Pamiršau pridurti: žinojau, maitindama kūdikį, kad krūtinė praranda formą, bet neketinau vien dėl to atsisakyti žindymo
. Džiaugiuosi jau vien dėl to, kad mano vaikas nei karto rimtai nesirgo, kol maitinau MP
Mano krutine tai padidejo. Tik kad viena mazene kita daug didesne.. Galbut todel kad maitinu dar maziu savo pati
QUOTE(rence25 @ 2007 11 04, 13:15)
Mano krutys iki nestumo buvo vidutinio dydzio. Nestumo metu biski padidejo o pradejus maitinti dar daugiau issipute. Siaip tai dziaugiuosi, bet beda kad atsirado striju. Liemenuka deviu diena nakti, kremuka tepiu bet poveikio jokio..Net baisu i a ziureti- tokie dryziai
Kaip dar priziureti krutine kad vaizdas pageretu ir baigus maitinti isliktu grazi? 
Nestumo ir maitinimo metu mano krutis buvo grazus. Dabar jau baigiu maitinti. Po pirmo vaiko viena krutis pasidaro didesne o kita mažesne
Papildyta:
QUOTE(gvineja @ 2007 11 16, 13:53)
Pamiršau pridurti: žinojau, maitindama kūdikį, kad krūtinė praranda formą, bet neketinau vien dėl to atsisakyti žindymo
. Džiaugiuosi jau vien dėl to, kad mano vaikas nei karto rimtai nesirgo, kol maitinau MP 
Motinos pienas geriausias!!!!!!!
tai kad nera raumenu krutyse.. Riebaliukai tik ir pieno liauka.. Raumuo yra krutines, bet giliai giliai.. Taip kad daryk pratimus nedarius, jei dydis didesnis nei A - jie poveikio neturi..
QUOTE(kice @ 2007 11 16, 18:49)
tai kad nera raumenu krutyse.. Riebaliukai tik ir pieno liauka.. Raumuo yra krutines, bet giliai giliai.. Taip kad daryk pratimus nedarius, jei dydis didesnis nei A - jie poveikio neturi..
Raumuo yra po krutimi.. Krutyje jo nera. Jei issitreniruosi kaip tie vyrai, neliks riebalu ant kuno - krutys atrodys taip pat.. Nesiskirs nuo tu vyru..
QUOTE(kice @ 2007 11 17, 11:55)
Raumuo yra po krutimi.. Krutyje jo nera. Jei issitreniruosi kaip tie vyrai, neliks riebalu ant kuno - krutys atrodys taip pat.. Nesiskirs nuo tu vyru..
Aš džiaugiuosi,kad gamta man davė elastingą odą.Iki gimdymo nešiojau 70A dydį,kai maitinau pirmą-85D,krūtys atrodė kaip silikono privarytos,stovėjo ,kaip tie pieno maišiukai (kur anksčiau būdavo trikampiai),galvojau po maitinimo bus šakės,liks nutysę,kaip spanielio ausys.Bet nieko,nei strijų,ir stačios liko,tik speneliai iššoko,dydis po antro vaiko maitinimo liko 75B,tiesa visa antrą nėštumą tepiau spec kremu nuo strijų(ir pilvą),be to iki nėštumų visada sportavau-gal tai turėjo įtakos?O maitinau tikrai ilgai:pirmą iki 2m,antrą-10mėn.
Man tai po pirmo vaiko liko kokios ir buvo anksciau, o po antro,tai jau truputi sumazejo
ir taip nedideles buvo.Tik gerai,kad nenusileido,nesuglebo ne kiek. Mano raumenys stiprus, nes abieju nestumu metu daug sporatavau,dirbau aerobikos trenere.Tas labai daug dave pliusu,bet sportas pades iki nestumo ar gimdymo, nes po to jau ne ka bepakeisi,kai visaks nutista
heh.... o pas mane krutine iki nestumo buvo ohoho, vos rasdavau grazesne liemenele, o dabar tai trigubas ohoho, nerandu liemeneliu, su bet kokiais rubais, ta krutine lenda i akis visiems.vyrui tai patinka labai (aisku, ne jam toki svori tampyti), o as labai noreciau kad sumazetu, bent jau iki to, kokia buvo iki nestumo...svajoju apie C dydi, bet....