kebloka,bet as su 2 vaikais irgi nebuvau labai laukiama ,ai eina laikas o mes prisitaikom
QUOTE(renacike @ 2008 02 03, 20:48)
kebloka,bet as su 2 vaikais irgi nebuvau labai laukiama ,ai eina laikas o mes prisitaikom

QUOTE(Boružiukė @ 2008 02 03, 19:03)
Na aš esu baigus visuomenės sveikatą tai ne bet ką dirbti galiu. o kokiose pareigose tu dirbi? 
Papildyta:
Na galbūt ir nevertas. Man kol kas sunku tai pripažinti...

Papildyta:
Na galbūt ir nevertas. Man kol kas sunku tai pripažinti...
nieko bendra su visuomenes sveikata.
Buk stipri. ziurek mes esame vienos, nors ne visos jau bevienos, ir kokios mes laimingos. Laukiame princu ant baltu zirgu

Papildyta:
QUOTE(mirksiuke @ 2008 02 03, 19:51)

Vaikai didziausias turtas, o ne vyras. Vyrui mes pakeisime i naujesnius

Tiek kurie nori vaiku susilaukti negali, o tie kurie per daug turi, meto per vaiku namus. Dziaukimes ka turime. O vyras ateis i namus kitas, tai pakeiciamas daiktas

Galbut kartais ramini save o kartais taip ir nutinka
tikejimas daro stebuklus
nagi nebuk tokia pesimiste
auksciau galva.Dabar gyvenk vaiku atsiras zmogus ir tu turesi galimybe atsiskleisti.Pajusi sirdimi ji tikrai neapgaus

QUOTE(renacike @ 2008 02 03, 20:14)
Galbut kartais ramini save o kartais taip ir nutinka
tikejimas daro stebuklus
nagi nebuk tokia pesimiste
auksciau galva.Dabar gyvenk vaiku atsiras zmogus ir tu turesi galimybe atsiskleisti.Pajusi sirdimi ji tikrai neapgaus

NA nejaugi taip yra sunku gyventi vienai. Nesuprantu neikaip... Vyrai zemina, o moterims gerai. Jos jauciasi iskaudintos, todel kad paliko. O ar pagalvojai ka ne taip darei, kad jis isejo pas kita? Cia ne teisiu, as tik klausiu
QUOTE(laureta @ 2008 02 03, 21:30)
NA nejaugi taip yra sunku gyventi vienai. Nesuprantu neikaip... Vyrai zemina, o moterims gerai. Jos jauciasi iskaudintos, todel kad paliko. O ar pagalvojai ka ne taip darei, kad jis isejo pas kita? Cia ne teisiu, as tik klausiu
pavizdziui aš per daug bardavau kad geria ir valkiojasi

O mano kadras visa savaitgali su draugeliais prasitusino. Nu nzn. matau, kad tie musu santykiai visai i niekur eina...o dar tas atstumas. Jo nenoras nieko sprest. Kiek gi galima skaipe gyventi...Man reikia zmogaus. Taciau visa savaitgali sededama viena namie pradejau galvoti, kad gal ir nereikia man tokio zmogaus, kaip jis...Jei jo zodyne ner zodzio meiles, jei jis su draugeliais gali visa savaitgali pragerti, tai ar man tokio reikia? Ar as tokio noriu? Ar as su tokiu laiminga buciau? Kazkaip pradejau tuom stipriai abejoti. Gal akys pradejo atsiverti
. Jei jau dabar tiek demesio tesulaukiu, kad net nepasveikina mokslus baigus (vel gere su draugeliu), tai kas toliau butu? O svarbiausia, kad jis manes nemyli ir faktas, kad nieko su manim neplanuoja
. Tai sedziu ir galvoju, negi as tiek savigarbos teturiu, kad taikstausi su tokia nesamone?

Sveikos,geriau jokio nei turet liurbi pasonej ir pastoviai ji stumdyt.Vyras turi suprast ko moteriai reikia.Nesizeminkit ir elkites tavirksciai kad jis suprastu kad kazka praranda
ir kaip galima atleist.aš padaviau i teisma,alimentu padidinimui,tai ta kiaule
pasake kad išvis išeis iš darbo
pradejo prekaištaut kad aš jam vaiko neduodu,nors kiek skambinau ir prašiau kad atvažiotu pas vaika,kad vaikas teva žinotu(nes nežino)tai nereikejo,amžinai užimtas.o mat dabar aš kalta

QUOTE(mirksiuke @ 2008 02 04, 13:11)
ir kaip galima atleist.aš padaviau i teisma,alimentu padidinimui,tai ta kiaule
pasake kad išvis išeis iš darbo
pradejo prekaištaut kad aš jam vaiko neduodu,nors kiek skambinau ir prašiau kad atvažiotu pas vaika,kad vaikas teva žinotu(nes nežino)tai nereikejo,amžinai užimtas.o mat dabar aš kalta 

oi sorry ne toi temoi parašiau

QUOTE(Boružiukė @ 2008 02 03, 17:26)
O man išvis kaip žiurkei pagal kinų kalendorių šie metai turėtų būti patys pačiausi. Ir ištekėti turėčiau ir santuoka laiminga turėtų būti ir visose srityse turėtų sektis. Bet anaiptoil taip nėra. Metai prasidėjo su ašarom ir skausmu širdyje o net pirmam mėnesiui nepraėjus paliko mane dėl kitos. Taigi, mielosios, netikėkite horoskopais....
ir dar...laikausi teises..ir tos nesėkmingai
sesija..ir ta nekokiais pažymiais...o darbe ne algą moka o skatikus. vienžo superiniai metai

ir dar...laikausi teises..ir tos nesėkmingai

sesija..ir ta nekokiais pažymiais...o darbe ne algą moka o skatikus. vienžo superiniai metai

Boružiuke, man taip pat metai siaubingai prasidėjo - nuo to, kad įpusėjus antrą nėštumą vyras pareiškė, kad nori skirtis

QUOTE(renacike @ 2008 02 03, 18:48)
Man reikėtų pasimokyti iš tavęs pirmiausia, kaip vienai susitvarkyti su dviem mažučiais ir paskui kaip išlaikyti pasitikėjimą savimi ir patrauklumą

QUOTE(mirksiuke @ 2008 02 03, 18:51)

Girdėjau pasaulinius tyrimus - kas šešta pora nevaisinga. Reiškia, kad nerealiai turtingos, turėdamos vaikų. Visada svajojau apie du, nors be abejo svajonėse buvo buvo pilna šeima. Ir štai - turėsiu du, tik jie neturės tėčio...
QUOTE(Vaganė @ 2008 02 04, 16:22)
Boružiuke, man taip pat metai siaubingai prasidėjo - nuo to, kad įpusėjus antrą nėštumą vyras pareiškė, kad nori skirtis
bet ar žinai, kad žiūrkės metai prasidės tik vasario 7d., tai reiškia, kad vis dar kiaulė šika. Ne tiek daug liko laukti, kol tavo metai pradės keistis
Man reikėtų pasimokyti iš tavęs pirmiausia, kaip vienai susitvarkyti su dviem mažučiais ir paskui kaip išlaikyti pasitikėjimą savimi ir patrauklumą
Girdėjau pasaulinius tyrimus - kas šešta pora nevaisinga. Reiškia, kad nerealiai turtingos, turėdamos vaikų. Visada svajojau apie du, nors be abejo svajonėse buvo buvo pilna šeima. Ir štai - turėsiu du, tik jie neturės tėčio...

kaškaip nuvertejo dabar tas žodis -šeima(ipač pas vyrus