Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios firmos dešreles perkat?

Apklausa: Kokios firmos dešreles perkat? (362 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Aš darau troškinį:
Virtos bulvės, morkos, kalfijorai, brokoliai, įpjaustau dešrelių, dar pakepu keptuvėje su džiūvėsėliais, prieš baigiant kepti įmaišau pora šaukštų grietines, pasūdau ir dadedu šiek tiek kečupo. 4u.gif
Atsakyti
O man pacios pacios skaniausios arba medziotoju,arba Utenos Giminiu desreles....Bet ne daznai perkam,nebent reikia greit uzkasti...Dazniausiai gaminu koki omletuka su desrelem arba tiesiog pakepinu desreles,po to daug svoguniuko,sumaisau viska,dar biski pakepu ir viskas! ir greita,ir skanu.Valgom su bulvem... thumbup.gif
Atsakyti
Mielosios mamos,

Gal kas galėtų man patart kaip skaniai paruošt rukytas storas dešreles? Žinau, kad skaniausios jos būna keptos ant laužo, tačiau po savaitgalio ne visas iškepėme ir teko parsivežti namo verysad.gif
Laukiu išradingų patarimų smile.gif Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaa @ 2006 09 04, 12:01)
Mielosios mamos,

Gal kas galėtų man patart kaip skaniai paruošt rukytas storas dešreles? Žinau, kad skaniausios jos būna keptos ant laužo, tačiau po savaitgalio ne visas iškepėme ir teko parsivežti namo  verysad.gif
Laukiu išradingų patarimų  smile.gif  Dėkoju  4u.gif

Patys paprasčiausi būdai tai kepti orkaitėje arba išvirti.... ax.gif
Atsakyti
Patingėjau visą temą skaityti, gal nėra mano recepto.

Dešrelių guliašas

Morką sutarkuoti burokinę tarką, svogūną - smuliai supjaustyti, atskirai viską apkepti, versti į puodą pilti vandens ir troškinti, galima dėti sriubos kubelį, smulkintų pomidorų. Kai užvirs įdėti pomidorų padažo ir toliau troškinti. Kai daržovės bus gatavos sudėti riekelėm supjaustytas apkeptas dešreles ir truputi patroškinti. Prieskoniai: druska, jei reikia, juodi pipirai, dašio truputi, raudonėlio, baziliko. Valgyti su virtais makaronais. Padažo darau daug. Jei lieka makaronų suverčiu juos į padažą ir vėliau pašildau.
Atsakyti
tiesog idomu kurios imones perkat desreles, ir butu idomu suzinot , kurios imones gaminamu dereliu kokybe nenuvyle
Atsakyti
4u.gif Labai geros dešrelės bent jau man yra TARIBYNĖS ,tikrai labai geros ir skanios ax.gif
Atsakyti
Iki šiol pirkau Cestos "kiaulienos dešreles), jų kaina kg-11Lt, o ir skanios būdavo, tačiau dabar, kaip pas mus Lietuvėlėje yprasta jos pasikeitė. anksčiau ir formos neprarasdavo (neišsipūsdavo) ir skonis thumbup.gif būdavo, bet paskutinį kartą kai pirkausi, tai tik kiaušinienei pagardint tiko verysad.gif , net vyras paklausė, kas tai per dešrelės, kodėl nepirkai kaip paprastai(mes 2 kartus per mėnesį dešreles perkam)? tikiuosi tai tik nepavykusi partija, nes jei ne teks pirkti brangias iš Rimi (14Lt, tik pavadinimo nepamenu)
Atsakyti
VISOS IMONES GAMINA SKIRTINGAS DESRELES,KIEKVIENAM PAGAL KISENE.PVZ "KLAIPEDOS MESINE" GAMINA "PIENISKAS EXTRA", KURIOS YRA SKANIOS IR KOKYBISKOS.O TAIP PAT GAMINA IR "PUSRITINES" KURIU SKONIS IR KOKYBE schmoll.gif
Atsakyti
perku tos įmonės, kurioje kažkada teko padirbėti ir žinau, kas į jas dedama. ir dar Tarybines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoJoo: 02 sausio 2007 - 23:54
QUOTE(LoJoo @ 2007 01 02, 23:53)
perku tos įmonės, kurioje kažkada teko padirbėti ir žinau, kas į jas dedama. ir dar Tarybines.

O kokia ta įmonė, jei ne paslaptis? Nes aš irgi perku tik Tarybines, tai dar norėčiau ir kitokių kokių paragaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2007 01 03, 01:11)
O kokia ta įmonė, jei ne paslaptis? Nes aš irgi perku tik Tarybines, tai dar norėčiau ir kitokių kokių paragaut  ax.gif

Ne paslaptis, bet gali būti palaikyta reklama, tai jau parašiau a.ž.
Atsakyti