dani, ar tu isteketum uz vyro uzsieniecio jeigu jis butu neturtingas, net nepasiturintys? Isivaizduok, kad tau nebutu galimybes naudotis internetu, negaletum samdyti aukles-pagalbininkes, nevazinetumem dabar masina, ir aplamai tavo gyvenime nebutu daug geru dalyku, kurie priklauso nuo pinigu.
[quote]Dani, ar tu isteketum uz vyro uzsieniecio jeigu jis butu neturtingas, net nepasiturintys? Isivaizduok, kad tau nebutu galimybes naudotis internetu, negaletum samdyti aukles-pagalbininkes, nevazinetumem dabar masina, ir aplamai tavo gyvenime nebutu daug geru dalyku, kurie priklauso nuo pinigu. [/quote]
Libra, tavo lupomis kalba pavydas. Gaila, labai gaila.
Libra, tavo lupomis kalba pavydas. Gaila, labai gaila.
SuperTeti, prie ko cia pavydas? As Dani asmeniskai nepazistu, kad jai pavydeciau. As tiesiog uzdaviau klausima.
Mano viena pazistama turi toki bizniuka, iesko musu moteriskems uzsienieciu-gerieciu-turtuoliu vyru. Visi kaip vienas vyrai turtingi, nes neturtingas suprantamai i Lietuva nevaziuos. Ta va, atvaziuoja tas uzsienetis i Lietuva, linksmai praleidzia su motersike savaite kita ir pries isvaziuodamas sako:as pagalvosiu apie musu santykius. Kiek zinai, per pora metu ne viena neistekejo i uzsieni. Va tau ir uzsienieciai, tiesiog linksmai praleidzia laika (ir pigiai).
Mano viena pazistama turi toki bizniuka, iesko musu moteriskems uzsienieciu-gerieciu-turtuoliu vyru. Visi kaip vienas vyrai turtingi, nes neturtingas suprantamai i Lietuva nevaziuos. Ta va, atvaziuoja tas uzsienetis i Lietuva, linksmai praleidzia su motersike savaite kita ir pries isvaziuodamas sako:as pagalvosiu apie musu santykius. Kiek zinai, per pora metu ne viena neistekejo i uzsieni. Va tau ir uzsienieciai, tiesiog linksmai praleidzia laika (ir pigiai).
Libra, samgu, kad domiesi, uzduodi klausimus, taciu. Manau, kad tas klausimas buvo net labai nekorektiskas, ne vietoje ir nelabai grazus is tavo puses :-/ Man asmeniskai nelabai malonus. Nemanau, kad pati noretum sulaukti panasiu repliku tavo isrinktojo adresu ir nesveiku domejimusi vyro "pasirinkimo" kriterijuose. Nei tu zinai, nei tau kalbet..

Na tikrai nereikia maisyti dvieju dalyku: vedybos is iskaiciavimo ir tekjimas uz mylimo zmogaus. Maniskis taip pat uzsienietis, bet to tikrai nesureiksminu. Jei pries 5 metus man butu kas pasakes, kad tekesiu uz uzsieniecio, buciau tik pasijuokusi. O gyvenimas apverte viska aukstyn kojomis, susipazinome visiskai atsitiktinai ir abu pajautom, kad mums kartu gera. O kai isimyli ligi ausu, argi tautybe tuomet svarbu? ;D Beja, o kas del isskaiciavimo
nereikia ir uzsienieciu, jei pana tures viena tiksla - iteketi uz pasiturincio - ta gali padaryti ir Lietuvoje. Juk ir pas mus yra piniguotu vyruku. Lietuvoje yra tikrai daug fainu vyru, o mulkiu taip pat visur pilna ir Lietuvoje, ir uzsienyje. Vyro bendradarbis, super turtingu tevu vienturtis sunus, jam 55 metai pernai vede 25 metu ukrainiete, tai dabar jis kaip isprotejes paskui ja laksto, nei is sio nei is to atsistoja ir islekia is ofiso namo, jam pastoviai vaidenasi, kad ji susiras kita. Tai argi cia laime? Va tau ir uzsienietis
;D ;D ;D
Dani, atsiprasau jeigu uzgavau.
Bendrai klausimas buvo: "uz vyro uzsieniecio" aplamai, o ne butent uz tavo DABARTINIO vyro. Ir joku budu as nekomentuoju tavo vyro, aisku kad tau geriau zinot koks jis. ;D
O jeigu pagal tema, tai noreciau gal vyro uzsieniecio cia, o i uzsieni gyventi tai nevaziuociau. As bijau
Bendrai klausimas buvo: "uz vyro uzsieniecio" aplamai, o ne butent uz tavo DABARTINIO vyro. Ir joku budu as nekomentuoju tavo vyro, aisku kad tau geriau zinot koks jis. ;D
O jeigu pagal tema, tai noreciau gal vyro uzsieniecio cia, o i uzsieni gyventi tai nevaziuociau. As bijau

Yra du tipai uzsienieciu jaunikiu:
1. Piniguoti senberniai ar nukvakeliai ieskantys LT lengvo grobio,tarnaiciu ir geisu viename. Tokiu reikia ne tai,kad vengti,ju reikai saugotis.
2. Normalus zmones,paprasti,issilavine,gaunantys standartine alga(aisku didesne nei musiskes) bet tai ne esme.
Antruoju atveju tekeciau uzsimerkus. Is isskaiciavimo netekeciau nei uz lietuvio,nei uz uzsieniecio,nei uz princo,nei uz karaliaus... Man per zema butu atsiduoti jo pinigams. Ir isimyleti toki gal bijociau,nes piniguociai neretai islepe,daug sau leidziantys,nesiskaitantys su moterimis. Prasau nieko neisizeisti,jei esate multimilijonieriaus zmonos,bet as kalbu tik is patirties ir tikrai ne apie jusu vyrus(nuosirdziai tikiuosi) ;D
1. Piniguoti senberniai ar nukvakeliai ieskantys LT lengvo grobio,tarnaiciu ir geisu viename. Tokiu reikia ne tai,kad vengti,ju reikai saugotis.
2. Normalus zmones,paprasti,issilavine,gaunantys standartine alga(aisku didesne nei musiskes) bet tai ne esme.
Antruoju atveju tekeciau uzsimerkus. Is isskaiciavimo netekeciau nei uz lietuvio,nei uz uzsieniecio,nei uz princo,nei uz karaliaus... Man per zema butu atsiduoti jo pinigams. Ir isimyleti toki gal bijociau,nes piniguociai neretai islepe,daug sau leidziantys,nesiskaitantys su moterimis. Prasau nieko neisizeisti,jei esate multimilijonieriaus zmonos,bet as kalbu tik is patirties ir tikrai ne apie jusu vyrus(nuosirdziai tikiuosi) ;D