nu mano tai irgi padidejo, nors nuo lemenuko priklauso
, kai kurie dar tinka, o kai kurie mazi, nu nesuprantu, kazkokia nesamone.
Bet va viena pirkau budama gal koki sesta menesi nescia, tai tas vienintelis ir dabar idealiai tinka, nors beveik jau nemaitinu.
MAN MANISKE KRUTINE PRIES NESTUMA TAI BAISIAI NEPATIKO, KOMPLEKSAVAU, KAI MAITINAU TAI DAR PADVIGUBEJO, O KAI PRADEJAU MAZINTI MAITINIMA TAI PRADEJO VIS MAZETI MAZETI IR DABAR TURIU
IR STANGRI LIKO IR MAZESNE
QUOTE(spurgele @ 2005 02 17, 21:38)
MAN MANISKE KRUTINE PRIES NESTUMA TAI BAISIAI NEPATIKO, KOMPLEKSAVAU, KAI MAITINAU TAI DAR PADVIGUBEJO, O KAI PRADEJAU MAZINTI MAITINIMA TAI PRADEJO VIS MAZETI MAZETI IR DABAR TURIU
IR STANGRI LIKO IR MAZESNE
Man panasiai: per paskutinius nestumo menesius ir po gimdymo krutys tik papilnejo, nes ir taip turejau nemaza krutine,
Na as visada norejau didesnes krutines, maniau, kad po gimdymo padides ( pas mama jau po pirmo vaiko tapo zymiai didesne). Aisku, kai maitinau, tikrai negalejau jos dydziu skustis
, bet po maitinimo viskas grizo i senas vezes...ech. Siaip tai labiausiai krutine patiko per nestuma, tokia standi
galejau be liemenuko vaiksciot kaip pupsejo graziai...
QUOTE(temi @ 2005 02 18, 10:10)
Na as visada norejau didesnes krutines, maniau, kad po gimdymo padides ( pas mama jau po pirmo vaiko tapo zymiai didesne). Aisku, kai maitinau, tikrai negalejau jos dydziu skustis
, bet po maitinimo viskas grizo i senas vezes...ech. Siaip tai labiausiai krutine patiko per nestuma, tokia standi
galejau be liemenuko vaiksciot kaip pupsejo graziai...
nu va: kam mazesnes, o kam ir didesnes....
QUOTE(marieana @ 2005 02 18, 10:16)
Jo, tikrai zinau kelis pavyzdzius kai po antro krutine pasikeicia
Man gal nezymiai sumazejo ir, zinoma, nukentejo stangrumas. Bet baisiausia, kad atsirado ryskiai raudonos strijos, kurios veliau pabalo, bet vistiek liko
Tai jau taip,stangrumas kencia.Savo leliaus nemaitinu 8 men,tai galima sakyti krutine jau atsistate.Tik dydis liko toks,koks buvo pries nestuma.Nors tiesa pasakius,visko dar gali buti.
O man krutine padidejo po antro vaiko. Buvo 1dydis, o dabar - 3. Ir man patinka ir vyrui
nustojus maitint tapo mazhesne nei pries neshtuma
Po maitinimo, dydis liko kaip ir iki nestumo. Tik dabar kabo kaip dvi sudziuvusios slyvos
. Gerai vyras tolerantiskas, visvien sako "grazus tavo papukai"
. Tik man paciai tai jau nelabai.
QUOTE(Leliuka @ 2005 02 19, 10:05)
Ir pas mane taip pat plius dar stangrumą prarado