Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios firmos dešreles perkat?

Apklausa: Kokios firmos dešreles perkat? (362 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
perkam biovelos vilniaus ekstra,jos man tikriausios ,o ir sako be mesos pakaitalu,tik nezinia kiek cia tiesos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritule @ 2007 01 08, 13:37)
perkam biovelos vilniaus ekstra,jos man tikriausios ,

ir mes taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu seima perka Biovelos extra arba Samsono tarybines, arba kad butu auksciausiausios rusies. smile.gif
Atsakyti
Užtaikiau labai skanias dešreles. Pirkau RIMI, bet jau kaina g.gif labai jaudidelė 1kg-15,99Lt, man atrodo Vilniaus mėsa gamina bet tiksliai nežinau, nusipirkome 2 pabandymui- jos toooooookios didelės. paprastos dešrelės ilgos tiesios, o jos perlenktos (panašiai, kaip kai kurios rūkytos būna). Tai štai man labai patiko, tik, kad kaina didelė. verysad.gif
Atsakyti
Samsono tarybinės mums pačios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tik Biovelos, nes jos man skaniausios. Ir visada žiūriu, kai perku, kad būtų aukščiausios rūšies, o ne pirmos ar antros...
Atsakyti
Na mums tai dažnai tenka pro Lenkija važiuoti ir kaip yprasta užsukti į kolonėlę kuro . Netoli tos kolonėlės yra visokių dešrų parduotuvė ir ten nusipirkau 1 kg. paragavimui . Tai po to karto daugiau Lietuviškų ir nepirkau - labai jau jos skanios . Įpač tos kurios yra su sūriu . Būna kartais vyriškai kompanijai jų iškepu sluoksniuotoj tešloj , tai vyrai kerta net ausys linksta .
Atsakyti
QUOTE(ramuneb @ 2006 12 11, 21:44)
tiesog idomu kurios imones perkat desreles, ir butu idomu suzinot , kurios imones gaminamu dereliu kokybe nenuvyle

Prabalsavau uz Biobelos, bet perkam ir Utenos mesos. Biovelos - Extra, Utenos mesos - Lietuviskas standartas.

Bet manau reiktu ne uz firma balsuot, o pagal kokybe, nes tiek Biovelos, tiek Utenos mesos, tiek ir kitu firmu yra desreliu po 15 Lt (be mesos pakaitalu) ir yra po 4-5 litus, kurios kokybe toli grazu nepasizymi schmoll.gif

Siaip tai retai dabar perkam desreles, nes uz 15 Lt/kg galima ir skaniau pavalgyt rolleyes.gif
Atsakyti
as tik samsono tarybines.
Atsakyti
Mes dazniausiai perkam "Jokiu E" tik nepamenu tiksliai kieno, lyg ir nemateko
dazniausiai IKI randam, ne visur buna; na skanios.Trumpas realizacijos laikas, manau del naturalumo...nors ka ten zinosi... g.gif
Atsakyti
visada tik Samsono thumbup.gif
Atsakyti
Nemateko Jokių E, o pati Ramuneb kokias perki?
Atsakyti