
O ar perkate shviezias (ta prasme ne parukytas ir ne virtas) deshreles?

Labai patikdavo dešreles su sūriu, bet jau seniai jų nemačiau parduotuvėse

man tai skaniausios Kaisedoriu paukstyno desreles '' populiariosios '' , kilogramo kaina nesiekia 8 litu .
As dazniausiai desreles perku vaikams, nes ir mano vyras nelabai pripazysta tas vadinamas"sasiskas". Kai perku tai tik "lietuviskas standartas" arba Tarybines pieniskas, na dar kartais kalakutienos nuperku. O sviezias namines desreles darau tik pati, nes viena karta, dabar tiksliai nepasakysiu kokios firmos gamybos pirkau
, nu bet kazkoks kosmaras buvo
Kol isvire is ju liko tik trecdalis o ir skonis tai nesuprasi ka ten valgai kokias sumaltas sausgysles ...fui...
Nuo to laiko gaminu tik pati ir visi su didziausiu malonumu valgom, nes tikrai zinom ka sudejau i desrele


Nuo to laiko gaminu tik pati ir visi su didziausiu malonumu valgom, nes tikrai zinom ka sudejau i desrele

Pasakysiu receptą kurį mano šeimyna dievina.
Reikės:
Bulvių košės su kepintais lašinukais ir svogūnais.
Pieniškų arba medžiotojų dešrelių (virtų).
Ąpvalių plonų vaflių.
Bulijono.
Kiaušinių.
Džiuvėsėlių.
1.Vaflio lakštą ištepti bulijonu, kad būtų drėgnas, bet ne šlapias ir lengvai lankstytųsi.
2.Ant ištepto bulijonu lakšto deti bulvių košę ir tolygiai paskirstyti su šakute.
3. Ant lakšto su bulvių koše dėti išilgai perpjautą dešrelę.
4. Vaflio lakštą su bulvių koše ir dešrele suvynioti.
5. Pamirkyti kiaušinio plakinyje.
6. Pavolioti džiuvėsėliuose.
7. Kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi kol gražiai paruduos.
8. Valgyti su grietine arba skaniu grybuku padažu.
Skanaus.
Reikės:
Bulvių košės su kepintais lašinukais ir svogūnais.
Pieniškų arba medžiotojų dešrelių (virtų).
Ąpvalių plonų vaflių.
Bulijono.
Kiaušinių.
Džiuvėsėlių.
1.Vaflio lakštą ištepti bulijonu, kad būtų drėgnas, bet ne šlapias ir lengvai lankstytųsi.
2.Ant ištepto bulijonu lakšto deti bulvių košę ir tolygiai paskirstyti su šakute.
3. Ant lakšto su bulvių koše dėti išilgai perpjautą dešrelę.
4. Vaflio lakštą su bulvių koše ir dešrele suvynioti.
5. Pamirkyti kiaušinio plakinyje.
6. Pavolioti džiuvėsėliuose.
7. Kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi kol gražiai paruduos.
8. Valgyti su grietine arba skaniu grybuku padažu.
Skanaus.

Va cia tai super, Malvyna, labai gerai skamba
butinai pabandysiu, liuks ideja



QUOTE(Shalimar @ 2005 05 06, 14:39)
Kai pabandysi, būtinai parašyk kaip sekėsi tuos vaflius vynioti, nes aš nekokia kulinarė, tai bijau, kad bus man daug terlionės, o rezultatas nekoks


Kai neturiu laiko , tai vietoj mėsos į plovą dedu pjaustytas dešreles, aišku iš plovo tik pavadinimas lieka, bet vistiek labai skanu

QUOTE(Malvyna @ 2005 05 13, 10:58)
As dar ne, nes laiko nebuvo absoliuciai, kita savaite tikrai gaminsiu

QUOTE(Malvyna @ 2005 05 13, 10:58)
pirmadieni ir as bandysiu


dekui uz puikia ideja

Dešrelę įpjauti išilgai, įkišti ilgą sūrio juostelę ir visą dešrelę apvynioti plona šalto rūkymo šoninės juostele (galiukus prismeigti mediniais dantų krapštukais). Kepti orkaitėje arba vasarą ant grotelių.