Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji santykiai po skyrybų

QUOTE(mirksiuke @ 2008 02 04, 12:11)
ir kaip galima atleist.aš padaviau i teisma,alimentu padidinimui,tai ta kiaule verysad.gif pasake kad išvis išeis iš darbo verysad.gif pradejo prekaištaut kad aš jam vaiko neduodu,nors kiek skambinau ir prašiau kad atvažiotu pas vaika,kad vaikas teva žinotu(nes nežino)tai nereikejo,amžinai užimtas.o mat dabar aš kalta doh.gif

Zemo lygio zmogus. Ne tau alimentus mokes, o savo vaikui. Na jeigu jau vaikui gaila, tai nera daugiau apie ka kalbeti.
Pamenu, kai as buvau teisme ir savo dukros tevui norejau riboti tevo valdzia neterminuotai, tai buvo pasakyta kitu zmoniu, kurie buvo susije su mano byla, kad vyrai myli vaikus tol, kol myli moteris, o kai meile moteriai baigiasi ir vaikai nebereikalingi... Taigi ar nera tame tiesos g.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 02 05, 21:51)
Zemo lygio zmogus. Ne tau alimentus mokes, o savo vaikui. Na jeigu jau vaikui gaila, tai nera daugiau apie ka kalbeti.
Pamenu, kai as buvau teisme ir savo dukros tevui norejau riboti tevo valdzia neterminuotai, tai buvo pasakyta kitu zmoniu, kurie buvo susije su mano byla, kad vyrai myli vaikus tol, kol myli moteris, o kai meile moteriai baigiasi ir vaikai nebereikalingi... Taigi ar nera tame tiesos g.gif

drinks_cheers.gif tikra teisibe.poto laikui begant jie supranta,bet buna pervelu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mirksiuke @ 2008 02 05, 21:21)
drinks_cheers.gif  tikra teisibe.poto laikui begant jie supranta,bet buna pervelu schmoll.gif

Kai numeta tos, pas kurias bego ir buvusias paliko... Ir tuomet kaip jie nori bendrauti su vaikais po keletos metu, kaip jie lenda jau i susikurusi buvusiosios seimos lizda doh.gif Irodineja teises. Aiskina kaip jam nepasiseke, kaip ji apgavo. Ir kaip jiems negeda. blush2.gif Ir tai daro tikrai ne is sirdies, bet, norit tikekit, norit ne, bet tik is pavydo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 05 vasario 2008 - 21:52
Kai as palikau savo vyra tai praradau teise i asmenini gyvenima-buvo istisai kerstaujama,skambinejama grasinama o vaikai nuteikinejami.Puse metu negavau alimentu o jis net nepasidomejo ka valgo jo vaikaiKOKIA MEILE
Atsakyti
QUOTE(renacike @ 2008 02 06, 12:51)
Kai as palikau savo vyra tai praradau teise i asmenini gyvenima-buvo istisai kerstaujama,skambinejama grasinama o vaikai nuteikinejami.Puse metu negavau alimentu o jis net nepasidomejo ka valgo jo vaikaiKOKIA MEILE

manau čia jau jis tau keršija už tai ka ji palikai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mirksiuke @ 2008 02 06, 12:37)
manau čia jau jis tau keršija už tai ka ji palikai mirksiukas.gif

Teisingai parasei, tai tik kerstas. Bet saunuole, kad renacike paliko, matyt to vertas buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 06 vasario 2008 - 15:33
QUOTE(renacike @ 2008 02 06, 12:51)

Man taip pat. Ir net metus nemokejo elimentu tai ejau i anstolius kad pakratytu
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 02 05, 21:51)

Taip vaikai lieka nebereikalingi. neidomu kaip gyvena ar visko uztenka kaip sekasi ir t.t. Jie myli tik save ir i visus kitus nusispjauti jiems
Atsakyti
QUOTE(Zuika X @ 2008 02 06, 16:57)
Man  taip pat. Ir net metus nemokejo elimentu tai ejau i anstolius kad pakratytu
Papildyta:
Taip vaikai lieka nebereikalingi. neidomu kaip gyvena ar visko uztenka kaip sekasi ir t.t. Jie myli tik save ir  i visus kitus nusispjauti jiems

Sunkiausia yra tai, kad kai nueini su savais pinigais i parduotuve, valgyti reikia nupirkti ne tik sau, bet ir vaikams. Ir kai vaikas nezyzia, o tiesiog graziai praso nupirkti sureli, ir zinai, kad tu to lito papildomai isleisti negali, nes neuzteks paciam pigiausiam batonui... oi kaip sunku man kalbeti, nes tai pati pergyvenau. Nenori moketi alimentu, tegu nueina bent tris kartus i parduotuve ir nuperka valgyti, tarkime vaikams visai savaitei. Bet to nepadarys. Mano ex pasake man ir savo dukrai, kai as paprasiau didesniu alimentu po 9 metu, neva as "turiu chachali", kuris gali islaikyti mudvi, o jam reikia islaikyti seima. Apie ka gali buti kalba... Man tai kainuoja...Ar tai nepasityciojimas?
Atsakyti
QUOTE(renacike @ 2008 02 06, 11:51)

izseistas vyriskas isdidumas mat,kad palikai.koks vaiku nuteikinejimas gali but,jei dzin ar sotus,kaip gyvena? bash.gif tokiems tevams.tevo vardo neverti mad.gif
Atsakyti
QUOTE(dratux @ 2008 02 07, 02:50)
izseistas vyriskas isdidumas mat,kad palikai.koks vaiku nuteikinejimas gali but,jei dzin ar sotus,kaip gyvena? bash.gif tokiems tevams.tevo vardo neverti mad.gif

Auksiniai zodziai, bet patikekit VTAT taip nemano. Tevas net pasiimti vaikui pasimatymui gali buti isgeres. Ir tai normalu ju manymui...
Atsakyti
o gal reiketu dziaugtis, kad tie vyrai su vaikais bendrauti savo nori? VAikams nuo to tik geriau, o is kokiu paskatu jis tai daro, koks skirtumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(abuza @ 2008 02 07, 19:57)
o gal reiketu dziaugtis, kad tie vyrai su vaikais bendrauti savo nori? VAikams nuo to tik geriau, o is kokiu paskatu jis tai daro, koks skirtumas  g.gif

Manau, nera pavydo, nera pykcio buvusiajai. Supranta, kad savo vaikais reikia pasirupinti. Jaucia atsakomybe pries vaikus. Nori, kad nenutruktu rysys. Rupi vaiku dabartis ir ateitis. Dalyvauja vaiku auklejime. Tai yra sveikintina ir labai saunu.
As i issiskyrusius ir labai gerai sutariancius po skyrybu (dar vadinama like gerais draugais) ziuriu su pavydu. Juk kaip grazu kad nepavykus gyventi kartu taip galima sutarti del vaiku. Juk vaikams taip gera, kai tevai issiskyre nesipyksta ir rupinasi kartu.
Atsakyti