Įkraunama...
Įkraunama...

Mišrios šeimos

Labai taiklus čečėno apibūdinimas  :smile.gif
Atsakyti
Turbut Neutralas arciausiai tiesios? ???
Atsakyti
[quote][/color][/quote]

pvz. Ostapas Benderis  ;)
Atsakyti
tai turbut - is Odesos  ;D
Atsakyti
Nu labai Dani paslaptinga, cia jau kaip "pole cudes" gaunasi, kas atspes zodi  ;D
Atsakyti
oho kokie neeiliniai sugebejimai, jei turguje padedamas mociutei- 5 metu vaikas sugebedavo uzdirbti daugiau nei jo tevai.. kazkaip  sunkoka patiketi.. na bet jei jau taip buvo, vadinasi genijus toje srityje
Atsakyti
Dani, tai gal zydu tautybes tas tavo vyras? O gal gruzinas?
O koks prizas bus jeigu atspesiu? ;D
Atsakyti
[quote] Jis tikrai gabus zmogus ir visada tokiu buvo
[/quote] Šaunu, kad taip šneki apie savo vyrą. Pasimokykit mamos, kaip reikia vyrus girti  ;) Kaip gaila, kad mano močiutė vaikystėj turguj neprekiavo  :( Už tat ir teko aukštojoj mokytis, kad nors kiek košės galvoj atsirastų  :smile.gif Bet deja....
Atsakyti
Neutralai, genu tinkamu tamstai truksta, o ne koses  ;D
Atsakyti
Nezinau. Paskaiciau as viska, ka Dani raso ir tikiu ja 100 proc. Pats esu ketvirciu rusas, bendrauju su jais, dirbu su jais. Man ju kultura artimesne, nei amerikieciu. Kokia Dani vyro tautybe? Kosmopolitas. Ten tiek to kraujo persimaise, kad jau jokio skirtumo kokio daugiau teka venomis. Dani, perduok vyrui linkejimus.

p.s. nesijuokit is to, ko nezinote
Atsakyti
[quote]
Šaunu, kad taip šneki apie savo vyrą. Pasimokykit mamos, kaip reikia vyrus girti  wink.gif Kaip gaila, kad mano močiutė vaikystėj turguj neprekiavo  sad.gif Už tat ir teko aukštojoj mokytis, kad nors kiek košės galvoj atsirastų  :smile.gif Bet deja....[/quote]

Aukstasis mokslas duoda ne PROTO, o ZINIU. Verslumas, mano giliu isitikinimu, yra igimtas dalykas.
Atsakyti
mano akimis- labai sunki vaikyste
Atsakyti