perkam biovelos vilniaus ekstra,jos man tikriausios ,o ir sako be mesos pakaitalu,tik nezinia kiek cia tiesos

QUOTE(Ritule @ 2007 01 08, 13:37)
perkam biovelos vilniaus ekstra,jos man tikriausios ,
ir mes taip pat

Musu seima perka Biovelos extra arba Samsono tarybines, arba kad butu auksciausiausios rusies.

Užtaikiau labai skanias dešreles. Pirkau RIMI, bet jau kaina
labai jaudidelė 1kg-15,99Lt, man atrodo Vilniaus mėsa gamina bet tiksliai nežinau, nusipirkome 2 pabandymui- jos toooooookios didelės. paprastos dešrelės ilgos tiesios, o jos perlenktos (panašiai, kaip kai kurios rūkytos būna). Tai štai man labai patiko, tik, kad kaina didelė.

Samsono tarybinės mums pačios

Tik Biovelos, nes jos man skaniausios. Ir visada žiūriu, kai perku, kad būtų aukščiausios rūšies, o ne pirmos ar antros...
Na mums tai dažnai tenka pro Lenkija važiuoti ir kaip yprasta užsukti į kolonėlę kuro . Netoli tos kolonėlės yra visokių dešrų parduotuvė ir ten nusipirkau 1 kg. paragavimui . Tai po to karto daugiau Lietuviškų ir nepirkau - labai jau jos skanios . Įpač tos kurios yra su sūriu . Būna kartais vyriškai kompanijai jų iškepu sluoksniuotoj tešloj , tai vyrai kerta net ausys linksta .
QUOTE(ramuneb @ 2006 12 11, 21:44)
tiesog idomu kurios imones perkat desreles, ir butu idomu suzinot , kurios imones gaminamu dereliu kokybe nenuvyle
Prabalsavau uz Biobelos, bet perkam ir Utenos mesos. Biovelos - Extra, Utenos mesos - Lietuviskas standartas.
Bet manau reiktu ne uz firma balsuot, o pagal kokybe, nes tiek Biovelos, tiek Utenos mesos, tiek ir kitu firmu yra desreliu po 15 Lt (be mesos pakaitalu) ir yra po 4-5 litus, kurios kokybe toli grazu nepasizymi

Siaip tai retai dabar perkam desreles, nes uz 15 Lt/kg galima ir skaniau pavalgyt

as tik samsono tarybines.
visada tik Samsono

Nemateko Jokių E, o pati Ramuneb kokias perki?