QUOTE(rimulėėė @ 2010 10 10, 10:31)
Apie baseina skaičiau. Ale kažkaip neisivaizduoju kaip gautūsi ,jei pabandyčiau, nes dabar labai šalti jaučia organizmas. Na baseine tai šilta. Bet kiek atsimenu nuo pernai vanduo atrodė vėsokas. Niu bat čia gal todėl kad pernai i baseina eidavau po pirties. Užtat nelabai įsivaizduoju.
Vakar susidūriau su problema, kaip į svečius nueit.

Visos draugės butuose gyvena, nešildo dar. Nesvarbu,kad apsirengiu, kojines papildomai geras pasiimu, veltas tapkes. Bet negaliu šaltis kaulus suka. Vakar pabandžiau darban nueit. Nekas. Papildomos priemonės nepadėjo. Paskui kava gėriau kojas i striuke susukusi. Poliklinikoj užvakar buvau irgi vos 30 min eilėj pasėdėjau, bet irgi teko kojas po striuke kišt. Kad ir vakar . Lauke liuks, nes sualutė šilta buvo, mašinoj galiu važiuot kiek noriu, nes pačiukas veikia. O va nešildomose patalpose šakės man. Praeita savaite nuėjau kirpyklon, apkirpo, sakau nebetvarkykit, džiovinkit ir ateisiu kai šildys, reik pasidažyt dar . Negaliu sėdėt. Purto visa kūna. Nors prisirengiu , žinau kur einu.. Namie pas mus šilta- pečius kūrenasi.
tai va svarstau dabar kad reik kažkokius drabužius naturalius gaut. Niu čia tai gausiu, yra slidininkams, žvejams .O va su batais ką daryt. Nežinau pirma žiema man bus. Tai sunkiai prisitaikysiu.
O apie maista tai net nežinau. Daktarė sakė valgyt viską. O va skaičiau kad mėsos pieno produktu negalima. Įdomu ar čia teisybė ar ne. Dabar respublikoj staripsnie buvo. Ten irgi parašyta ,kad maistas įtakos turi. Nežianu sakiau paklausiu daktarės, kai nueisiu. Kol aks aš irgi neseniai susidūriau su šia bėda. visgi tik 4 mėn, nelabai dar gaudausi kas ir kaip.
Man jau trečia žiema bus su artritu.Geriausiai man tinka iš tos UGG,EMU serijos batai.Svarbu,kad būtų odiniai su natūraliu kailiu.Va ir dabar jau su jais vaikštau,tai pėdų nesuka man dėl temperatūros,tik kelius ir klubus skauda.Bet aš dažnai naudoju šildomuosius įtvarus,pleistrus.
Papildyta:
QUOTE(ignulka @ 2010 10 10, 10:22)
tik movali

as ji geriau kaip pagalbini priesuzdegimini vaista (as skaitau, kad jis tik nuo skausmo tera, nes susirgimo priezasties nepasalina). Bet ji geriant ar skauda kiek nors ar ne?
As vietoj jusu net nelaukus kol tabletes baigsis eiciau bandyt registruotis pas kita, dar kol ateis eile visas menuo praeis, jei ne daugiau... tik vel tas siuntimas, bet pirma karta uztat tiktais.
Aš pusantrų metų esu vien prišuždegiminiais farširuojama.O artrito priežasties realiai niekas nešalina.Nes TIKSLIOS priežastys-nežinomos.Galima šalint tik papildomus vaiksnius.O taip tai visi vaistai tik slepia simptomus-skausmą,patinimą,paraudimą.