Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas

Sitas straipsnis apie reaktivini artrita , ne reumatoidini .... ( tas kas nukopijuota ).
Man buvo diagnozuotas reumatoidinis arttritas po puse metu reaktivinis, o dar po keliu menesiu vis delto pasake kad reumatoidinis ...
Atsakyti
Wia man pačiai pradžioj sakė, kad reaktyvus artritas ir tik paskui paaiškėjo kad reumatoidinis atrtitas. Tik jis kažkoks reaktyvinis. Na tipo greitas.
Aš čia bandžiau aiškintis kuo tie artritai skiriasi. Ir pagaliau radau, kad esant reaktyviniam rtritui tyrimai nerodo RF padidėjimo. Šeip domėjausi ,kuo skiriasio nuo šiu abieju infekcinis artritas.
Mes čia pliurpiam , o vienai mergičkai tai tyrimai geri o sanarius suka. Tai manau gal jai reaktyvinis bus ar koks infekcinis. Nes sanariu šeipsau nesukioja juk. Vistiek kažkas yra.

Man tai daktarė sakė,kad maniškis RA yra imuninės sistemos sutrikimo sukeltas. Tai dabar bandau atkapstyt kokios info ar įmanoma ta imunine sureguliuot kažkaip. Na pabodo blogai jaustis, o iš kitos pusės negaliu nieko nedaryt. Tai ir aiškinuos.

Magnifique
Va ašku kad Danijoj mačiau tu batų. Kainu nepamenu.Bet musu kaime apie 80 gal .Tai tei bus sintetinai ko gero. Internete radau tik vaikiškus batus. Angliškai neskaitau, tai leituviškai ieškau. Užmačiau, akd vaikams yra tie batai klasifikuojami i rudeninius ir žieminisu. Kainas vaikišku mačiau.Niu suaugusiems gal labai brangiau nebus.
Kokie taviškiai rudeniniai ar žieminai. Ar suaugusių batai taip neskirstomi.

Man mat ekstra reik nusipirkt, užtenka šeštadieni net nesušalau, tik pajutau kad vėsu ir galiu sušalt. , bet to pakako kad skausmai atsinaujintu. doh.gif Reiškias organizmui pakako. Ar čia psichologinis koks dalykas. Niu sunku. Daktarai nieko nepaiškina, eigos matyt pas ligonius skiriasi, o ir nulėk žmogus kad gudrus, man tik po 2 savaičiu pas daktare.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2010 10 11, 10:45)
Wia  man pačiai pradžioj sakė, kad reaktyvus artritas ir tik paskui paaiškėjo kad reumatoidinis atrtitas. Tik jis kažkoks reaktyvinis. Na tipo greitas.
Aš čia bandžiau aiškintis kuo tie artritai skiriasi. Ir pagaliau radau, kad esant reaktyviniam rtritui  tyrimai nerodo RF padidėjimo. Šeip domėjausi ,kuo skiriasio nuo šiu abieju infekcinis artritas.
Mes čia pliurpiam , o vienai mergičkai tai tyrimai geri o sanarius suka. Tai manau gal jai reaktyvinis bus ar koks infekcinis. Nes sanariu šeipsau nesukioja juk. Vistiek kažkas yra.

Man tai daktarė sakė,kad maniškis RA yra imuninės sistemos sutrikimo sukeltas. Tai dabar bandau atkapstyt kokios info ar įmanoma ta imunine sureguliuot kažkaip. Na pabodo blogai jaustis,  o iš kitos pusės negaliu nieko nedaryt. Tai ir aiškinuos.

Magnifique
Va ašku kad Danijoj mačiau tu batų. Kainu nepamenu.Bet musu kaime apie 80 gal .Tai tei bus sintetinai ko gero.  Internete radau tik vaikiškus batus. Angliškai neskaitau, tai leituviškai ieškau.  Užmačiau, akd vaikams yra tie batai klasifikuojami i rudeninius ir žieminisu. Kainas vaikišku mačiau.Niu suaugusiems gal labai brangiau nebus.
Kokie taviškiai rudeniniai ar žieminai. Ar suaugusių  batai taip neskirstomi.

Man mat ekstra reik nusipirkt, užtenka šeštadieni net nesušalau, tik pajutau kad vėsu ir galiu sušalt. , bet to  pakako kad skausmai atsinaujintu.  doh.gif Reiškias organizmui pakako. Ar čia psichologinis koks dalykas. Niu sunku. Daktarai nieko nepaiškina, eigos matyt pas ligonius skiriasi, o ir nulėk žmogus kad gudrus, man tik po 2 savaičiu pas daktare.

Neskirstomi jie.Bet šiaip normaliem žmonėm jie žieminiai skaitosi,o tokiem,kaip mes-artritininkam ir rudeniniai ir žieminiai su vilnonėm kojinėm.
Atsakyti
Niu va aiškiau jau.
Reiškias reikia pirkt kad ir vilnonė tilptų. ax.gif Arba 2 poras. didesnius ir mažesnius.

Aš tai bijau vieno, kad man kaip nesuprantančiai Įkiš sintetinio kailio batus už normalių batų kaina. Ir bus pinigai balon ir kojom šalta. lotuliukas.gif

O kiek tie tikri kainuoja, kad paskui žinot ar tikri batai ar ne.
bandysiu ryt iki mūsų batų parduotuviu pavažiuot. jei nebus tai penktadieni i santariškes reik važiuot. gal kur rasčiau. tik baisiai daug sveikatos tai ėnr, kad lakstyt . reik gal kokian didesnin prekybcentrin užsukt.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2010 10 11, 19:44)
Niu va aiškiau jau.
Reiškias reikia pirkt kad ir vilnonė tilptų. ax.gif Arba 2 poras. didesnius ir mažesnius.

Aš tai bijau vieno, kad man kaip nesuprantančiai Įkiš sintetinio kailio batus už normalių batų kaina. Ir bus pinigai balon ir kojom šalta. lotuliukas.gif

O kiek tie tikri kainuoja, kad paskui žinot ar tikri batai ar ne.
bandysiu ryt iki mūsų batų parduotuviu pavažiuot. jei nebus tai penktadieni i santariškes reik važiuot. gal kur rasčiau. tik baisiai daug sveikatos tai ėnr, kad lakstyt . reik gal kokian didesnin prekybcentrin užsukt.

Jie nepigūs-Danijoj trumpesni turbūt apie 300Lt kainuoja,o ilgesni jaučiu apie 350lt.Aš pati per stebuklą senamiesty už 180lt radau.
Aš tai ketvistadienį į Santariškes varau.Taip tingiu-visad užgaištu kokias 5 val.ten.Juolab,kad ne tik pas reumatologę reik,o ir pas neurologę doh.gif
Atsakyti
aš va internetu radau. https://www.patinka..../aulinukai.html
Pažiurėk jei nesunku kurie čia geresni. Pabandysiu pažiūrėt ko pas mus danijoj yra ir kaip atrodo . Reiks palygint su tais internetiniais. Nu blogiausiu atveju internetu galiu pirkt. Tik neaišku kaip su dydžiais. Jie internetinėj ršo 40/41 tai toks ir bus. Oi baisoka internetu pirkt. man tai užkliuvo tie už399 ten kaip suprantu užkuplnis sutvirtintas. bet gal neverta tu brangiu pirkt, pakaktų ir pigesnių.

O i santariškes aš mama pas onkologa vežu. Pati aš kol kas panevėžy gydaus. Nervai nučiuožė man irgi. Tai kol kas šeimos daktarė vaistu išrašo.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2010 10 11, 20:50)
aš va internetu radau. https://www.patinka..../aulinukai.html
Pažiurėk jei nesunku  kurie čia geresni. Pabandysiu pažiūrėt ko pas mus danijoj yra ir kaip atrodo . Reiks palygint su tais internetiniais. Nu blogiausiu atveju internetu galiu pirkt. Tik neaišku kaip su dydžiais.  Jie internetinėj ršo 40/41 tai toks ir bus. Oi baisoka internetu pirkt. man tai užkliuvo tie už399 ten kaip suprantu užkuplnis sutvirtintas. bet gal neverta tu brangiu pirkt, pakaktų ir pigesnių.

O i santariškes aš mama pas onkologa vežu. Pati aš kol kas panevėžy gydaus. Nervai nučiuožė man irgi. Tai kol kas šeimos daktarė vaistu išrašo.

Realiai gal ir šitie.Aš galėsiu pabandyt kur šian aru ryt Vilniuj atrast EMU ir pažiūrėt,ar ten sutvirtintas kulnas,nes grynai EMU neesu turėjusi.40/41 turi atitikt.Pradžiai jie gali atrodyti mažoki,bet prasivaikšto ir šiek tiek išsitampo.Aš pvz.nešiodama 41-42 dydį,dabar pirkau 40,nes tik toks buvo tų pigių,tai viskas lyg ir ok,aišku galėtų būt čiut čiut didesni,bet ir su stora kojine koja telpa puikiai.
Čia va visi EMU batai yra ir aukštesnių nebrangių gan.O šiaip manau,kad galima į tą el.parduotuvę užklausą duoti,kuo pvz.skiriasi tie aukšti už 271Lt ir už 501Lt. nes realiai aprašas vienodas,aukštis vienodas,visur oda,merino vilna,tik kaina dvigubai skiriasi... https://www.patinka....s.2.html?filter[1][]=EMU%20Australia&
Atsakyti
Ačiū labai tau.

Aš tai šiandien patikrinau kas pas mus yra. Radau apdėvėtuose 2 potas. Atrodo gerai. Ale manau sintetinio kailio. Įkišau koja ir jokios šilomos nesijaučia. Netgi vėsu. Nežinau užrašu jokių, radau tik lapuka, akd pagaminta kinijoje. Padas toks kaip kinietišku tapkiu. Tiesa buvo ir kiti. Maži man , bet koja ikišau, nes kailis kaip ir naturalus, norėjau pajaust skirtuma. Na tia maži ati naturalūs. ale maži.
Ir pas mus yra Danija ir Wiva batai. Tai danijoj nesupratau tikri ar sintetiniai. Ikišus ranka,tai jaučiasi kad geriausiu atveju merino vilna. Kaina 169. O wiwoj tai matavausi irgi kaina tokia pat aiškina ,kad iš esamu 6 rūšių 2 su naturaliu kailiu. Niu nežinau kaina 170 irgi. Jie netikri tai prakaituos koja ir rteiks vėl kažkur ieškot.

Pasimečiau juodai. Tam puslapy jei bent i tikrus neša.Nors kaina aišku didelė. Bet svarbu šilta būtų.
Klausyk, o ka aunies kai šlabdriba ar lyja.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2010 10 12, 22:36)
Ačiū labai tau.

Aš tai šiandien patikrinau kas pas mus yra. Radau apdėvėtuose 2 potas. Atrodo gerai. Ale manau sintetinio kailio. Įkišau koja ir jokios šilomos nesijaučia. Netgi vėsu. Nežinau užrašu jokių, radau tik lapuka, akd pagaminta kinijoje. Padas toks kaip kinietišku tapkiu. Tiesa buvo ir kiti. Maži man , bet koja ikišau, nes kailis kaip ir naturalus, norėjau pajaust skirtuma. Na tia maži ati naturalūs.  ale maži.
Ir pas mus yra Danija ir Wiva batai. Tai danijoj nesupratau tikri ar sintetiniai. Ikišus ranka,tai jaučiasi kad geriausiu atveju merino vilna. Kaina 169. O wiwoj tai matavausi irgi kaina tokia pat aiškina ,kad iš esamu 6 rūšių 2 su naturaliu kailiu. Niu nežinau kaina 170 irgi. Jie netikri tai prakaituos koja ir rteiks vėl kažkur ieškot.

Pasimečiau juodai. Tam puslapy jei bent i tikrus neša.Nors kaina aišku didelė. Bet svarbu šilta būtų.
Klausyk, o ka aunies kai šlabdriba ar lyja.

Juos prieš dėvint pirmą kartą reikia 3 kartus impregnuot (nupurški iki to,kad jie atrodo šlapi ir palieki džiūti,taip kartoji 3 kartus,tada,bent jau man-neperšlampa.Nors stengiuosi per didelę drėgmę su kitais batais vilnoniu vidum eiti).
Tie už 169Lt Danijoj-gryna sintetika.
Atsakyti
va av aš tos sintetikos ir bijau nusipirkt.

va čia internete pardaviėnja, ar jiebent panašūs i originalus.
http://www.supermama...howtopic=651627
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2010 10 12, 23:40)
va av aš tos sintetikos ir bijau nusipirkt.

va čia internete pardaviėnja, ar jiebent panašūs i originalus.
http://www.supermama...howtopic=651627

Neatidaro man tos nuorodos,bet SM nemažai pardavinėja UGG'u,tik ne visi yra originalai,kaip teigia pardavėjos.Šiaip yra skelbimų suaugusių drabužių temoj,atskira UGG tema.Per paiešką surast gali.Pirmiausiai nuotraukoj žiūrėk,kad per daug kailis neblizgėtų,nes natūralus kailis yra matinis,jis neblizga.Blizga tik sintetika.
Atsakyti
Na nežinau kaip man pavyks nusipirkt originalus, bet važiuoju matuotis . Nes kojos dabar per sanarius pakite. Pažiūrėsiu , kaip ten su tuo kailiu. Parduotuvėj tai atskyriau ,kad nenaturalus kailis. Aš ugu temoj ir radau.

Dar radau kad galima pataikyt per ebei nebrangiai originalus nusipirkt. Bet aš nemoku, gal drauge padės ir išmoksim ateičiai.
o tie batai leituviškam puslapyje tai su merino vilna o kaina tai didoka. Aš merino vilnos negaliu pernešt, man nuo jos šala rankos. bandžiau pirštines nusimegst.

Noriu paklaust kaip tau sanariai reguoja i šalti. aš atrodo nedaug šalčio gavau ir va kelios dienos kojas skauda. Čia ko gero reakcija tokia. Ar persinervavau ,kad blogiau bus tai ir skauda. Nesuprantu dar aš savo ligos, nesusidraugavom dar .
Atsakyti