Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji santykiai po skyrybų

lotuliukas.gif
QUOTE(mirksiuke @ 2008 02 02, 18:10)
drinks_cheers.gif jo pasakot daug negalima,nei darbe nei virui.bet nevisi turi tikru draugu.taip poto ir gaunasi schmoll.gif man mama visada sakidavo kad nasakiciau kiek uzdirbu.bet  aŠ buvau tikra kad givensim ilgai ir laimingai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif naivuole.uztat dabar pasimokiau.visi mes ant klaidu mokinomes bigsmile.gif

As irgi tokia buvau, susituokiau ir viska atidaviau,akcijas, pinigus. Na ir kaip gi vyras, kurio vaiko laukiuosi, as gi jo zmona... O tas viska pragere, pralose, uz skolas teko mano buteli parduoti... doh.gif doh.gif Taig likau gatveje be pinigu, su mazu vaiku ant ranku ir nevykusiu vyru doh.gif doh.gif doh.gif , kuri dar reikejo islaikyti, nes neturejo darbo schmoll.gif Ech laikai buvo...
Ir viska dariau is geros sirdies, net negalvodama, kad jis mane gali palikti visiskai be pinigu. Galvoti viena, o kai likau be ju, tuomet oi nelengva buvo...
Bet as ji palikau. O uz tai kad as su juo issiskyriau, jis man negali atleisti lotuliukas.gif bet as tokia laiminga buvau, kad su juo issiskyriau.... kad tik jus zinotumet.
Bet svarbiausia tai, kad po skyrybu jis man po kojomis nesimaiso, nes antra dabartine zmona ji suvyste... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 02 02, 19:22)
lotuliukas.gif

As irgi tokia buvau, susituokiau ir viska atidaviau,akcijas, pinigus. Na ir kaip gi vyras, kurio vaiko laukiuosi, as gi jo zmona... O tas viska pragere, pralose, uz skolas teko mano buteli parduoti... doh.gif  doh.gif Taig likau gatveje be pinigu, su mazu  vaiku ant ranku ir nevykusiu vyru  doh.gif  doh.gif  doh.gif , kuri dar reikejo islaikyti, nes neturejo darbo  schmoll.gif Ech laikai buvo...
Ir viska dariau is geros sirdies, net negalvodama, kad jis mane gali palikti visiskai be pinigu. Galvoti viena, o kai likau be ju, tuomet oi nelengva buvo...
Bet as ji palikau. O uz tai kad as su juo issiskyriau, jis man negali atleisti  lotuliukas.gif bet as tokia laiminga buvau, kad su juo issiskyriau.... kad tik jus zinotumet.
Bet svarbiausia tai, kad po skyrybu jis man po kojomis nesimaiso, nes antra dabartine zmona ji suvyste...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

va va ir gaunasi kad stiprioji litis-gia mes bigsmile.gif tik norim mes tos Šilumos ir ramibes.bet toki vyra surast labai labai sunku.galima sakit kaip i loterija iŠloŠt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mirksiuke @ 2008 02 02, 18:36)
va va ir gaunasi kad stiprioji litis-gia mes  bigsmile.gif tik norim mes tos Šilumos ir ramibes.bet toki vyra surast labai labai sunku.galima sakit kaip i loterija iŠloŠt mirksiukas.gif

Tas pats kaip islosti Zalia korta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet gyventi su lepsiu nemanau kad verta.
Tiesiog reikia save myleti, sdave grazinti, o kai esi grazi, ir ziurek i tave atkreips demesi. Pamenu viena valytoja buvusiame darbe, kuriai pasipasakojau, kas man nutiko, o ji man sako, palik ji ir puosk save, nes susenusi ir ligota tu niekam nebusi reikalinga. Taigi ar ji buvo neteisi?
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 02 02, 21:30)
Tas pats kaip islosti Zalia korta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bet gyventi su lepsiu nemanau kad verta.
Tiesiog reikia save myleti, sdave grazinti, o kai esi grazi, ir ziurek i tave atkreips demesi. Pamenu viena valytoja buvusiame darbe, kuriai pasipasakojau, kas man nutiko, o ji man sako, palik ji ir puosk save, nes susenusi ir ligota tu niekam nebusi reikalinga. Taigi ar ji buvo neteisi?

drinks_cheers.gif taip ji teisi.bet virai dabar ant tiek iŠliapinti,kad ziuri i mus kaip i zirgus,kokie dantis,ka turim,kokie paramietrai. g.gif arba vienkartiniam nuotikiuj schmoll.gif cia neman.aŠ prekie but nenoriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mirksiuke @ 2008 02 03, 00:48)
drinks_cheers.gif taip ji teisi.bet virai dabar ant tiek iŠliapinti,kad ziuri i mus kaip i zirgus,kokie dantis,ka turim,kokie paramietrai. g.gif arba vienkartiniam nuotikiuj schmoll.gif cia neman.aŠ prekie but nenoriu blush2.gif

O kas islepina, jei ne mamos. Pasiziuriu as kai einu is parduotuves. Berniukui 10 metu, o mama per abi rankas nesa maisus su maistu g.gif Juk pacios ir islepiname, plauname kojinytes, darome valgyti ir t.t., o kodel patys negali mums pakepti kiausinienes ar nuskusti bulves. Pasakykite, kuris vyras apsizenijes mokejo bulves nuskusti? Ju vienetai.
Mano ex kai pasake, kad reikia kepti pailgus kotletus kaip jo motina... tai ir issiunciau pas motina valgyti jos pailgu kotletu lotuliukas.gif
Juk nei mama (ne visos) neduoda jam pasijusti vyru, nei zmona (ne visos). Tai tokius vyrus ir turime. Bet as jau seniai nebesidairau i lietuviskus vyrus. Jo gyvenime nenoriu. Man kazkaip uzsienieciai prie sirdies... Jie ne tokie mamyciukai...
O kas del dantu, tai tiesa. Nes mano drauge vyras pasieme i zmonas kad grazus, net labai grazus dantys buvo. O dabar ant skyrybu slenkscio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 03 vasario 2008 - 09:05
Del vyru islepinimo as visiskai sutinku. As savo vyreli buvau tiek issilepinusi, kad ryta jau pats sumustinio nesugebedavo susitepti doh.gif, keldavaus ir darydavau pusrycius. Is pradziu taip darydavau, nes norejau gera buti lotuliukas.gif, o paskui jau buvo tokia situacija, kad jei nebuciau darius tai jau tiek priekaistu butu pasipyle, kad oi. Milijonas tokiu smulkmenu buvo. Viena aisku, as pati pradzioje issilepinau doh.gif, nutyledavau, nusileisdavau, sutikdavau su jo nuomone. Po biskuti kiekviena diena as vis prarasdavau po dalele saves... Tiesa sakant, as jo labai bijojau doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(abuza @ 2008 02 03, 12:22)
Del vyru islepinimo as visiskai sutinku. As savo vyreli buvau tiek issilepinusi, kad ryta jau pats sumustinio nesugebedavo susitepti  doh.gif, keldavaus ir darydavau pusrycius. Is pradziu taip darydavau, nes norejau gera buti lotuliukas.gif, o paskui jau buvo tokia situacija, kad jei nebuciau darius tai jau tiek priekaistu butu pasipyle, kad oi. Milijonas tokiu smulkmenu buvo. Viena aisku, as pati pradzioje issilepinau doh.gif, nutyledavau, nusileisdavau, sutikdavau su jo nuomone. Po biskuti kiekviena diena as vis prarasdavau po dalele saves... Tiesa sakant, as jo labai bijojau doh.gif.

ne tu viena tokia. As sakydavau, tu tik dirbk, uzdirbk pinigus, o as visa uki tvarkysiu (tas ukis buvo 1 kambario butas). PLaudavau, tvarkydavau, kad tik jam butu gerai. O namo pinigu parnesdavo 300 Lt darbo uzmokescio (kiti kaip suprantu likdavo su moteriskem laika leisti), bet uz jo mobilu reikedavo moketi 350 Lt. Tai doh.gif doh.gif doh.gif kur mano galva su smegenim.
Tu teisi mes leidziame uzlipti ant galvos, bet kai uzlipa tai nenori nulipti schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,likimo drauges. As irgi issituokus pries 8 metus, bet net viskam nurimus galvoju-kokiu gi moteru jiems reikia? Esu pakankamai daili ,tvarkinga,gaminau , laukiau jo - ojis to nevertino smagiau draugai,kavines g.gif Man nera taip skaudus skirybu faktas nes as palikau ji o ne jis mane,bet sirdyje jausmas , kad galejo buti kitaip liko net kai sutikau vyra apie koki svajojau ir as tuo netikiu-kad taip gali buti man...Tikekit ,kad viskas kas vyksta-vyksta i gera.Praejusi savaitgali mes susituokem pragyvene kartu astuonis metus ir dabar as zinau kad pirmai santuokai as pasirinkau ne ta zmogu tik per velai ta supratau. rolleyes.gif Nera praeities - nebus ateities.Neliudekit ,sekmes. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(renacike @ 2008 02 03, 12:39)
Sveikos,likimo drauges. As irgi issituokus pries 8 metus, bet net viskam nurimus galvoju-kokiu gi moteru jiems reikia? Esu pakankamai daili ,tvarkinga,gaminau , laukiau jo - ojis to nevertino smagiau draugai,kavines g.gif Man nera taip skaudus skirybu faktas nes as palikau ji o ne jis mane,bet sirdyje jausmas , kad galejo buti kitaip liko net kai sutikau vyra apie koki svajojau ir as tuo netikiu-kad taip gali buti man...Tikekit ,kad viskas kas vyksta-vyksta i gera.Praejusi savaitgali mes susituokem pragyvene kartu astuonis metus ir dabar as zinau kad pirmai santuokai as pasirinkau ne ta zmogu tik per velai ta supratau. rolleyes.gif Nera praeities - nebus ateities.Neliudekit ,sekmes. wub.gif

sveikinu. Juk ZIURKES metais susituokei. Geri metai sudaryti santuokai thumbup.gif As irgi zadu isteketi siais metais lotuliukas.gif
Atsakyti
aha, geri metai santuokai biggrin.gif. Reikia tik tokios mazos smulkmenos - vyro ax.gif. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abuza @ 2008 02 03, 13:37)
aha, geri metai santuokai biggrin.gif. Reikia tik tokios mazos smulkmenos - vyro ax.giflotuliukas.gif

Tai labai svarbi smulkmena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abuza @ 2008 02 03, 14:37)
aha, geri metai santuokai biggrin.gif. Reikia tik tokios mazos smulkmenos - vyro ax.giflotuliukas.gif

aš ji turiu tongue.gif bet teket neniriu schmoll.gif nors siulo.gal dar neatejo laikas o gal nepasitikiu savim bigsmile.gif
Atsakyti