Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji santykiai po skyrybų

QUOTE(mirksiuke @ 2008 02 03, 17:38)
aš ji turiu tongue.gif bet teket neniriu schmoll.gif nors siulo.gal dar neatejo laikas o gal nepasitikiu savim bigsmile.gif

Na iki metu pabaigos dar laiko yra bigsmile.gif Gal persigalvosi ir pasitikesi savimi... Tik ziurek kad besiulydamas tau uz jo isteketi nepersigalvotu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 02 03, 19:09)
Na iki metu pabaigos dar laiko yra  bigsmile.gif Gal persigalvosi ir pasitikesi savimi... Tik ziurek kad besiulydamas tau uz jo isteketi nepersigalvotu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai kad jau nekarta siule tongue.gif o man ir taip gerai,bent kol kas mirksiukas.gif
Atsakyti
O man išvis kaip žiurkei pagal kinų kalendorių šie metai turėtų būti patys pačiausi. Ir ištekėti turėčiau ir santuoka laiminga turėtų būti ir visose srityse turėtų sektis. Bet anaiptoil taip nėra. Metai prasidėjo su ašarom ir skausmu širdyje o net pirmam mėnesiui nepraėjus paliko mane dėl kitos. Taigi, mielosios, netikėkite horoskopais.... schmoll.gif
ir dar...laikausi teises..ir tos nesėkmingai verysad.gif
sesija..ir ta nekokiais pažymiais...o darbe ne algą moka o skatikus. vienžo superiniai metai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružiukė @ 2008 02 03, 18:26)
O man išvis kaip žiurkei pagal kinų kalendorių šie metai turėtų būti patys pačiausi. Ir ištekėti turėčiau ir santuoka laiminga turėtų būti ir visose srityse turėtų sektis. Bet anaiptoil taip nėra. Metai prasidėjo su ašarom ir skausmu širdyje o net pirmam mėnesiui nepraėjus paliko mane dėl kitos. Taigi, mielosios, netikėkite horoskopais.... schmoll.gif
ir dar...laikausi teises..ir tos nesėkmingai verysad.gif 
sesija..ir ta nekokiais pažymiais...o darbe ne algą moka o skatikus. vienžo superiniai metai thumbup.gif

Dziaukis, kad pas kita isejo. O ar buvo gera su juo gyventi?
Nevertas jis tavo asaru. Ta kuri nuvyliojo nuo taves, jai gyvenime atseis su kaupu. Visada vyro reikia ieskoti laisvo, o ne nuo vienos moters pas kita. Tai didziausia klaida, kuria vyrai daro. Tik kai ta kita nepateisina lukesciu, visada atsisuka atgal ar tebelaukia ta buvusioji...
Nenuleisk nosies, aukstyn galva, ir neisileis jo daugiau niekada. Zinok, tai i gera. Tavo gyvenime atsiras kitas vyras, kuris tave gerbs, myles ir nelakstys paskui kitus sijonus.
O tu puoskis, neapsileisk. Juk tai naujas gyvenimas.
Skausmas, jis praeis. Juk zaizda sugyja, kartais lieka randa, o kartais ir ne.
Prisiminimu neistrinsi, bet gyventi jais ir nereikia.
Kas del darbo, tai jei mazai, eik i mano vieta lotuliukas.gif nes as palieku darba... ax.gif
Atsakyti
As manau kad paliko tai dar nereiskia kad tu kalta.Gal jis taves nevertas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renacike @ 2008 02 03, 18:55)
As manau kad paliko tai dar nereiskia kad tu kalta.Gal jis taves nevertas biggrin.gif

Auksiniai zodziai mirksiukas.gif Gal isties jis taves nevertas, ar taip nesusimastei g.gif
Atsakyti
QUOTE(mirksiuke @ 2008 02 03, 17:38)
aš ji turiu tongue.gif bet teket neniriu schmoll.gif nors siulo.gal dar neatejo laikas o gal nepasitikiu savim bigsmile.gif

tekek jei jauti kad jis tavo,nors siaip as irgi ilgai lauziausi...
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 02 03, 18:52)
Nevertas jis tavo asaru. Ta kuri nuvyliojo nuo taves, jai gyvenime atseis su kaupu. Visada vyro reikia ieskoti laisvo, o ne nuo vienos moters pas kita. Tai didziausia klaida, kuria vyrai daro. Tik kai ta kita nepateisina lukesciu, visada atsisuka atgal ar tebelaukia ta buvusioji...
Nenuleisk nosies, aukstyn galva, ir neisileis jo daugiau niekada. Zinok, tai i gera. Tavo gyvenime atsiras kitas vyras, kuris tave gerbs, myles ir nelakstys paskui kitus sijonus.
Kas del darbo, tai jei mazai, eik i mano vieta  lotuliukas.gif nes as palieku darba... ax.gif

Na aš esu baigus visuomenės sveikatą tai ne bet ką dirbti galiu. o kokiose pareigose tu dirbi? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 02 03, 18:59)
Auksiniai zodziai  mirksiukas.gif Gal isties jis taves nevertas, ar taip nesusimastei  g.gif

Na galbūt ir nevertas. Man kol kas sunku tai pripažinti...
Atsakyti
Visada kai nutinka kas nors blogo atrodo kad atsivere praraja.Pasistenk rasti nauju draugiu kurios tave nusivestu kur dar nebuvai,supazindintu su savo draugais,kurie skambintu tau kviestu kur nors-neuzsidaryk nes nieks nematys kad tau liudna.Vyru geru yra tik ismok laukti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(renacike @ 2008 02 03, 20:02)
tekek jei jauti kad jis tavo,nors siaip as irgi ilgai lauziausi...

tai tame ir reikalas,kad nezinau ar jis mano g.gif visi sako kad super vyras,o aš kaip ozis uzsispirus bigsmile.gif manau laikas parodis blush2.gif bent taip atrodo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 02 03, 19:52)
Kas del darbo, tai jei mazai, eik i mano vieta  lotuliukas.gif nes as palieku darba... ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif o jai ir jam tikrai atsirugs.o tau tik reikia laiko,pamatisi kaip atsigausi tongue.gif o darba keisk.viskas kas viksta,tai tik i gera puse biggrin.gif rasi geresni rolleyes.gif darba
Atsakyti
Tiek daug metu maniau kad santuoka nieko nekeicia,bet mes atsikratem to zodzio brrrrr-sugyventine bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(renacike @ 2008 02 03, 20:22)
Visada kai nutinka kas nors blogo atrodo kad atsivere praraja.Pasistenk rasti nauju draugiu kurios tave nusivestu kur dar nebuvai,supazindintu su savo draugais,kurie skambintu tau kviestu kur nors-neuzsidaryk nes nieks nematys kad tau liudna.Vyru geru yra tik ismok laukti rolleyes.gif

g.gif nu nezinau kaip su naujeis draugais.kada nori iŠeit,nera su ko vaika palikt schmoll.gif .kada lieki viena,tada ir kompanija iŠira,draugauji gi šeimom,drauges poto kviest nenori,todel kad poros neturi schmoll.gif dazniausei buna taip
Papildyta:
QUOTE(renacike @ 2008 02 03, 20:31)
Tiek daug metu maniau kad santuoka nieko nekeicia,bet mes atsikratem to zodzio brrrrr-sugyventine bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif o man tas zodis visai patinka,tik aš vartoju kitoki--šiknos sugulovai tongue.gif bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti