Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtys po gimdymo

nu mano tai irgi padidejo, nors nuo lemenuko priklauso g.gif biggrin.gif , kai kurie dar tinka, o kai kurie mazi, nu nesuprantu, kazkokia nesamone. doh.gif Bet va viena pirkau budama gal koki sesta menesi nescia, tai tas vienintelis ir dabar idealiai tinka, nors beveik jau nemaitinu.
Atsakyti
MAN MANISKE KRUTINE PRIES NESTUMA TAI BAISIAI NEPATIKO, KOMPLEKSAVAU, KAI MAITINAU TAI DAR PADVIGUBEJO, O KAI PRADEJAU MAZINTI MAITINIMA TAI PRADEJO VIS MAZETI MAZETI IR DABAR TURIU ok.gif ax.gif IR STANGRI LIKO IR MAZESNE
Atsakyti
QUOTE(spurgele @ 2005 02 17, 21:38)
MAN MANISKE KRUTINE PRIES NESTUMA TAI BAISIAI NEPATIKO, KOMPLEKSAVAU, KAI MAITINAU TAI DAR PADVIGUBEJO, O KAI PRADEJAU MAZINTI MAITINIMA TAI PRADEJO VIS MAZETI MAZETI IR DABAR TURIU ok.gif  ax.gif IR STANGRI LIKO IR MAZESNE

Man panasiai: per paskutinius nestumo menesius ir po gimdymo krutys tik papilnejo, nes ir taip turejau nemaza krutine, tongue.gif dabar, kai dukrai beveik 2.6 metuku (ismaitinau beveik 2 metus), papukai patapo daaug mazesni, is pradziu buvo nukare, kaip spanielio ausys....nieko, truputi valios, gero sporto, dabar krutinuke beveik thumbup.gif ...jei zinociau, kad papuliai mano taip sumazes - dar maitinciau:))))...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marieana: 18 vasario 2005 - 09:55
Na as visada norejau didesnes krutines, maniau, kad po gimdymo padides ( pas mama jau po pirmo vaiko tapo zymiai didesne). Aisku, kai maitinau, tikrai negalejau jos dydziu skustis blush2.gif , bet po maitinimo viskas grizo i senas vezes...ech. Siaip tai labiausiai krutine patiko per nestuma, tokia standi blush-anim-cl.gif galejau be liemenuko vaiksciot kaip pupsejo graziai...
Atsakyti
QUOTE(temi @ 2005 02 18, 10:10)
Na as visada norejau didesnes krutines, maniau, kad po gimdymo padides ( pas mama jau po pirmo vaiko tapo zymiai didesne). Aisku, kai maitinau, tikrai negalejau jos dydziu skustis blush2.gif , bet po maitinimo viskas grizo i senas vezes...ech. Siaip tai labiausiai krutine patiko per nestuma, tokia standi blush-anim-cl.gif galejau be liemenuko vaiksciot kaip pupsejo graziai...

nu va: kam mazesnes, o kam ir didesnes.... ax.gif ...gimdyk geraiciau antra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marieana @ 2005 02 18, 10:16)
nu va: kam mazesnes, o kam ir didesnes.... ax.gif ...gimdyk geraiciau antra biggrin.gif

Jo, tikrai zinau kelis pavyzdzius kai po antro krutine pasikeicia smile.gif Pasinaudosiu tavo patarimu, bet gerokai veliau
Atsakyti
Man gal nezymiai sumazejo ir, zinoma, nukentejo stangrumas. Bet baisiausia, kad atsirado ryskiai raudonos strijos, kurios veliau pabalo, bet vistiek liko cry.gif
Atsakyti
Tai jau taip,stangrumas kencia.Savo leliaus nemaitinu 8 men,tai galima sakyti krutine jau atsistate.Tik dydis liko toks,koks buvo pries nestuma.Nors tiesa pasakius,visko dar gali buti.
Atsakyti
O man krutine padidejo po antro vaiko. Buvo 1dydis, o dabar - 3. Ir man patinka ir vyrui blush2.gif
Atsakyti
nustojus maitint tapo mazhesne nei pries neshtuma blush2.gif
Atsakyti
Po maitinimo, dydis liko kaip ir iki nestumo. Tik dabar kabo kaip dvi sudziuvusios slyvos sad.gif . Gerai vyras tolerantiskas, visvien sako "grazus tavo papukai" blush-anim-cl.gif . Tik man paciai tai jau nelabai.
Atsakyti
QUOTE(Leliuka @ 2005 02 19, 10:05)
nustojus maitint tapo mazhesne nei pries neshtuma  blush2.gif

Ir pas mane taip pat plius dar stangrumą prarado verysad.gif
Atsakyti