Kai baigiau maitinti dukryte ir kai baigesi pienas, liūdna buvo ziureti i savo krutine. Ji buvo visai nestandi, lyg ir sumazejusi. Bet po 1,5 metu pradejau jausti kaip ji grazeja ir siandien galiu pasakyti, kad viskas atsistate ir lyg trupuciuka padidejo.
a tiek ilgai laukti
nei sumažėjo, nei padidėjo, tik forma pasikeitė į blogą pusę
| QUOTE (krika @ 2004 10 28, 09:21) |
| a tiek ilgai laukti |
nebutinai. chia matyt nuo organizmo priklauso. ash nustojau maitinti priesh beveik 3 men. kai baigesi pienas, krutine atrode liudnokai - mazha ir nusvirus (o gal taip atrode tik del to, kad buvau pratus prie pamelos anders stiliaus biusto
Pas mane padidejo nuo B iki D, tai kai pirma kart pazvelgiau i veidrodi dar ligoninej, tai isigandau kokia didele man atrode, bet daba lyg ir pamazejo, bet vistiek man atrodo didoka, kai baigsiu maitinti nezinau kaip cia bus, bet girdejau ganda, kad kokios mamo krutis tokios ir tavo bus, bet as netikiu
Padidejo, nors atrode, kad jau nebera kur
Mano krutine zenkliai sumazejo po maitinimo, lyginant su buvusia pries gimdyma. Niekada ji ir nebuvo didele, o dabar tai visai: sauja perdidele
Padidejo krutine pieno fabriko deka
- ydomu ar ilgam.Iki nestumo buvo B, o dabar D. Sutikciau jei liktu C
ir pas mane padidejo nuo C iki D,o kai kurie liemenukai maitinimui E dydzio.Laukiu kad atsistatytu,nes tokiu dydziu graziu liemenuku nera!uztat tik vyras dziaugiasi
QUOTE(krika @ 2004 10 27, 10:00)
pas mane sumazejo ir sumazejo taip, kad liemenukai kuriuos turejau iki nestumo tapo mazi, o didesnio dydzio perdideli. vienu zodziu, dabar liemenuko neissirenku
nueinu aiskinu kokio dydzio kaip ir reiketu, o man atsauna kad tokiu nebuna
kauselio mazo reikia o apimties kaip ir didesnes. nu kosmaras kazkoks 
Suprantu tave krika, nes man iki nestumo taip budavo, tik pas mane apimtis 70, bet ne visos su tuo 70 tinka, daznaiusiai tokios budavo per dideles, o mazesniu negamina... Dabar ta apimtis lyg ir padidejo, bet vistiek liko 70. Tai manau man cia bus i nauda.
O va dydis tai pas mane nuo A iki C padidejo, nors is kart po gimdymo net D buvo per maza