QUOTE(kisiukas @ 2007 11 30, 18:57)
Jei po gimdymo lieki stambesnė-ir krūtinė taip pat,jei atgauni buvusį svorį-nukenčia visada.
QUOTE(kisiukas @ 2007 11 30, 19:57)
Jei po gimdymo lieki stambesnė-ir krūtinė taip pat,jei atgauni buvusį svorį-nukenčia visada.
ir man taip atrodo. O galetu buti ir kitaip - svoris krenta, o krutis tokios pat ir dar kaip kad su pieneliu
pas mane iki gimdymo krutine buvo gan nemaza,o po jo dar siek tiek padidejo,nors dukryte krutimi teismaitinau 10 dienu(baigesi pienas)
gali likti subliuske odos rauksles..
Bet negi del to vaiku atsisakysi?
Bet negi del to vaiku atsisakysi?
QUOTE(kice @ 2007 12 04, 17:29)
Vaikučių tikrai neketinu atsisakyti!!! Net tokia mintis į galvą nešovė! Bus kaip bus, juk blogiausiu atveju galima pas chirurgus kreiptis
Moteriskutes, siandien man naujiena pasake. Ar tikrai tos, kurioms daro cezari, neturi pieno, negali pacios maitinti? man 35 sav., o vaikutis dar sedi, planuoja cezari. O as taip svajojau maitinti iki puses metu. Tai kai pasake siandien taip, nusiminiau
paskaiciau temos pavadinima ir manu kad pataikiau cia 
jei ne nepykit nurodykit kur su savo klausimais kreiptis
sakykit mamos kaip priziurit krutine maitinimo metu? kokius pratimus darot, kuom tepat?
beje visur skaitau, kad po gimdymo reikia isigyti stangrinanti krema krutinej, gal galit patarti koki vertetu isigyti?
sakykit mamos kaip priziurit krutine maitinimo metu? kokius pratimus darot, kuom tepat?
beje visur skaitau, kad po gimdymo reikia isigyti stangrinanti krema krutinej, gal galit patarti koki vertetu isigyti?
QUOTE(nezinia @ 2007 12 05, 17:09)
Moteriskutes, siandien man naujiena pasake. Ar tikrai tos, kurioms daro cezari, neturi pieno, negali pacios maitinti? man 35 sav., o vaikutis dar sedi, planuoja cezari. O as taip svajojau maitinti iki puses metu. Tai kai pasake siandien taip, nusiminiau 
as po cezario maitinau iki metu. Svarbiausia - ismesk pientrauki, jei jau nusipirkai
Papildyta:
QUOTE(justjura @ 2007 12 05, 18:47)
paskaiciau temos pavadinima ir manu kad pataikiau cia 
visi stangrinantys kremai turi dvi savybes:
1. jie yra chemija. kol maitinsi - negi naudosi?
2. jie padeda tiek, kiek zvake numireliui.. Pratimai - irgi..
QUOTE(nezinia @ 2007 12 05, 17:09)
Ar tikrai tos, kurioms daro cezari, neturi pieno, negali pacios maitinti? O as taip svajojau maitinti iki puses metu.
Išmaitinsi ir iki metų
[quote=kice,2007 12 05, 20:47]
as po cezario maitinau iki metu. Svarbiausia - ismesk pientrauki, jei jau nusipirkai
na pocezario maitinau metus ir dar gal buciau toliau maitinus, bet pakako bemiegiu naktu ir priklausomybes
Savo pienu diena nakti maitinau, viriau koses savo pienely,dar pieneliu ir atskiesdavaujas, jei per tirstos gaudavosi. Pientraukis -
daiktas, nes be jo buciau kazin ar pora men maitinus, maniskis vis uzmigdavo vos pradejes valgyti arba imdavo dairinetis atsigeres, tad pamaitinti be sansu buvo, nuo 2 - 3 men.pradejau diena visada nutrauktu pieneliu maitinti ir zinojau,kad tikrai sotus ir pienelis ne liesas, ir siaip viskas ok
naktim vartydavosi vyrukas prie mamos krutines
kitaip ir nemiegodavo 
Papildyta:
po cezario tik ta problema, kad pienelis trecia diena pradeda gausiai gamintis, o tada laikykis
na man ir Pamela butu pavydejus tiek dydzio,tiek stangrumo - iki bambos turbut ir kaip duonos kepalai kietos
na ir skausmas KIETAS, kol viskas nesusinormalizavo savaites eigoj
o pienelio gausumas priklausys nuo tavo maitinimu daznumo ir ar vaikelis daug valgys
na pocezario maitinau metus ir dar gal buciau toliau maitinus, bet pakako bemiegiu naktu ir priklausomybes
Papildyta:
po cezario tik ta problema, kad pienelis trecia diena pradeda gausiai gamintis, o tada laikykis