Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtys po gimdymo

Jei po gimdymo lieki stambesnė-ir krūtinė taip pat,jei atgauni buvusį svorį-nukenčia visada.
Atsakyti
QUOTE(kisiukas @ 2007 11 30, 18:57)
Jei po gimdymo lieki stambesnė-ir krūtinė taip pat,jei atgauni buvusį svorį-nukenčia visada.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kisiukas @ 2007 11 30, 19:57)

ir man taip atrodo. O galetu buti ir kitaip - svoris krenta, o krutis tokios pat ir dar kaip kad su pieneliu bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Užklydau pas jus trumpam 4u.gif Aš dar neturiu vaikelio, bet jau po truputį planuojam ax.gif Žinot, niekada nesusimąsčiau, kad krūtinė po gimdymo gali sumažėti unsure.gif Mano papukai ir taip nedidukai, tai kas gali likti po maitinimo? Nuliukas? blush2.gif
Atsakyti
pas mane iki gimdymo krutine buvo gan nemaza,o po jo dar siek tiek padidejo,nors dukryte krutimi teismaitinau 10 dienu(baigesi pienas)
Atsakyti
gali likti subliuske odos rauksles..
Bet negi del to vaiku atsisakysi?
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 12 04, 17:29)
gali likti subliuske odos rauksles..
Bet negi del to vaiku atsisakysi?

Vaikučių tikrai neketinu atsisakyti!!! Net tokia mintis į galvą nešovė! Bus kaip bus, juk blogiausiu atveju galima pas chirurgus kreiptis smile.gif
Atsakyti
Moteriskutes, siandien man naujiena pasake. Ar tikrai tos, kurioms daro cezari, neturi pieno, negali pacios maitinti? man 35 sav., o vaikutis dar sedi, planuoja cezari. O as taip svajojau maitinti iki puses metu. Tai kai pasake siandien taip, nusiminiau smile.gif
Atsakyti
paskaiciau temos pavadinima ir manu kad pataikiau cia smile.gif
jei ne nepykit nurodykit kur su savo klausimais kreiptis smile.gif
sakykit mamos kaip priziurit krutine maitinimo metu? kokius pratimus darot, kuom tepat?
beje visur skaitau, kad po gimdymo reikia isigyti stangrinanti krema krutinej, gal galit patarti koki vertetu isigyti?
Atsakyti
QUOTE(nezinia @ 2007 12 05, 17:09)
Moteriskutes, siandien man naujiena pasake. Ar tikrai tos, kurioms daro cezari, neturi pieno, negali pacios maitinti? man 35 sav., o vaikutis dar sedi, planuoja cezari. O as taip svajojau maitinti iki puses metu. Tai kai pasake siandien taip, nusiminiau smile.gif

as po cezario maitinau iki metu. Svarbiausia - ismesk pientrauki, jei jau nusipirkai wink.gif
Papildyta:
QUOTE(justjura @ 2007 12 05, 18:47)
paskaiciau temos pavadinima ir manu kad pataikiau cia smile.gif
jei ne nepykit nurodykit kur su savo klausimais kreiptis smile.gif
sakykit mamos kaip priziurit krutine maitinimo metu? kokius pratimus darot, kuom tepat?
beje visur skaitau, kad po gimdymo reikia isigyti stangrinanti krema krutinej, gal galit patarti koki vertetu isigyti?

visi stangrinantys kremai turi dvi savybes:
1. jie yra chemija. kol maitinsi - negi naudosi?
2. jie padeda tiek, kiek zvake numireliui.. Pratimai - irgi..
Atsakyti
QUOTE(nezinia @ 2007 12 05, 17:09)
Ar tikrai tos, kurioms daro cezari, neturi pieno, negali pacios maitinti?  O as taip svajojau maitinti iki puses metu.

Išmaitinsi ir iki metų mirksiukas.gif , svarbiausia nusiteikimas. Pirmom dienom ką sunkiau, nes sunku ant šono patogiai atsigult dėl pjūvio, o paskui tai thumbup.gif .
Atsakyti
[quote=kice,2007 12 05, 20:47]
as po cezario maitinau iki metu. Svarbiausia - ismesk pientrauki, jei jau nusipirkai wink.gif

na pocezario maitinau metus ir dar gal buciau toliau maitinus, bet pakako bemiegiu naktu ir priklausomybes blink.gif 4u.gif Savo pienu diena nakti maitinau, viriau koses savo pienely,dar pieneliu ir atskiesdavaujas, jei per tirstos gaudavosi. Pientraukis - thumbup.gif daiktas, nes be jo buciau kazin ar pora men maitinus, maniskis vis uzmigdavo vos pradejes valgyti arba imdavo dairinetis atsigeres, tad pamaitinti be sansu buvo, nuo 2 - 3 men.pradejau diena visada nutrauktu pieneliu maitinti ir zinojau,kad tikrai sotus ir pienelis ne liesas, ir siaip viskas ok thumbup.gif naktim vartydavosi vyrukas prie mamos krutines blush2.gif ax.gif kitaip ir nemiegodavo doh.gif
Papildyta:
po cezario tik ta problema, kad pienelis trecia diena pradeda gausiai gamintis, o tada laikykis doh.gif na man ir Pamela butu pavydejus tiek dydzio,tiek stangrumo - iki bambos turbut ir kaip duonos kepalai kietos doh.gif na ir skausmas KIETAS, kol viskas nesusinormalizavo savaites eigoj tongue.gif o pienelio gausumas priklausys nuo tavo maitinimu daznumo ir ar vaikelis daug valgys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruslana: 05 gruodžio 2007 - 22:42