Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios firmos dešreles perkat?

Apklausa: Kokios firmos dešreles perkat? (362 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
O ar perkate shviezias (ta prasme ne parukytas ir ne virtas) deshreles? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta: 19 vasario 2005 - 21:37
Labai patikdavo dešreles su sūriu, bet jau seniai jų nemačiau parduotuvėse schmoll.gif
Atsakyti
man tai skaniausios Kaisedoriu paukstyno desreles '' populiariosios '' , kilogramo kaina nesiekia 8 litu .
Atsakyti
As dazniausiai desreles perku vaikams, nes ir mano vyras nelabai pripazysta tas vadinamas"sasiskas". Kai perku tai tik "lietuviskas standartas" arba Tarybines pieniskas, na dar kartais kalakutienos nuperku. O sviezias namines desreles darau tik pati, nes viena karta, dabar tiksliai nepasakysiu kokios firmos gamybos pirkau g.gif , nu bet kazkoks kosmaras buvo blink.gif Kol isvire is ju liko tik trecdalis o ir skonis tai nesuprasi ka ten valgai kokias sumaltas sausgysles ...fui...
Nuo to laiko gaminu tik pati ir visi su didziausiu malonumu valgom, nes tikrai zinom ka sudejau i desrele biggrin.gif
Atsakyti
Pasakysiu receptą kurį mano šeimyna dievina.
Reikės:
Bulvių košės su kepintais lašinukais ir svogūnais.
Pieniškų arba medžiotojų dešrelių (virtų).
Ąpvalių plonų vaflių.
Bulijono.
Kiaušinių.
Džiuvėsėlių.
1.Vaflio lakštą ištepti bulijonu, kad būtų drėgnas, bet ne šlapias ir lengvai lankstytųsi.
2.Ant ištepto bulijonu lakšto deti bulvių košę ir tolygiai paskirstyti su šakute.
3. Ant lakšto su bulvių koše dėti išilgai perpjautą dešrelę.
4. Vaflio lakštą su bulvių koše ir dešrele suvynioti.
5. Pamirkyti kiaušinio plakinyje.
6. Pavolioti džiuvėsėliuose.
7. Kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi kol gražiai paruduos.
8. Valgyti su grietine arba skaniu grybuku padažu.
Skanaus. essen.gif
Atsakyti
Va cia tai super, Malvyna, labai gerai skamba thumbup.gif butinai pabandysiu, liuks ideja mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 05 06, 14:39)
Va cia tai super, Malvyna, labai gerai skamba thumbup.gif butinai pabandysiu, liuks ideja mirksiukas.gif  4u.gif

Kai pabandysi, būtinai parašyk kaip sekėsi tuos vaflius vynioti, nes aš nekokia kulinarė, tai bijau, kad bus man daug terlionės, o rezultatas nekoks sad.gif , o pagal aprašyma tai skonis turėtų būti thumbup.gif
Atsakyti
Kai neturiu laiko , tai vietoj mėsos į plovą dedu pjaustytas dešreles, aišku iš plovo tik pavadinimas lieka, bet vistiek labai skanu essen.gif
Atsakyti
Na ar pabandete mano receptuka? Kaip sekesi? Ar gavosi kas nors? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malvyna @ 2005 05 13, 10:58)
Na ar pabandete mano receptuka? Kaip sekesi? Ar gavosi kas nors? g.gif

As dar ne, nes laiko nebuvo absoliuciai, kita savaite tikrai gaminsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malvyna @ 2005 05 13, 10:58)
Na ar pabandete mano receptuka? Kaip sekesi? Ar gavosi kas nors? g.gif


pirmadieni ir as bandysiu thumbup.gif skamba skaniai biggrin.gif
dekui uz puikia ideja 4u.gif
Atsakyti
Dešrelę įpjauti išilgai, įkišti ilgą sūrio juostelę ir visą dešrelę apvynioti plona šalto rūkymo šoninės juostele (galiukus prismeigti mediniais dantų krapštukais). Kepti orkaitėje arba vasarą ant grotelių.
Atsakyti