Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtys po gimdymo

o man papciai irgi tuoj depresija ivarys,nu toookio dydzio,kad baisu doh.gif senos liemeneles nei per kur neuzsidesiu,tik spenelius uzdengia,ir virsta viskas per sonus blink.gif kita savaite varau nauju pirkti,nes dabar tai tas maitinanciom nesioju,o vaizdelis doh.gif noris gi biskiuka SB pavilioti,kad ir su tokiais buldozeriais pasimajacint tongue.gif lotuliukas.gif nors jis sake,kad tokie-jega blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 11 16, 18:49)
tai kad nera raumenu krutyse.. Riebaliukai tik ir pieno liauka.. Raumuo yra krutines, bet giliai giliai.. Taip kad daryk pratimus nedarius, jei dydis didesnis nei A - jie poveikio neturi..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Galima tik sustiprinti raumenis, palaikančius krūtinę, o pačios krūtinės pratimai tikrai nesustangrina verysad.gif
Atsakyti
iki gimdymo krutine buvo truputi mazesne nei standartas,bet ji man patiko,nors norejosi didesnes.per nestuma ji buvo tokia kokios norejau biggrin.gif vyras negalejo atsidziaugt o ir pati stengdavaus ja paryskinti,bet po nestumo jos isvis neliko schmoll.gif maitinau 8men o atrodo ji taip lyg kokius 3m,kai apsirengiu striuke tai atrodau kaip be krutines verysad.gif
Atsakyti
O jetau panos ko cia skundziates, daug kas nori didesnes krutines o jus....
maniske tai po gimdymo padidejo ir apvalesne tapo ir del to as tik dziaugiuos, nors nera pliusu be minusu niekaip pilviko nenumetu verysad.gif
Atsakyti
gal tris kartus buvo guzu. bet pavykdavo paciai issimasazuoti...uztrukdavo tai 30min... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2007 11 19, 18:00)
Pas mane, kai dingo pienas, tai dingo ir papai  blush2.gif ..... Nusipirkau užvakar liemenėlę su silikonu už 89 Lt, tai vaizdas sakyčiau neblogas ( kol nenusirengiu  lotuliukas.gif  ).

na pasmane tas pats,bet ka cia daryt?ar padeda tie stangrinimo masazai?ir isvis ka cia padarius,kad ja padidint,gal kokiu psl zinai,patarimu,as manau,kad nieko nedarant ji tikrai nesusitvarkys schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(leja123 @ 2007 11 21, 19:45)
ar padeda tie stangrinimo masazai?ir isvis ka cia padarius,kad ja padidint,gal kokiu psl zinai,patarimu

Aš manau, čia jau niekas nepadės. Nebent koks Kaikaris ar Radzevičius su savo skalpeliu brūkšteltų tongue.gif .
Atsakyti
Tai kad... net ir nežinau. Gi krūtinė - mano, moters kūno dalis. O kad ji kiek didesnė, negu anksčiau - tuo aš tik džiaugiuosi. Tiesą sakant - nuo vaikystės svajojau apie tokias krūtis, kokias turiu dabar, po dvynių maitinimo. Taip, jos padidėjo, bet kai aš nuo jaaunystės buvau "dviratis" - dabar pats tas!
Atsakyti
QUOTE(pelyte mazyte @ 2007 11 17, 16:47)
mano krutine nezmoniskai padidejo,  verysad.gif tikiuosi, kai nustosiu maitinti ji sumazes ax.gif tik va liudna kad niekados jau nebebus tokia grazi, teks dabar visad su liemenuku vaiksciot, kad visuomenes negazdint

Va va ir man tas pat doh.gif Dėl to liūdna labai... unsure.gif
Atsakyti
Tpfu,tpfu,tpfu-kaip ir buvo,tokia liko rolleyes.gif
Atsakyti
Mano krutine iki gimdymo, buvo tokia kokios ir noreciau. Standartas biggrin.gif Per nestuma truputuka padidejo. Maitinau 9 men. ir po to sumazejo, kokiu geru 1 dydziu. Tai as jau labai nepatenkinta. verysad.gif
Atsakyti
iki pastojimo krūtinė buvo mažoka, liemenėlės nenešiojau, bet labai nesiskundžiau. maitinau 1,2m. kai baigiau maitinti - ech... visai nieko neliko, dabar kai jau laukiuosi antro mažiuko ir pradėjo krūtinė didėti - esu patenkinta smile.gif nors vyrui visaip gerai. tongue.gif
Atsakyti