o man papciai irgi tuoj depresija ivarys,nu toookio dydzio,kad baisu
senos liemeneles nei per kur neuzsidesiu,tik spenelius uzdengia,ir virsta viskas per sonus
kita savaite varau nauju pirkti,nes dabar tai tas maitinanciom nesioju,o vaizdelis
noris gi biskiuka SB pavilioti,kad ir su tokiais buldozeriais pasimajacint
nors jis sake,kad tokie-jega
QUOTE(kice @ 2007 11 16, 18:49)
tai kad nera raumenu krutyse.. Riebaliukai tik ir pieno liauka.. Raumuo yra krutines, bet giliai giliai.. Taip kad daryk pratimus nedarius, jei dydis didesnis nei A - jie poveikio neturi..
Galima tik sustiprinti raumenis, palaikančius krūtinę, o pačios krūtinės pratimai tikrai nesustangrina
iki gimdymo krutine buvo truputi mazesne nei standartas,bet ji man patiko,nors norejosi didesnes.per nestuma ji buvo tokia kokios norejau
vyras negalejo atsidziaugt o ir pati stengdavaus ja paryskinti,bet po nestumo jos isvis neliko
maitinau 8men o atrodo ji taip lyg kokius 3m,kai apsirengiu striuke tai atrodau kaip be krutines
O jetau panos ko cia skundziates, daug kas nori didesnes krutines o jus....
maniske tai po gimdymo padidejo ir apvalesne tapo ir del to as tik dziaugiuos, nors nera pliusu be minusu niekaip pilviko nenumetu
maniske tai po gimdymo padidejo ir apvalesne tapo ir del to as tik dziaugiuos, nors nera pliusu be minusu niekaip pilviko nenumetu
gal tris kartus buvo guzu. bet pavykdavo paciai issimasazuoti...uztrukdavo tai 30min...
QUOTE(vaivos juosta @ 2007 11 19, 18:00)
Pas mane, kai dingo pienas, tai dingo ir papai
..... Nusipirkau užvakar liemenėlę su silikonu už 89 Lt, tai vaizdas sakyčiau neblogas ( kol nenusirengiu
).
na pasmane tas pats,bet ka cia daryt?ar padeda tie stangrinimo masazai?ir isvis ka cia padarius,kad ja padidint,gal kokiu psl zinai,patarimu,as manau,kad nieko nedarant ji tikrai nesusitvarkys
QUOTE(leja123 @ 2007 11 21, 19:45)
ar padeda tie stangrinimo masazai?ir isvis ka cia padarius,kad ja padidint,gal kokiu psl zinai,patarimu
Aš manau, čia jau niekas nepadės. Nebent koks Kaikaris ar Radzevičius su savo skalpeliu brūkšteltų
Tai kad... net ir nežinau. Gi krūtinė - mano, moters kūno dalis. O kad ji kiek didesnė, negu anksčiau - tuo aš tik džiaugiuosi. Tiesą sakant - nuo vaikystės svajojau apie tokias krūtis, kokias turiu dabar, po dvynių maitinimo. Taip, jos padidėjo, bet kai aš nuo jaaunystės buvau "dviratis" - dabar pats tas!
QUOTE(pelyte mazyte @ 2007 11 17, 16:47)
mano krutine nezmoniskai padidejo,
tikiuosi, kai nustosiu maitinti ji sumazes
tik va liudna kad niekados jau nebebus tokia grazi, teks dabar visad su liemenuku vaiksciot, kad visuomenes negazdint
Va va ir man tas pat
Tpfu,tpfu,tpfu-kaip ir buvo,tokia liko
Mano krutine iki gimdymo, buvo tokia kokios ir noreciau. Standartas
Per nestuma truputuka padidejo. Maitinau 9 men. ir po to sumazejo, kokiu geru 1 dydziu. Tai as jau labai nepatenkinta.