Labas vakaras, sergu artritu jau apie 5 metai, nors man 20
geriau movali pagrinde, sportavau ir pan, bet kai pries pusmeti pablogejo sveikatele susisgribau, internete uztikau tema kur parase p.Virginija, i is klaipedos, ir prasitare jog yra tokia vieta kaip naftalanas(azerbaidzanas). Zinoma is pradziu kilo keistu minciu kaip cia man gali padet kazkokia gydomoji nafta ir pan, bet uzsispyriau ir nutariau nuvykt. Taigi musu grupe sudare 14 zmoniu(visi begalo nuostabus). ir isvykom liepos 4 diena, ten atbuve 20, ir atlike 15 voniu, gryzom, ir per 2 men turi pasireiksti poveikis, tai man jis jau reiskesi, remisija artejo, bet pries kelias dienas susirgau angina (pulinga) tai vel uzdegimas paastrejo, tai laukiu eiles operacijai. Is tikro cia labai trumpai ir neaskiai nupasakojau, tiesiog paskaites man pagailo tokiu jaunu ir jau taip vartojancias tokius stiprius vaistus, todel tikrai nuosirdziai patariu pasidomet siomis voniomis, neilgai sergantiems ir jauniems tikrai remisija bus, na jeigu kils kokiu klausymu, galiu jums papasakot placiau. rasykit i jokerris@gmail.com, jei noresit tikrai pasakysiu kaip susisiekt su Virginija. mes tikrai norime padet NEBIJOKIT< CIA TIKRAI JOKIOS EFEROS!! na ir jeigu reikia cia mano nr869274343 papasakosiu kaip ten viskas vyksta. tiesiog vaistai musu tokiai ligai yra nepajegus numalsint.

QUOTE(ciatronic @ 2009 08 15, 20:09)
Labas vakaras, sergu artritu jau apie 5 metai, nors man 20

QUOTE(Dilgėlė @ 2009 08 16, 20:19)
Ciatronik, gal galėtum čia forume daugiau papasakot apie Naftalaną (procedūros, gyvenimas, kainos, ar galima ten vykti rudenį).
Tikrai Ciatronik, parašyk daugiau apie tai, įdomu kaip dėl vaikų 10mečių ar riekia kad jie su suaugusiu ten vyktų

QUOTE(ciatronic @ 2009 08 15, 21:09)
na jeigu kils kokiu klausymu, galiu jums papasakot placiau. rasykit i jokerris@gmail.com, jei noresit tikrai pasakysiu kaip susisiekt su Virginija. mes tikrai norime padet NEBIJOKIT< CIA TIKRAI JOKIOS EFEROS!! na ir jeigu reikia cia mano nr869274343 papasakosiu kaip ten viskas vyksta. tiesiog vaistai musu tokiai ligai yra nepajegus numalsint.
Geriau viska cia papasakok

Skambinti nepatogu, na ir brUngu siais laikais

O aš nusipirkau Taxofit Gelenke plus ultra (vitaminai/papildai)
Kokia jusu nuomone? Gal kas vartojot?
P.S. O aš dar laukiu pas daktare tik 09-11 d.... Kiekviena diena vitaminas B ir kas antra diena Naklofenas. Kaip ir koju tinimas praejo, bet rytiniai skausmai ir per diena skausmai vis dar juntami.
Ciatronik,sužadinai smalsumą man...
Pas gydytoją eisiu 09.01,tai gal gali kas pasakyt apie tuos nuolatinius receptus...jie tipo kompensuojamieji receptai,ar tiesiog pirkimui....jei nekompensuojami,tai naudos nebus man jokios..
O šiaip,tai galvoju kokio naujo vaisto prašyt gydytojos reiks...sulfasalazino ar metotreksato...
Nors sulfasalazinas kaip supratau iš draugo ,irgi sergančio artritu,nelabai padeda.Nes jis sako,kad vos ne "kaip saldainiukus" valgau...ir nieko nepadeda...
Tai tada įdomu..kas išvis padeda..
Ir gal ką girdėjot apie tą gydyma biologiniais preparatais
Mano draugę pradės gydyt taip...bet mažai kažkaip gydo jais,čia dėl to,kad brangu ar,kad tinka tik sunkiukam?
Pas gydytoją eisiu 09.01,tai gal gali kas pasakyt apie tuos nuolatinius receptus...jie tipo kompensuojamieji receptai,ar tiesiog pirkimui....jei nekompensuojami,tai naudos nebus man jokios..
O šiaip,tai galvoju kokio naujo vaisto prašyt gydytojos reiks...sulfasalazino ar metotreksato...
Nors sulfasalazinas kaip supratau iš draugo ,irgi sergančio artritu,nelabai padeda.Nes jis sako,kad vos ne "kaip saldainiukus" valgau...ir nieko nepadeda...

Tai tada įdomu..kas išvis padeda..
Ir gal ką girdėjot apie tą gydyma biologiniais preparatais

Mano draugę pradės gydyt taip...bet mažai kažkaip gydo jais,čia dėl to,kad brangu ar,kad tinka tik sunkiukam?

Сегодня в мире два месторождения нафталана, на которых построены курорты - Нафталан в Азербайджане и Нафталан в Хорватии.
Radau, kad Naftalanas yra ir Kroatojoj
Gal tenais butu pigiau?
Radau, kad Naftalanas yra ir Kroatojoj

Gal tenais butu pigiau?

[Ir gal ką girdėjot apie tą gydyma biologiniais preparatais
[/quote]
kiek gird4jau tai dar nera iki galo istirta , daugeliuj padeda kol gydaisi paskui vel tas pat ir didele tikimybe kad issivystys vezysa todel ....ligoniams siuloma pabuti eksperimentiniais objektais todel tai yra nemokama ir kiek zinau tai siulo vi
lniuje
kiekvieno teise rinktis kai taip skauda galvoji o gal man bus kitaip tai

[/quote]
kiek gird4jau tai dar nera iki galo istirta , daugeliuj padeda kol gydaisi paskui vel tas pat ir didele tikimybe kad issivystys vezysa todel ....ligoniams siuloma pabuti eksperimentiniais objektais todel tai yra nemokama ir kiek zinau tai siulo vi

[quote=lelija3,2009 08 17, 19:08]
[/quote]
lniuje
kiekvieno teise rinktis kai taip skauda galvoji o gal man bus kitaip tai
[/quote]
Ouch.gal tada susilaikysiu...
Draugei skiria,nes jai NIEKS nepadeda.

[/quote]

[/quote]
Ouch.gal tada susilaikysiu...

[/quote]
suprantu na ir as turiu pazystama kuris gydėsi biolog siuo metu jam remisija -vaistai padejo ir nieko blogo nenutiko tikiuosi ir tavo draugei taip bus

[/quote]
suprantu na ir as turiu pazystama kuris gydėsi biolog siuo metu jam remisija -vaistai padejo ir nieko blogo nenutiko tikiuosi ir tavo draugei taip bus

[quote=lelija3,2009 08 19, 19:26]
[/quote]
[/quote]
Kiek laiko serga draugė-nepamenu,bet jai jau operavo vieną ranką,o dabar,artimiausiu metu jau kitą.O geria ir Movalį ir Prednizoloną ir Metotreksatą ir Sulfasalaziną ir man rodos Diklofenaką ar Nabumetoną,o jai tik 16 metų
Kuo toliau,tuo blogiau darosi jai

[/quote]

[/quote]
Kiek laiko serga draugė-nepamenu,bet jai jau operavo vieną ranką,o dabar,artimiausiu metu jau kitą.O geria ir Movalį ir Prednizoloną ir Metotreksatą ir Sulfasalaziną ir man rodos Diklofenaką ar Nabumetoną,o jai tik 16 metų

Prisijungiu prie jūsų ir aš. Man 58, sergu RA 20metų. Gydžiausi ir aš biologiniais vaistais 5metus, tuo laiku buvo gerai, ypač pirmus dvejus metus.Dabar po gydymo praėjus 5m. jau protezuotas kelis, laukia operacijos antras ir klubas. Vaistai - metotreksatas, movalis, medrolis. Taip kad nieko iš to gydymo pastovaus.
nile
nile
[quote=IIIveta,2009 08 23, 11:33]
Prisijungiu prie jūsų ir aš. Man 58, sergu RA 20metų. Gydžiausi ir aš biologiniais vaistais 5metus, tuo laiku buvo gerai, ypač pirmus dvejus metus.Dabar po gydymo praėjus 5m. jau protezuotas kelis, laukia operacijos antras ir klubas. Vaistai - metotreksatas, movalis, medrolis. Taip kad nieko iš to gydymo pastovaus.
nile
malonu o kiek laiko jus geriat metotreksat1?
20met7?
nile
malonu o kiek laiko jus geriat metotreksat1?