Pas mane iki nestumo buvo 1 dydis, maza krutine,bet grazi ir standi. Per nestuma jau gerokai padidejo,o dabar kai maitinu tai pasidare 3 dydis, tik vargse krutine taip sutruko, net melyna nuo striju. O kai pagalvoju,kad pabaigus maitinti krutine vel bus ir maza ir sudziuvusi ir dar sutrukusi... brrr net pacai nemalonu,o kaip cia pries vyra reikes rodytis.
Mano irgi padidejo dviem dydziais , o ir sutruko baisiai. Bet isgyvensim ,juk dabar yra gyvenime svarbesniu ir malonensniu dalyku , ir tokios strijos pries juos nublanksta...
mano taip sumažėjo, kad net nebežinau ar toks dydis yra
vyrą "prievartauju" kad uždirbtų man 5 tūkstančius lt ir visa problema būtų išspręsta
Iskart po gimdymo, tai tikrai padidejo
Maitinau 1.5 metu, tai nebegalejau net ziuret i savo krutine, tikrai buvo didoka
D dydzio
O man tokiai mazai ir smulkiai tikrai buvo per didele
Kai tik baigiau maitint, viskas atsistate i savo vezes, netgi sakyciau, sumazejo siek tiek, nei pries nestuma buvo. Dabar B dydis, ir as labai patenkinta
deja po gimdymo padidejo vienu numeru ir "skystoka" pasidare, tai nei paciai malonu nei pasiguosi kam, bet toks jau tas mamu likimas gauni viena, aukoji kita...
Po maitinimo sakyčiau sumažėjo.
Mano krutine po gimdymo padidejo, nors ir taip buvo nemaza. Sunkiausia issirinkti rubus, visi svarkai, marskiniai per tuos iskilimus nesusisega, o jei didesnis dydis, tai per pecius ir liemeni per platus
. Tai tenka tik megstiniais naujais pasidziaugti ir laukti maitinimo pabaigos. Pagal daugeli jusu, turetu sumazeti
Ir as nemaitinu
Uztat liemenuko apimtis 75 cm
OHO
Mano tai gal biški mažesnė bet irgi "skystoka" buvo. Nu bet jau dabar sustangrėjo
Mano tai gal biški mažesnė bet irgi "skystoka" buvo. Nu bet jau dabar sustangrėjo
Turejau C dydi, dabar nesiojuosi E
o kaip svajoju kad ji atgal atsitrauktu... Dabar tokia didziule ir sutrukus visa ta mano krutine... brrrr. Ir kai vaikas isvalgo visa lieka tokia minksta, pabliuskus. Ech, status papai tebuna kai keturiom atsistoju