Labai taiklus čečėno apibūdinimas :

Turbut Neutralas arciausiai tiesios? ???
Nu labai Dani paslaptinga, cia jau kaip "pole cudes" gaunasi, kas atspes zodi ;D
Dani, tai gal zydu tautybes tas tavo vyras? O gal gruzinas?
O koks prizas bus jeigu atspesiu? ;D
O koks prizas bus jeigu atspesiu? ;D
[quote] Jis tikrai gabus zmogus ir visada tokiu buvo
[/quote] Šaunu, kad taip šneki apie savo vyrą. Pasimokykit mamos, kaip reikia vyrus girti ;) Kaip gaila, kad mano močiutė vaikystėj turguj neprekiavo
Už tat ir teko aukštojoj mokytis, kad nors kiek košės galvoj atsirastų :
Bet deja....
[/quote] Šaunu, kad taip šneki apie savo vyrą. Pasimokykit mamos, kaip reikia vyrus girti ;) Kaip gaila, kad mano močiutė vaikystėj turguj neprekiavo

Nezinau. Paskaiciau as viska, ka Dani raso ir tikiu ja 100 proc. Pats esu ketvirciu rusas, bendrauju su jais, dirbu su jais. Man ju kultura artimesne, nei amerikieciu. Kokia Dani vyro tautybe? Kosmopolitas. Ten tiek to kraujo persimaise, kad jau jokio skirtumo kokio daugiau teka venomis. Dani, perduok vyrui linkejimus.
p.s. nesijuokit is to, ko nezinote
p.s. nesijuokit is to, ko nezinote
[quote]
Šaunu, kad taip šneki apie savo vyrą. Pasimokykit mamos, kaip reikia vyrus girti
Kaip gaila, kad mano močiutė vaikystėj turguj neprekiavo
Už tat ir teko aukštojoj mokytis, kad nors kiek košės galvoj atsirastų :
Bet deja....[/quote]
Aukstasis mokslas duoda ne PROTO, o ZINIU. Verslumas, mano giliu isitikinimu, yra igimtas dalykas.
Šaunu, kad taip šneki apie savo vyrą. Pasimokykit mamos, kaip reikia vyrus girti

Aukstasis mokslas duoda ne PROTO, o ZINIU. Verslumas, mano giliu isitikinimu, yra igimtas dalykas.