Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji santykiai po skyrybų

kebloka,bet as su 2 vaikais irgi nebuvau labai laukiama ,ai eina laikas o mes prisitaikom
Atsakyti
QUOTE(renacike @ 2008 02 03, 20:48)
kebloka,bet as su 2 vaikais irgi nebuvau labai laukiama ,ai eina laikas o mes prisitaikom

blink.gif nelabai cia prisitaikisi schmoll.gif tik save ramini.pagal save zinau.ai,-ateis ir i musu gatve švente lotuliukas.gif mes turim labai diiiiiiideli turta-vaikus.nevisi dabar gali ju turet
Atsakyti
QUOTE(Boružiukė @ 2008 02 03, 19:03)
Na aš esu baigus visuomenės sveikatą tai ne bet ką dirbti galiu. o kokiose pareigose tu dirbi? ax.gif
Papildyta:
Na galbūt ir nevertas. Man kol kas sunku tai pripažinti...

nieko bendra su visuomenes sveikata.
Buk stipri. ziurek mes esame vienos, nors ne visos jau bevienos, ir kokios mes laimingos. Laukiame princu ant baltu zirgu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mirksiuke @ 2008 02 03, 19:51)
blink.gif nelabai cia prisitaikisi schmoll.gif tik save ramini.pagal save zinau.ai,-ateis ir i musu gatve švente lotuliukas.gif mes turim labai diiiiiiideli turta-vaikus.nevisi dabar gali ju turet

Vaikai didziausias turtas, o ne vyras. Vyrui mes pakeisime i naujesnius lotuliukas.gif , o vaikai nepakeiciami.
Tiek kurie nori vaiku susilaukti negali, o tie kurie per daug turi, meto per vaiku namus. Dziaukimes ka turime. O vyras ateis i namus kitas, tai pakeiciamas daiktas blush2.gif
Atsakyti
Galbut kartais ramini save o kartais taip ir nutinka 4u.gif tikejimas daro stebuklus biggrin.gif nagi nebuk tokia pesimiste bigsmile.gif auksciau galva.Dabar gyvenk vaiku atsiras zmogus ir tu turesi galimybe atsiskleisti.Pajusi sirdimi ji tikrai neapgaus
Atsakyti
QUOTE(renacike @ 2008 02 03, 20:14)
Galbut kartais ramini save o kartais taip ir nutinka 4u.gif tikejimas daro stebuklus biggrin.gif nagi nebuk tokia pesimiste bigsmile.gif auksciau galva.Dabar gyvenk vaiku atsiras zmogus ir tu turesi galimybe atsiskleisti.Pajusi sirdimi ji tikrai neapgaus

NA nejaugi taip yra sunku gyventi vienai. Nesuprantu neikaip... Vyrai zemina, o moterims gerai. Jos jauciasi iskaudintos, todel kad paliko. O ar pagalvojai ka ne taip darei, kad jis isejo pas kita? Cia ne teisiu, as tik klausiu
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 02 03, 21:30)
NA nejaugi taip yra sunku gyventi vienai. Nesuprantu neikaip... Vyrai zemina, o moterims gerai. Jos jauciasi iskaudintos, todel kad paliko. O ar pagalvojai ka ne taip darei, kad jis isejo pas kita? Cia ne teisiu, as tik klausiu

pavizdziui aš per daug bardavau kad geria ir valkiojasi schmoll.gif taip ir pasake (reikejo duot man iŠsilakstit,iŠsigert,tada gal butu viskas gerai ) doh.gif nu ne kvailiste? fool.gif ar gali but normalus santikei po tokiu žodžiu
Atsakyti
O mano kadras visa savaitgali su draugeliais prasitusino. Nu nzn. matau, kad tie musu santykiai visai i niekur eina...o dar tas atstumas. Jo nenoras nieko sprest. Kiek gi galima skaipe gyventi...Man reikia zmogaus. Taciau visa savaitgali sededama viena namie pradejau galvoti, kad gal ir nereikia man tokio zmogaus, kaip jis...Jei jo zodyne ner zodzio meiles, jei jis su draugeliais gali visa savaitgali pragerti, tai ar man tokio reikia? Ar as tokio noriu? Ar as su tokiu laiminga buciau? Kazkaip pradejau tuom stipriai abejoti. Gal akys pradejo atsiverti doh.gif. Jei jau dabar tiek demesio tesulaukiu, kad net nepasveikina mokslus baigus (vel gere su draugeliu), tai kas toliau butu? O svarbiausia, kad jis manes nemyli ir faktas, kad nieko su manim neplanuoja verysad.gif. Tai sedziu ir galvoju, negi as tiek savigarbos teturiu, kad taikstausi su tokia nesamone?
Atsakyti
Sveikos,geriau jokio nei turet liurbi pasonej ir pastoviai ji stumdyt.Vyras turi suprast ko moteriai reikia.Nesizeminkit ir elkites tavirksciai kad jis suprastu kad kazka praranda
Atsakyti
ir kaip galima atleist.aš padaviau i teisma,alimentu padidinimui,tai ta kiaule verysad.gif pasake kad išvis išeis iš darbo verysad.gif pradejo prekaištaut kad aš jam vaiko neduodu,nors kiek skambinau ir prašiau kad atvažiotu pas vaika,kad vaikas teva žinotu(nes nežino)tai nereikejo,amžinai užimtas.o mat dabar aš kalta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mirksiuke @ 2008 02 04, 13:11)
ir kaip galima atleist.aš padaviau i teisma,alimentu padidinimui,tai ta kiaule verysad.gif pasake kad išvis išeis iš darbo verysad.gif pradejo prekaištaut kad aš jam vaiko neduodu,nors kiek skambinau ir prašiau kad atvažiotu pas vaika,kad vaikas teva žinotu(nes nežino)tai nereikejo,amžinai užimtas.o mat dabar aš kalta doh.gif

oi sorry ne toi temoi parašiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružiukė @ 2008 02 03, 17:26)
O man išvis kaip žiurkei pagal kinų kalendorių šie metai turėtų būti patys pačiausi. Ir ištekėti turėčiau ir santuoka laiminga turėtų būti ir visose srityse turėtų sektis. Bet anaiptoil taip nėra. Metai prasidėjo su ašarom ir skausmu širdyje o net pirmam mėnesiui nepraėjus paliko mane dėl kitos. Taigi, mielosios, netikėkite horoskopais.... schmoll.gif
ir dar...laikausi teises..ir tos nesėkmingai verysad.gif 
sesija..ir ta nekokiais pažymiais...o darbe ne algą moka o skatikus. vienžo superiniai metai thumbup.gif

Boružiuke, man taip pat metai siaubingai prasidėjo - nuo to, kad įpusėjus antrą nėštumą vyras pareiškė, kad nori skirtis verysad.gif bet ar žinai, kad žiūrkės metai prasidės tik vasario 7d., tai reiškia, kad vis dar kiaulė šika. Ne tiek daug liko laukti, kol tavo metai pradės keistis mirksiukas.gif

QUOTE(renacike @ 2008 02 03, 18:48)

Man reikėtų pasimokyti iš tavęs pirmiausia, kaip vienai susitvarkyti su dviem mažučiais ir paskui kaip išlaikyti pasitikėjimą savimi ir patrauklumą blush2.gif

QUOTE(mirksiuke @ 2008 02 03, 18:51)

Girdėjau pasaulinius tyrimus - kas šešta pora nevaisinga. Reiškia, kad nerealiai turtingos, turėdamos vaikų. Visada svajojau apie du, nors be abejo svajonėse buvo buvo pilna šeima. Ir štai - turėsiu du, tik jie neturės tėčio...
Atsakyti
QUOTE(Vaganė @ 2008 02 04, 16:22)
Boružiuke, man taip pat metai siaubingai prasidėjo - nuo to, kad įpusėjus antrą nėštumą vyras pareiškė, kad nori skirtis  verysad.gif bet ar žinai, kad žiūrkės metai prasidės tik vasario 7d., tai reiškia, kad vis dar kiaulė šika. Ne tiek daug liko laukti, kol tavo metai pradės keistis  mirksiukas.gif
Man reikėtų pasimokyti iš tavęs pirmiausia, kaip vienai susitvarkyti su dviem mažučiais ir paskui kaip išlaikyti pasitikėjimą savimi ir patrauklumą  blush2.gif
Girdėjau pasaulinius tyrimus - kas šešta pora nevaisinga. Reiškia, kad nerealiai turtingos, turėdamos vaikų. Visada svajojau apie du, nors be abejo svajonėse buvo buvo pilna šeima. Ir štai - turėsiu du, tik jie neturės tėčio...

kaškaip nuvertejo dabar tas žodis -šeima(ipač pas vyrus verysad.gif )nera atsakomibes,atsakingumo schmoll.gif dabar šeima-čia motina ir vaikai
Atsakyti