Įkraunama...
Įkraunama...

Mišrios šeimos

[quote]As sakyciau kad jis net labai neabejingas tau! Atsimena visas datas? ??? Tai Mamulia tada pirmyn! ;D ;D[/quote]

Libra,pirmyn tai reikstu,kad tureciau isvaziuoti is LT. Jis turi superini darba,daro karjera,nemestu viso to del manes,na man tikrai nereiktu tokios aukos. O as pati? As isvaziuociau! Bet su dviem vaikais tai nerealu. Nieks man neduotu sutikimo issivezt vaikus. Tai va...
Atsakyti
Nepergyvenk, apsiženytumėte - kaip mat visas datas pamirštų  :smile.gif Standartinis moterų suviliojimo būdas  :-X
Atsakyti
[quote]

Libra,pirmyn tai reikstu,kad tureciau isvaziuoti is LT. Jis turi superini darba,daro karjera,nemestu viso to del manes,na man tikrai nereiktu tokios aukos. O as pati? As isvaziuociau! Bet su dviem vaikais tai nerealu. Nieks man neduotu sutikimo issivezt vaikus. Tai va... [/quote]

Zinai kas mane labiausiai siutina? Tokie "teveliai". Su vaikais negyvena ir vaiku neaugina, ir nemato to kasdieninio vargo. O kad vaikas turetu normalia seima, tai ne, issivezt negalima. As manau kad tu protinga moteriske, ir su bet kuo mevaziuotum wink.gif
Atsakyti
Neutralai,cia letuviui tai tikrai budinga savybe tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Libra,aisku nevaziuociau,o jei ir pasiryzciau,tai 9 kartus pamatuociau. O del teveliu,tai taip,turejau pora galimybiu isvaziuoti i uzsieni(savo karjeros daryt,ne zenytis) bet buvau greit nusodinta. Gal kada susimastys valdzios vyrai,kad reiktu toki santaza pazaboti,bet juk jie turi svarbesniu reikalu,nepatogu trukdyt...  ;D

Atsakyti
Kiek reikia penkiameciui parduoti braskiu, kad uzdirbtum daugiau uz tevus? O tevai nesusimaste, kad tada galbut visai seimai reikia imtis braskiu verslo, syki toks pelnas?  :D

Viena nuvaziuot autobusu nuo a iki z stoteles patupdytai su tasem, kur taske z tave pasitinka bobule, ir visai kas kita skristi lektuvais su persedimais, pereiti vieno terminalo i kita, paskui kazkokiu budu nusigauti i gelezinkelio stoti ir is ten (miestu ir stociu masteliai kaip zinia Rusijoj ne is mazuju) nusigauti i kaima pas bobule...
O paso reikejo ir tarybiniais laikasi deja, jei kas ir nepamenat.

O kai i visas sias situacijas ipaisai penkiameti, tai gaunasi puikus siuzetas filmukui apie vaiku savarankiskumo ugdyma.
'Stebuklingosios Nilso keliones-2'
Atsakyti
[quote]Kiek reikia penkiameciui parduoti braskiu, kad uzdirbtum daugiau uz tevus? O tevai nesusimaste, kad tada galbut visai seimai reikia imtis braskiu verslo, syki toks pelnas?  biggrin.gif

Viena nuvaziuot autobusu nuo a iki z stoteles patupdytai su tasem, kur taske z tave pasitinka bobule, ir visai kas kita skristi lektuvais su persedimais, pereiti vieno terminalo i kita, paskui kazkokiu budu nusigauti i gelezinkelio stoti ir is ten (miestu ir stociu masteliai kaip zinia Rusijoj ne is mazuju) nusigauti i kaima pas bobule...
O paso reikejo ir tarybiniais laikasi deja, jei kas ir nepamenat.

O kai i visas sias situacijas ipaisai penkiameti, tai gaunasi puikus siuzetas filmukui apie vaiku savarankiskumo ugdyma.
'Stebuklingosios Nilso keliones-2'[/quote]

Dabar reiketu pulti ir pateikti irodymus: lektuvo, traukinio, autobuso bilietus, gimimo liudijimus ir t.t.

O kaip tas Misa Lomonosovas iki Moskou atejo?
Atsakyti
Na baikit pavydėt Dani puikaus vyro - nebūkit lietuvės šiuo požiūriu  :smile.gif wink.gif
Atsakyti
O as ir nesu lietuve ;D ;D Galima sakyti irgi uzsieniete  ;D wink.gif
Atsakyti
Vienok įdomios jūs moterys - paskelbk temą apie blogus vyrus ir jūs jau pilat ant jų, bet užtenka pasakyti, kad mano vyras pats geriausias - kaip visos puola ginčyt. Juk kaip "kiekviena mama savo vaikui super (autorius Supermama)" taip "kiekvienas vyras savo žmonai super"  :smile.gif Bent kol neišsiskiria  :(
Atsakyti
As tai rimtai labai baltu pavydu pavdziu dani,aiskulabai ir dziaugiuosi uz ja,nes turim tai ko esam verti. Tai labai daug pasako apie pacia Dani asmenybe. "Pasakyk kas tavo vyras,pasakysiu  kas tu" manau irgi tinka. Taigi belieka aplodismentai Dani i jos vyrui  [smiley=899.gif] [smiley=899.gif] [smiley=899.gif] [smiley=899.gif] [smiley=899.gif] [smiley=899.gif] [smiley=899.gif] [smiley=899.gif] [smiley=899.gif] [smiley=899.gif] Na kas dar turit vyra uzsienieti? Aptariam?
Atsakyti
Mamulia, tu irgi labai faina ;D ;D [smiley=000021.gif] Ir tas gerbejas tavo is Rusijos platybiu.. Zavus ;D ;D Ka gali zinot :smile.gif ;D
Atsakyti
[quote]Mamulia, tu irgi labai faina ;D ;D [smiley=000021.gif] Ir tas gerbejas tavo is Rusijos platybiu.. Zavus ;D ;D Ka gali zinot :smile.gif ;D[/quote]

Aha zavus jis labai,ir grazus toks "bezumno",bet ne is Rusijos platybiu... Rusas,bet gyvena tai visoj Europoj. Dazniausiai Prahoj  ;D ;D ;D Ir daznai komandiruojasi Vilniuj ;D
Atsakyti