CKB buvo 120 pries 3 men
po to 60 , 40 , 11 . Po to kai jau nukrito iki 11 sake kad gereja ir pasitikrint tik po 2 men. As nejauciu kad man pakilus temperetura , jauciuosi dabar gerai bet temperatura nekrenta

QUOTE(wia @ 2010 08 16, 13:42)
CKB buvo 120 pries 3 men
po to 60 , 40 , 11 . Po to kai jau nukrito iki 11 sake kad gereja ir pasitikrint tik po 2 men. As nejauciu kad man pakilus temperetura , jauciuosi dabar gerai bet temperatura nekrenta

Keliauk pas gydytoją nelaukus tų 2mėn.nes temperatūra rodo,kad uždegimas nėra pilnai nuslopintas.Galbūt reikia kitokių vaistų ar didint dozę.
Na kad as tik pries 3 dienas buvau pas reumatologe tai ji net sumazino man vaistu doze (t.y medroli ) .Gal reiketu pas kita gydytoja nueit....
QUOTE(wia @ 2010 08 16, 17:36)
Na kad as tik pries 3 dienas buvau pas reumatologe tai ji net sumazino man vaistu doze (t.y medroli ) .Gal reiketu pas kita gydytoja nueit....
O kaip jūs jaučiatės?Jei neblogai,tai galbūt neverta jaudintis.
Nes pavyždžiui aš sergu artritu CRB,ENG geri,tik leukocitų dažniausiai būna per daug (jų sumažėja tik tada,kai vaistus leidžiuosi).
Na jauciuosi tai visai neblogai dabar . Tik toks jausmas kad viduj koks lauzas butu uzkurtas , bet ne karstas, o toks labai siltas . Peciai lyg butu siek tiek nuo saules nudege ,kaitina , nors sia vasara net nesideginau . Ir temperatura laikosi 37 - 37,3 .
O jus jau senai sergat ir kokius vaistus geriat ?
Ir dar norejau paklausti del kraujo tyrimu .
Rusu forume perskaiciau apie АЦЦП ( антитела к циклическому цитруллиновуму пептиду) - zymuo ankstyvos diagnostikos RA .
Kaip pas mus tas kraujo tyrimas vadinasi ? Nes ziurejau savo darytus kraujo tyrimus ir neradau tokio . Ar jus daretes ?
Rusu forume perskaiciau apie АЦЦП ( антитела к циклическому цитруллиновуму пептиду) - zymuo ankstyvos diagnostikos RA .
Kaip pas mus tas kraujo tyrimas vadinasi ? Nes ziurejau savo darytus kraujo tyrimus ir neradau tokio . Ar jus daretes ?
QUOTE(wia @ 2010 08 18, 15:40)
Na jauciuosi tai visai neblogai dabar . Tik toks jausmas kad viduj koks lauzas butu uzkurtas , bet ne karstas, o toks labai siltas . Peciai lyg butu siek tiek nuo saules nudege ,kaitina , nors sia vasara net nesideginau . Ir temperatura laikosi 37 - 37,3 .
Neseniai,lapkritį bus 2 metai,kaip skauda,kovą-2 metai,kaip diagnozuota.Geriu Relifex'ą ir leidžiuos Diklaką.Bet pas mane dabar jau nebeaišku ar tikrai man artritas

Rusiškai dėja nesuprantu

QUOTE(Magnifique @ 2010 08 18, 21:25)
Neseniai,lapkritį bus 2 metai,kaip skauda,kovą-2 metai,kaip diagnozuota.Geriu Relifex'ą ir leidžiuos Diklaką.Bet pas mane dabar jau nebeaišku ar tikrai man artritas
Pradėjo įtarinėt sisteminę jungiamojo audinio ligą
Rusiškai dėja nesuprantu
Bet ar nebus ten koks RF tyrimas.?

Rusiškai dėja nesuprantu

Ne, tikrai ne RF tyrimas ( RF rusiskai tas pat vadinasi РФ ). Kiek skaiciau rusu forumus visi pataria pasidaryt ta tyrima , ypac jei abejoja del diagnozes RA.
Nes jei tas tyrimas teigamas , tai 96 -99 % kad yra RA.
Treciadieni eisiu pas gydytoja reikes jos paklausti.
Sveikutes, ogal cia yra zmoniu , kurie vartoja MTX??????? gal galetu papasakoti , kaip jiems sekasi???? smalsu ar yra tokiu, kurie ji naudoja 5 ir daugiau metu???
As kalbu apie metorteksata.........................

QUOTE(lelija3 @ 2010 09 03, 17:48)
Sveikutes, ogal cia yra zmoniu , kurie vartoja MTX??????? gal galetu papasakoti , kaip jiems sekasi???? smalsu ar yra tokiu, kurie ji naudoja 5 ir daugiau metu???

Mums daktarė sakė kad daugiau kaip 2 metus jo vartoti negalima

QUOTE(lelija3 @ 2010 09 03, 17:48)

Vartoju jau du metai, bet poveikio nematau. Kaip skaudejo taip i skauda