Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtys po gimdymo

Pamiršau pridurti: žinojau, maitindama kūdikį, kad krūtinė praranda formą, bet neketinau vien dėl to atsisakyti žindymo schmoll.gif . Džiaugiuosi jau vien dėl to, kad mano vaikas nei karto rimtai nesirgo, kol maitinau MP thumbup.gif
Atsakyti
Mano krutine tai padidejo. Tik kad viena mazene kita daug didesne.. Galbut todel kad maitinu dar maziu savo pati g.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2007 11 04, 13:15)
Mano krutys iki nestumo buvo vidutinio dydzio. Nestumo metu biski padidejo o pradejus maitinti dar daugiau issipute. Siaip tai dziaugiuosi, bet beda kad atsirado striju. Liemenuka deviu diena nakti, kremuka tepiu bet poveikio jokio..Net baisu i a ziureti- tokie dryziai  verysad.gif  doh.gif Kaip dar priziureti krutine kad vaizdas pageretu ir baigus maitinti isliktu grazi?  g.gif

Nestumo ir maitinimo metu mano krutis buvo grazus. Dabar jau baigiu maitinti. Po pirmo vaiko viena krutis pasidaro didesne o kita mažesne verysad.gif Tikiuosi kad po antro vaikelio issiligins smile.gif Stengiusi daugiau maitinti krutim kuri buvo mazesne. Krutu dydis grišta ir jie praranda stangruma. Yra pratimų kurie padeda sutvirtinti krutų raumenukus, taip pat stangrinamieji geliai. Man patiko FABERLIC stangrinamasis gelis, tai pat jie turi aktivaus poveikio krema nuo strijų. Jis mažina susidariusiu strijų ilgi ir gylį, vienodina strijų spalvą ir lygina odą. Jai odomu kreipkites 4u.gif galiu supažindinti su šia kosmetika
Papildyta:
QUOTE(gvineja @ 2007 11 16, 13:53)
Pamiršau pridurti: žinojau, maitindama kūdikį, kad krūtinė praranda formą, bet neketinau vien dėl to atsisakyti žindymo schmoll.gif  . Džiaugiuosi jau vien dėl to, kad mano vaikas nei karto rimtai nesirgo, kol maitinau MP thumbup.gif

Motinos pienas geriausias!!!!!!! biggrin.gif Pagymdik antra vaikelį ir maitink kita krūtimi ir gal išsiligins. bigsmile.gif Aš taip ir padariau. Lig ir išsiligino. mirksiukas.gif
Atsakyti
tai kad nera raumenu krutyse.. Riebaliukai tik ir pieno liauka.. Raumuo yra krutines, bet giliai giliai.. Taip kad daryk pratimus nedarius, jei dydis didesnis nei A - jie poveikio neturi..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 11 16, 18:49)
tai kad nera raumenu krutyse.. Riebaliukai tik ir pieno liauka.. Raumuo yra krutines, bet giliai giliai.. Taip kad daryk pratimus nedarius, jei dydis didesnis nei A - jie poveikio neturi..

smile.gif Trenirodama krutines raumeni, krutis bus dailesne ir stangresne. O dydis koks yra toks ir liks, nors rašo kad gali ir padydeti vienu didžiu. Pažiurekit į vyrus kurie treneruojasi ir kurie netrineruojasi blush2.gif
Atsakyti
Liko tokios kokios ir buvo iki nestumo irnesakyk.gif o tikejausi, kad padides hihihi.gif
Atsakyti
Raumuo yra po krutimi.. Krutyje jo nera. Jei issitreniruosi kaip tie vyrai, neliks riebalu ant kuno - krutys atrodys taip pat.. Nesiskirs nuo tu vyru..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 11 17, 11:55)
Raumuo yra po krutimi.. Krutyje jo nera. Jei issitreniruosi kaip tie vyrai, neliks riebalu ant kuno - krutys atrodys taip pat.. Nesiskirs nuo tu vyru..

biggrin.gif Mūms moterims ir nereikia taip treniruiti savo krutis kaip vyrukam. Kad raumuo po krutimi tai žinoma, bet pasitrenoravusi tą raumenį kritinė bus dailesne. Visur turi buti saikas. O oda reikia stangrinti. Tik ji prilaiko mūsų krūtis smile.gif
Atsakyti
Aš džiaugiuosi,kad gamta man davė elastingą odą.Iki gimdymo nešiojau 70A dydį,kai maitinau pirmą-85D,krūtys atrodė kaip silikono privarytos,stovėjo ,kaip tie pieno maišiukai (kur anksčiau būdavo trikampiai),galvojau po maitinimo bus šakės,liks nutysę,kaip spanielio ausys.Bet nieko,nei strijų,ir stačios liko,tik speneliai iššoko,dydis po antro vaiko maitinimo liko 75B,tiesa visa antrą nėštumą tepiau spec kremu nuo strijų(ir pilvą),be to iki nėštumų visada sportavau-gal tai turėjo įtakos?O maitinau tikrai ilgai:pirmą iki 2m,antrą-10mėn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fiona35: 17 lapkričio 2007 - 12:23
Man tai po pirmo vaiko liko kokios ir buvo anksciau, o po antro,tai jau truputi sumazejo verysad.gif ir taip nedideles buvo.Tik gerai,kad nenusileido,nesuglebo ne kiek. Mano raumenys stiprus, nes abieju nestumu metu daug sporatavau,dirbau aerobikos trenere.Tas labai daug dave pliusu,bet sportas pades iki nestumo ar gimdymo, nes po to jau ne ka bepakeisi,kai visaks nutista schmoll.gif
Atsakyti
heh.... o pas mane krutine iki nestumo buvo ohoho, vos rasdavau grazesne liemenele, o dabar tai trigubas ohoho, nerandu liemeneliu, su bet kokiais rubais, ta krutine lenda i akis visiems.vyrui tai patinka labai (aisku, ne jam toki svori tampyti), o as labai noreciau kad sumazetu, bent jau iki to, kokia buvo iki nestumo...svajoju apie C dydi, bet.... doh.gif
Atsakyti
mano krutine nezmoniskai padidejo, verysad.gif tikiuosi, kai nustosiu maitinti ji sumazes ax.gif tik va liudna kad niekados jau nebebus tokia grazi, teks dabar visad su liemenuku vaiksciot, kad visuomenes negazdint
Atsakyti