O s visas pazeistas vietas iskirpau,tai tepu jau ne ant nago o ant grybelio tai gal man uztektu tik jodo be tos rugsties?o nagu "grozis"
o drauge kviecia i baseina

QUOTE(Velma @ 2010 10 14, 22:11)
O s visas pazeistas vietas iskirpau,tai tepu jau ne ant nago o ant grybelio tai gal man uztektu tik jodo be tos rugsties?o nagu "grozis"

Jo, baseinus as jau seniai pamirsus esu

Papildyta:
QUOTE(žvarba @ 2010 10 14, 17:16)
Labai aciu

QUOTE(Velma @ 2010 10 14, 21:11)

teoriškai tai ne actas, o būtent jodas gydo grybą, tai jei nėra nago, gal pakaktų ir jodo, bet nieko nenutiks jei mišiniu lakuodama nagus perbrauksi ir tas vietas kur nagas iškarpytas... aš lakuodama stengdavausi prie nago pakraščio užtepti, kad po nagu patektų mišinuko... man niekada nenuėdė odos ar nieko panašaus nebuvo

QUOTE(Ruanda @ 2010 10 15, 08:07)
Jo, baseinus as jau seniai pamirsus esu
noretusi bent iki kitos vasaros susitvarkyti, nes taip nesmagu kai vasaros sezonu negali nei atviru batuku nesioti, ir prie ezeriuko kazkaip savotiskai nejauku.
Papildyta:
Labai aciu
Tikiuosi tavo kojytes irgi visiskai visiskai pagis ir ta bjaurastis niekada nebesugris
as irgi to labai tikiuosi.. 

Papildyta:
Labai aciu

va tas ir gerai, kad žiemą gydytis vis tiek daug paprasčiau... aš tai vasarą tepiau

QUOTE(Ruanda @ 2010 10 15, 08:07)
Labai aciu
Tikiuosi tavo kojytes irgi visiskai visiskai pagis ir ta bjaurastis niekada nebesugris
as irgi to labai tikiuosi.. 

ačiū už linkėjimus Tau taip pat

QUOTE(Sviga @ 2010 10 17, 07:10)
Merginos,o jums darė tyrimus kokios rūšies grybelis(ar tyrė pasėlį)?

Zvarba, dar turiu klausimeli, o buteliukas nuo lako - tik del naudojimo patogumo, ar dar kazkokia funkcija atlieka gydymosi procese?

QUOTE(Ruanda @ 2010 10 25, 00:15)
Zvarba, dar turiu klausimeli, o buteliukas nuo lako - tik del naudojimo patogumo, ar dar kazkokia funkcija atlieka gydymosi procese? 

aš manau, kad dėl patogumo, nes tikrai laaaabai patogu. Aš dar švirkšta nusipirkau, kad pavyktų teisingai susidozuoti. Nes pirma karta kai pyliau iš akies, tai turbūt padauginau acto rūgšties, tai kartais ir pagrauždavo nagučius.

QUOTE(Gumbine @ 2010 10 25, 09:16)
aš manau, kad dėl patogumo, nes tikrai laaaabai patogu. Aš dar švirkšta nusipirkau, kad pavyktų teisingai susidozuoti. Nes pirma karta kai pyliau iš akies, tai turbūt padauginau acto rūgšties, tai kartais ir pagrauždavo nagučius. 

Aciukas, kad ir uz biski kvailus klausimus mano

Is tiesu turetu buti patogu, nes as neturejau nagu lako buteliuko, tai i paprasta nuo tyreles pasidariau ir su ausu krapstuku tepu, bet kaip tu ir sakai, irgi matyt acto padauginau is akies, tai biski grauzia, na bet nieko

Ir del svirksto

ech, paziurejau vakar, mano vienas nagutis visiskai visas pazeistas jau, gal reiktu ji is viso salint

Stiprybes ir kantrybes visoms bekovojancioms

QUOTE(Ruanda @ 2010 10 24, 23:15)

patogumo dėlei

QUOTE(Ruanda @ 2010 10 25, 10:20)

QUOTE(Ruanda @ 2010 10 25, 11:20)
Aciukas, kad ir uz biski kvailus klausimus mano
Is tiesu turetu buti patogu, nes as neturejau nagu lako buteliuko, tai i paprasta nuo tyreles pasidariau ir su ausu krapstuku tepu, bet kaip tu ir sakai, irgi matyt acto padauginau is akies, tai biski grauzia, na bet nieko
ir siaip to acto kvapas ne is maloniausiu, tai kuo mazesnis kakliukas tuo manau geriau, maziau garuoja ir kvapo.
Ir del svirksto
mintis
ech, paziurejau vakar, mano vienas nagutis visiskai visas pazeistas jau, gal reiktu ji is viso salint
kitu tik kampai stori, arba per viduri juostele. Gal jodas su actu iveiks juos, nes taip nesinori tu vaistu gerti ar nagus salinti.

Ir del svirksto

Kaip suprantu actas ne tik minkštiną nagą, bet taip pat irgi kovoja su grybu, nes vienoje batų taisykloje sakė, kad gerai dezinfekuoti batus su actu. Paimi laikraštį, jį suvilgai ir įdedi į batą.
O dėl to nago, tai pamatysi po kurio laiko tu jį nukirpsi. Nes aš pati kai pradėjau visokias tepliones, tai vieną nagą tiesiog be lupimo pati su žirklutėm nukirpau. Svarbiausia, kad neskauda

Žvarba, o tu tą pažeistą nagą vis iškirpdavai? Ar tiesiog jis išaugo betepant?
QUOTE(Gumbine @ 2010 10 25, 16:42)
Kaip suprantu actas ne tik minkštiną nagą, bet taip pat irgi kovoja su grybu, nes vienoje batų taisykloje sakė, kad gerai dezinfekuoti batus su actu. Paimi laikraštį, jį suvilgai ir įdedi į batą.
O dėl to nago, tai pamatysi po kurio laiko tu jį nukirpsi. Nes aš pati kai pradėjau visokias tepliones, tai vieną nagą tiesiog be lupimo pati su žirklutėm nukirpau. Svarbiausia, kad neskauda

Gumbine

O actas tikrai gydo, kiti liaudiski budai ir sako gydytis actu, nes nemegsta grybelis jo baisingai, tikesimes tikrai taip, nes optimistisku pavyzdziu jau yra, kaip Zvarbos