Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtys po gimdymo

taigi niekaip.. strijos - neisvengiamas dalykas, jei tokia oda. Kam ju nera - jokiu kremu nereikia - ju nera, kam atsiranda - niekas negelbeja.
Stebuklingo recepto nera - neteko matyti po 2 vaiku grazios krutines (be liemenuko turiu omeny), be chirurgo isikisimo. po chirurgo - lieka randai apie speneli ir nuo spenelio zemyn. Be liemenuko irgi nepasirodysi.
Cia galima sakyti dievo vbausme, arba naturalus dalykas smile.gif
Atsakyti
Pirmomis dienomis po gimdymo maitinimas krutimis labai skausmingas. Reklaminiame maiselyje, kuri gavome gimdymo namuose, buvo kompresas krutinei BIOCLIN Multi-Mam. Uzsidejau. Kiek laiko ji laikyti ant kruties?

5 min, 30 min ar kelias valandas? Ar visa para?
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2007 11 12, 18:21)
Pirmomis dienomis po gimdymo maitinimas krutimis labai skausmingas. Reklaminiame maiselyje, kuri gavome gimdymo namuose, buvo kompresas krutinei BIOCLIN Multi-Mam. Uzsidejau. Kiek laiko ji laikyti ant kruties?

5 min, 30 min ar kelias valandas? Ar visa para?

Parašyta:Jokių griežtų vartojimo apribojimų nėra.Mažiausiai-2 kartus per dieną.
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2007 11 12, 16:39)
Parašyta:Jokių griežtų vartojimo apribojimų nėra.Mažiausiai-2 kartus per dieną.

O kiek laiko islaikius jau duoda kakoki efekta?

Man nuo jo perdreko viskas - liemenukas, maikute...
Atsakyti
o dar buna taip, kad nenukara? g.gif
nu as dar nezinau kaip man, nes dar maitinu. dabar man ji pati graziausia, na neskaitant striju, tik forma, nes anksciau tokia mazoka buvo. bet kas bus kai maitint nustosiu, tai bijau ir pagalvot..
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2007 11 12, 18:46)
O kiek laiko islaikius jau duoda kakoki efekta?

Man nuo jo perdreko viskas - liemenukas, maikute...

Nežinau.Pamačiau kad paklausėt...tai paieškojau internete.Čia visa informacija:

MULTI-MAM" aprašymas
MultiMam kompresai

Bioaktyvūs kompresai intensyviai žindyvių spenelių priežiūrai.
MultiMam kompresai - tai visiškai naujas požiūris į skausmingų spenelių gydymą.
MultiMam kompresai turi stiprų bioaktyvų poveikį, kuris puikiai pagreitina gijimo procesą ir stimuliuoja epitelizaciją. Unikalus naudojimo bdas, uždedant impregnuotą kompresą padeda išlaikyti drėgną terpę, nelimpa prie odos, sumažina bakterinės infekcijos galimybę ir yra paprastas naudoti.
MultiMam kompresai tuoj pat slopina skausmą ir tinimą. MultiMam kompresų sudėtinės dalys kruopščiai parinktos ištyrus jų gydančias, skausmą slopinančias, antimikrobines ir drėkinančias savybes.
MultiMam kompresai yra netoksiški, be jokių konservantų. Visos sudėtinės dalys yra augalinės. Bioaktyvus gelis beveik neturi jokio skonio ir yra absoliučiai saugus, jei jo praryja kūdikis.

Produktas buvo testuojamas prieš 4 labiausiai grėsmingus kūdikiams mikroorganizmus: Staphylococcus aureus, Beta hemolitical Streptococcus agalactiae, Escherichia coli ir Listeria monocytogenes. MultiMam kompresai
užmuša visus šiuos mikrobus, kurie dažniausiai aptinkami ant maitinančios motinos spenelių.
Bioaktyvus gelis impregnuojamas į labai minkštą ir apsaugantį medžiagos gabalėlį, kuris dedamas ant spenelio ir laikomas po liemenėle. Gelio klampumas yra toks, kad nuo kompreso neatsiskiria. Išorinė kompreso dalis padengta plonu plastiko sluoksniu, taip apsaugojami drabužiai.

Bioaktyvus gydymas
Bioaktyvus gydymas remiasi tokiomis veikliomis medžiagomis, kurios veikia biocheminius imuninės sistemos procesus. Kadangi ląstelių imuninė sistema visada veikia tuo pačiu būdu, bioaktyvūs produktai turi labai platų
panaudojimą. Kodėl MultiMam kompresai tokie efektyvs? Tai paaiškinama grupe aktyviųjų medžiagų - polisacharidų - kurie ląsteliniame lygmenyje įtakoja biocheminius procesus.

MultiMam kompresų efektyvumas pagrindžiamas šiomis 5 savybėmis:
* Imunostimuliacija, stipriai padidinama audinių regeneracija, stimuliuojama granuliacija ir epitelizacija.
* Mikrokraujotakos gerinimas; slopina tinimą, pagerina audinių būklę ir regeneraciją.
* Priešuždegiminis poveikis
* Analgetinis poveikis - slopina skausmą
* Antiseptinis poveikis prieš audinių patogenus.

Produkto charakteristikų sąrašas
Sudedamosios dalys pagal INCI:
Aloe Barbadensis Extract, Glycerin, Xanthan Gum, Capryl Glycol.

Terapinės indikacijos
Diskomfortas, kurį sukelia skausmingi pažeisti speneliai: skausmas, tinimas, jautrumas. Infekcijų profilaktika. Spenelio ir aureolės audinių būklės gerinimas.

Dozavimas ir naudojimas
Jokių griežtų naudojimo apribojimų nėra. Mažiausiai - 2 kartus per dieną.

KONTRAINDIKACIJOS
Padidintas jautrumas kuriai nors iš sudedamųjų dalių.

Specialūs perspėjimai
Nėra. Netoksiškas net prarijus.

SĄVEIKA
Jokių neigiamų sąveikų nepastebėta.

ŠALUTINIAI POVEIKIAI
Retais atvejais gali kilti alerginė reakcija kuriam nors iš ingredientų.

NĖŠTUMAS IR LAKTACIJA
Jokių nepageidaujamų reakcijų naudojant nėštumo ir laktacijos metu nepastebėta.

PAKUOTĖ
12 kompresų dėžutėje, kiekvienas kompresas supakuotas atskirai.
Kiekviename - 1,5 ml bioaktyvaus gelio.

Gamintojas
BioClin B.V. Delft, Olandija
Oficialus atstovas: UAB LITFAS
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mila vanila @ 2007 11 12, 17:40)
o dar buna taip, kad nenukara?  g.gif
nu as dar nezinau kaip man, nes dar maitinu. dabar man ji pati graziausia, na neskaitant striju, tik forma, nes anksciau tokia mazoka buvo. bet kas bus kai maitint nustosiu, tai bijau ir pagalvot..

nepazistu nei vienos drauges, pazistamos, kuriai nepatiko jos krutine maitinimo laikotarpiu, bet po to visos verkia (tame tarpe ir as) doh.gif krutine atrodo taip lyg is balionu butu pradejes leistis oras... krutine pabliuskusi, minksta verysad.gif pradadusi forma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 11 12, 19:14)
nepazistu nei vienos drauges, pazistamos, kuriai nepatiko jos krutine maitinimo laikotarpiu, bet po to visos verkia (tame tarpe ir as)  doh.gif  krutine atrodo taip lyg is balionu butu pradejes leistis oras... krutine pabliuskusi, minksta  verysad.gif pradadusi forma  doh.gif

va butent ir as nesu susidurusi su tokia, kuri po visko dziaugtusi nepasikeitusia krutine, todel ir stebiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 11 12, 18:14)
nepazistu nei vienos drauges, pazistamos, kuriai nepatiko jos krutine maitinimo laikotarpiu, bet po to visos verkia (tame tarpe ir as)  doh.gif  krutine atrodo taip lyg is balionu butu pradejes leistis oras... krutine pabliuskusi, minksta  verysad.gif pradadusi forma  doh.gif

Man nepatiko biggrin.gif, per didelė buvo hihihi.gif dabar nepatinka, kad per maza;
o kad po maitinimo suminkštėja krūtinė ir pasikeičia jos forma, tai manau čia natūralu ir kitaip nebūna. ax.gif Nieko čia ir nepadarysi... rolleyes.gif
Atsakyti
Del MULTI-MAM komperiuku as juos perkirpdavau per puse ir tik ant spenelio dedavau, bet labai padejo nukramtytiem speneliam... As po kiekvieno maitinimo juos dedavaus, i diena 2-3 kartus imdavau nauja. Nuo maitinimo iki maitinimo laikydavau - liuks dalykas, jokie bepanten tepaliukai nepadedavo - tik kaip tik jautrus pasidaryydavo - o siti kompresiukai thumbup.gif Kaune tai tik Kauno II ligonines vaistinej radau, o ir gydytoja juos rekomendavo...

O krutine, kol maitini - labai grazi, labai standi - tiesiog grazu ziureti, o kai baigiasi pienukas (man pats baigesi po menesio) - ji subliusko man visa, nukarusi, dydis gryzo koks buvo seniau, nors kai maitinau - ji man dviem dydziais buvo padidejus... Tai dabar teplioju stangrinamaisiais kremais - tai po truputi darosi vel stangresne, bet labai ilgas tas procesas verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,nėštumo ir maitinimo metu tai aišku,kad krūtinė padidėja,bet baigus maitinti tai man liko mažesnė,negu buvo prieš nėštumą,subliuško šiek tiek,bet kadangi mano krūtinė nedidelė,tai nenukaro nei kiek.Manau padidėjusi lieka tik toms,kurioms po gimdymo ir maitinimo svoris padidėjęs lieka. rolleyes.gif
Atsakyti
Po gimdymo ir maitinimo metu labai džiaugiausi savo papilnėjusia krūtine thumbup.gif O dabar, baigus maitint, verysad.gif Ir priedo- viena liko didesnė, nes nuo 3 iki 11 mėn. maitinau tik viena krūtimi verysad.gif .
Atsakyti