Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas

QUOTE(mama39 @ 2005 02 02, 22:28)
iga,
as nupirkau mamai tuos papildus kur rekomendavo mama77.Mano mama dar tik viena kursa sugere tu papildu.Dar ji ten koki 100 smile.gif liaudisku metodu naudoja.
O gintaru gauti vienas juokas-pati prisirinkau prie juros. smile.gif Na dar ju buna pirkti tokiuose mazuose krepseliuose(mugese).Na bent jau mano mieste.
Dar noriu pasakyti,kad mama gere ir kitokius papildus,bet va jie nepadejo. blink.gif

Uz tai ir as labai atsargiai su taip papildais. Nes kiek atsiliepimu girdejau, nelabai jie padeda, o iseina brangiai. Na bet situos surizikuosiu, nusipirksiu. Tu man parasyk ta 100 liaudisku metodu... Ir kaip tie gntarai, ar padeda?As Kaune tai tikrai ju negausiu.
IKI
Atsakyti
QUOTE(iga @ 2005 02 03, 17:08)
Uz tai ir as labai atsargiai su taip papildais. Nes kiek atsiliepimu girdejau, nelabai jie padeda, o iseina brangiai. Na bet situos surizikuosiu, nusipirksiu. Tu man parasyk ta 100 liaudisku metodu... Ir kaip tie gntarai, ar padeda?As Kaune tai tikrai ju negausiu.
IKI

Ka...............visa 100 receptu tau parasyti blink.gif
Ui ,nervai neatlaikys.
Tai ir bites uzpiltos degtine,
gintarai uzpilti spiritu,
negyvos juros druska voniai(kiekviena vakara mirko kojas karst.vandenyje)
dar zinau kad kopusto lapus reikia deti ant skaudamu vietu,
susmulkinti pusu spygliai(mesmale )ir deti ant skaudamu vietu,apauti arba siltai apvynioti ir laikyti.
Zinai,stebuklo didelio nebuna,bet mama sako,kad su tokiu skausmu jau tikrai galima gyventi.Kai esi jauna tikrai griebkis visu imanomu metodu,nes veliau,kai liga isiseneja buna sunku. sad.gif
Atsakyti
Dar prie shios temos noriu prideti viena ish idomesniu ir patraukusiu mano demesi gydymo metodu. Zodziu besidomedama ivairiomis dietomis atradau toki autoriu BREGA, kuris pats ishsigydes badavimu tuberkulioze sudare savo gydymo metodika ir gydo nuo beveik visu ligu biggrin.gif Idomumas tas, kad jis pats mire trenkesis galva i tilta plaukdamas banglente ...budamas 95 metu! blink.gif Galit isisvaizduot!
Jo metodikos esme yra tokia: minimaliai maisto ir kuo daugiau augalinio, kasdienis mankshtinimasis ir periodinis badavimas - jokiu vaistu nereikes thumbup.gif

O jei rimtai tai pasiskaitykit susiradusios yra visai logishku dalyku, tame tarpe ir apie artrito problema.
Atsakyti
Turiu ir as Polio S.Brego knyga"tobula formule",tai tikrai ten yra apie ka pasiskaityti smile.gif Bet va mano knygoje nieko neraso apie artrita,o gal raso,nes as tik akimis ja permeciau.............?Ten daugiau raso apie sirdi,nervu sistema,plaukus ir regejima.
Einu pavartinesiu ,o jei ka rasiu,tai parasysiu smile.gif
Atsakyti
Norejau paklausti kuo skiriasi RA nuo ertrozes. Ar cia tas pats. Persviete sanarius tai isvada 1 stadija ertrozes. Nu nusiunte i purvus, bet dabar sanarius skauda labaiu negu pries gydyma. Sugeriau papildus, po purvu jau irgi praejo 2-3sav. kai turi pasijusti pagerejimas. Nu skauda man tuos sanarius pastoviai, kartais net naktim negaliu miegoti. Ir tokia depresija, tokiuos metuos vaiksciot normaliai negaliu. Dar ir antro vaiko noreciau, o visur raso, kad virsvoris yra peilis sanariams. Jauciu reikia vel eiti belstis pas gydytojus, nes buvau tik pas seimos gydytoja, gal reikia pas reumatologe siuntimo, gal dar ka rimciau atras.
Atsakyti
Sveikutės,gal ką efektyvaus sąnariukam atradot?Man jau kokie 5metai skauda sąnarius,gydytojai nieko gero nepasiūlė,nieks nepadeda,darė rentgeną pakitimų nerado.Vasarą dar nieko,bet žiemą ,lietingom dienom cry.gif Išbandžiau beveik visus papildus sąnariam gan nemažai mėnesiui išeina o poveikio nepastebiu.Tepalai irgi nieko.Šiek tiek pagerėjimas buvo nuo įtrinus sąnarius тигровый балзам tepalu,geriant papildus sąnariam,vitaminu Ca,Mg,Zn,ir sportas.Bet tai viskam apie 100lt mėnesiui išeina blink.gif Dar 30m suėjo o jaučiuos kaip senė su medinėm kojytėm.Dar rankos naktį tirpsta,kartais koja kartais pirštas lyg lyg nutirpę nejautrūs vis masažuojant po kelių dienų praeina.Gal turit panašių problemų parašykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar metotreksata bandete?
Atsakyti
QUOTE(Dafnė @ 2005 09 17, 21:21)
Ar metotreksata bandete?

blink.gif doh.gif
Pirma - jis ne nuo sąnarių skausmo schmoll.gif
Antra - be gydytojo tokie vaistai nevartotini schmoll.gif

Taukės šaknys neblogas dalykas. Vaistinėse galima nusipirkti taukės tepalo. Būna ir taukės šaknys, iš kurių pasidarai nuovirą ir dedi kompresus ant skaudamų vietų. Pati išbandžiau thumbup.gif Natūralu, jokio pašalinio poveikio tongue.gif
Atsakyti
Pabandysiu,prisisportavau jaunystėje tai vat turiu bėdą visam gyvenimui verysad.gif
Atsakyti
Man irgi jau 5 metai kaip nustatytas artritas,pakitimų dar nėra,bet skausmas kuo toliau tuo labiau plinta,pradžioj tik keliai skaudėdavo,dabar jau ir nugara,ir klubai,skauda tai viena vietą,tai kitą,naktį kartais vos lovoj apsiverst pajėgiu verysad.gif dieną kažkaip geriau.Norėjau paklaust ar kam nors tinsta sąnariai?
Atsakyti
man prieš mėnesį nustatė artritą, nors sąnarius skauda jau kokie 4meteliai, bet vis nekreipiau dėmesio, bet kai vasarą žiauriai pradėjo skaudėti čiurnos sąnarį,negalėjau paeiti, tada rimtai susirūpinau, po kelių savaičių pradėjo skaudėti ir abiejų rankų riešus....klinikose atliko tyrimus, darė rentgeną, echoskopą....rentgenas nerodė jokių pakitimų, o echo labai ryškiai matėsi uždegimai, ir sąnarių audinių išretėjimas....dabar geriu vaistus, bet nuo jų skrandžiui nelabai gerai, skausmą gal kiek ir sumažino, bet vistiek skauda, ypač rankas...dar kiek pagersiu vaistus, jei nejausiu jokio pagerėjimo, reiks bandyti kitokias priemones...
galvojau kad tai vyresnio amžiaus žmonių liga, bet gydytoja sakė kad atvirkščiai, ir dažniau būna moterims verysad.gif
teks susitaikyti su šia liga, bet svarbiausia kai kuri čia rašė "nepamiršti gyvenimo malonumo "....
man tai sunkiausia būna kai negaliu vaiko pakelti, ar su juo pažaisti (nes kartais rankos visai neklauso).... verysad.gif verysad.gif

QUOTE(tomule @ 2006 07 09, 16:44)
Norėjau paklaust ar kam nors tinsta sąnariai?

pas mane riešuose visą laiką patinimas laikosi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutukas: 17 gruodžio 2006 - 16:42
QUOTE(gutukas @ 2006 12 17, 17:41)
man prieš mėnesį nustatė artritą, nors sąnarius skauda jau kokie 4meteliai, bet vis nekreipiau dėmesio, bet kai vasarą žiauriai pradėjo skaudėti čiurnos sąnarį,negalėjau paeiti, tada rimtai susirūpinau, po kelių savaičių pradėjo skaudėti ir abiejų rankų riešus....klinikose atliko tyrimus, darė rentgeną, echoskopą....rentgenas nerodė jokių pakitimų, o echo labai ryškiai matėsi uždegimai, ir sąnarių audinių išretėjimas....dabar geriu vaistus, bet nuo jų skrandžiui nelabai gerai, skausmą gal kiek ir sumažino, bet vistiek skauda, ypač rankas...dar kiek pagersiu vaistus, jei nejausiu jokio pagerėjimo, reiks bandyti kitokias priemones...
galvojau kad tai vyresnio amžiaus žmonių liga, bet gydytoja sakė kad atvirkščiai, ir dažniau būna moterims  verysad.gif
teks susitaikyti su šia liga, bet svarbiausia kai kuri čia rašė "nepamiršti gyvenimo malonumo "....
man tai sunkiausia būna kai negaliu vaiko pakelti, ar su juo pažaisti (nes kartais rankos visai neklauso).... verysad.gif  verysad.gif
pas mane riešuose visą laiką patinimas laikosi....

o kokius vaistus geri kad taip negerai skrandziui?as ir stiprius vaistus geriu,bet jau stengiuosi visada valgio metu,kaip priklauso,tai dar niekas neskauda,jokiu blogumu ypatingu nejauciu.
Atsakyti